Europa

Groenlanda Descopera

Autenticul intact al unei culturi
Descopera Groenlanda - Autenticul intact al unei culturi

Groenlanda este cea mai mare insula din lume, un teritoriu autonom, aflat sub tutela Danemarcei. Tinutul este unic prin autenticitatea culturii locuitorilor, dar si prin privelistile impresionante pe care le ofera. Majoritatea locuitorilor din Groenlanda s-au asezat de-a lungul tarmurilor, in partea de sud-vest a insulei, unde climatul este mai bland. Groenlandeza a devenit, in iunie 2009, limba oficiala a insulei, in ciuda faptului ca majoritatea locuitorilor vorbesc si daneza, care ramane limba utilizata in scoli. Groenlanda a devenit cunoscuta europenilor in secolul al X-lea, cand a fost descoperita de vikingi si este un simbol al supravietuirii si adaptarii omului la conditii climatice vitrege. Cultura groenlandeza are foarte multe aspecte comune cu traditiile inuitilor, consecinta a faptului ca majoritatea populatiei este de origine inuita. Se mentine obiceiul pescuitului la copca, chiar daca instrumentele utilizate sunt astazi moderne, dar si cea a curselor anuale de sanii trase de caini. Groenlanda este un taram de basm. Vei fi fascinat de dansul atragator al luminilor nordice ce apar pe cerul noptii, acest tinut nordic fiind cel mai bun loc de observare a acestora. Inca de la inceputul toamnei, cerul instelat este luminat noapte de noapte de verdele irezistibil al aurorelor boreale - un fenomen natural care ofera experiente de neuitat. Poporul inuit este unul creativ, iar aurorele au reprezentat mereu o provocare a imaginatiei pentru locuitorii insulei, care au creat un numar impresionant de legende si mituri de-a lungul timpului. Daca alegi sa vizitezi insula pe timpul verii, vei putea experimenta renumitele nopti albe, cand soarele continua sa straluceasca pe tot parcursul noptii. Natura groenlandeza ofera experiente magnifice in timpul unei plimbari prin peisajul aproape neatins de influenta umana. Aici omul si natura coexista intr-o armonie deplina. Te vei lasa invaluit de linistea adanca a teritoriului si de privelistile impresionante ale acestui spatiu deschis si te vei simti parte din natura in timp ce calatoresti pe intinderile albe intr-o sanie trasa de caini, asezat confortabil pe piei de ren. Navigatia joaca un rol important in infrastructura Groenlandei, iar o croaziera de-a lungul coastei vestice a insulei va fi o maniera deosebita de a experimenta frumusetea unica si varietatea acestui tinut. Groenlanda nu are drumuri intre orase si nici nu exista cai ferate pentru a te plimba prin regiune - deci va trebui sa zbori sau sa navigezi pe mare.

Ilulissat

Nuuk

Kangerlussuaq

Rodebay

Observarea balenelor

Calatorie cu sania trasa de caini

Croaziera de expeditie in Groenlanda - Disko Bay, Albatros Expeditions

Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Croaziera de expeditie in Groenlanda - Disko Bay, Albatros Expeditions
Croaziere

Incepand de la:

9.250 € / pers.
Exploreaza

Groenlanda Vacante

Croaziera de expeditie in Groenlanda - Disko Bay, Albatros Expeditions
Croaziere

Incepand de la:

9.250 € / pers.
Exploreaza

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia