Caraibe

Grenada Descopera

Insula mirodeniilor
Descopera Grenada - Insula mirodeniilor

Numita de Cristofor Columb cand a descoperit-o „Conception”, Grenada este stat insular constand din Insula Grenada si un grup de mici insule din sud-estul Marii Caraibilor. Fata de continent, Grenada este pozitionata in nord-estul tarmului Venezuelei. Insula de origine vulcanica, Grenada este cea mai mare fata de celelalte insule care o compun: Carriacou, Petit Martinique, Ronde Island, Caille Island, Diamond Island, Large Island, Saline Island si Frigate Island. Insula principala are un relief deluros, acoperit de vegetatie luxurianta, este strabatuta de vai in care curg rauri inspumate, lacuri montane si este strajuita de 45 mici plaje. Frumusetea plajelor acoperite cu nisip fin, multe dintre ele parand a fi neexplorate, vegetatia abundenta caracteristica zonelor tropicale, sporturile nautice ce pot fi practicate aici, fac din Grenada o destinatie de vacanta ideala pentru turistii dornici de vacante exotice. Renumita pentru culturile de mirodenii (scortisoara, cuisoare, piper, ghimbir) este principalul producator mondial de nucsoara; din acest motiv este cunoscuta in zona caraibiana drept „Insula mirodeniilor”.

Grenada Vacante

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

De Calatorie Jurnal

Sfaturi pentru o calatorie in Africa Australa

In calatoria mea prin Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, am aflat o sumedenie de lucruri pe care le-am transformat in sfaturi utile pentru viitoarea ta vacanta in aceasta zona. Cand ...

Citeste

Cascada Victoria, un loc in care iti doresti sa ajungi

Odata ce ajungi in aceasta parte a Africii, nu poti rata Cascada Victoria, cea mai inalta cascada din lume. De fapt, ea insasi poate fi un motiv foarte solid ca ...

Citeste

Ce sa faci si ce sa vezi in Namibia – 10 atractii deosebite

Un circuit in sudul Africii este o adevarata lectie de viata, pe care ti-o ofera atat plantele, animalele, dar si oamenii. Am strabatut Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, iar acum ...

Citeste

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!