Europa

Franta Recomandarile Eturia

Cultura, rafinament si romantism
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

Bea o ciocolata calda la terasa Les Deux Magots in Saint Germain Paris.
In Disney alege un hotel in parc. Chiar daca este mai scump, castigi foarte multe timp si te poti adapta daca vremea este potrivnica.
In Disney ia o cina cu personaje la Disneyland Hotel. Va fi o experienta de neuitat pentru copii.
O vizita la Palatul Versailles, panorama din Turnul Eiffel, precum si o plimbare seara cu vaporul pe Sena alcatuiesc o zi perfecta in Paris.
Nu rata magazinele de pe Champs Elysee, precum si relaxarea de seara in Cartierul Latin. Bea o cafea pe malul Senei.
Sacre Couer, Paris, e cu siguranta un must see dar nu te grabi sa intri in frumoasa basilica; drumul pana la ea este unul pitoresc iar odata ajuns aici alege-ti un loc pe scari si bucura-te de tot ce vezi si auzi in jur.
Cazarea la hotelul Disneyland Resort din incinta parcului este o alegere foarte buna si isi merita numele si renumele din plin.
Daca ai pana in 25 ani, intreaba la ghiseele de bilete din Paris ce reducere poti primi. Sunt obiective unde poti intra gratuit.
In Disneyland incerca sa eviti weekend-urile sau Piata de Craciun pentru ca atunci vin foarte multi turisti si va fi foarte aglomerat.
Urca pe Arcul de Triumf pentru a avea o vedere deosebita asupra orasului (pe seara este mai spectaculos).
Principalele obiective ale Parisului sunt aliniate de-a lungul Senei.
Poti opta pentru transportul cu bato-buss-ul pe rau pentru a ajunge mai usor dintr-un loc in altul.
Urca in turnul Catedralei Sacre Coeur pentru o vedere panoramica mult mai frumoasa decat de pe Turnul Eiffel.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!