Africa

Etiopia Despre destinatie

Spre originile cafelei
Despre Etiopia

Spre originile cafelei

Taram al fostului regat al misterioasei regiune din Saba (Sheba), Etiopia este o enclava ortodoxa pe continentul marcat de contraste etnice si religioase al Africii. Trecutul istoric indepartat al Etiopiei se pierde in legende cu aureola biblica. Potrivit unor istorici, se considera ca originea umanitatii este aceasta zona a Africii si este asemuita Edenului. Etiopia este al doilea stat din istorie (dupa Armenia) care a adoptat crestinismul ca re...  [ Citeste tot ]

Motive pentru a vizita Etiopia

Addis Ababa
Muntii Simien
Gondar
Gondar
Gondar
Addis Ababa

Fast facts Etiopia Fast facts

Suprafata
1.104.000 km2
Populatie
109,2 mil
Fus orar GMT
+3 ore
Prefix telefonic
+251
Nume oficial
Republica Federal Democratica Etiopia
Capitala
Addis Abeba
Forma de guvernare
republica federala parlamentara

Etiopia, o experienta emotionanta

Daca pentru toate calatoriile am spus ca oricat te-ai documenta despre destinatie si oricate filmulete sau poze ai gasi pe internet, nimic nu se compara cu ce vei gasi la fata locului, de aceasta data a fost complet adevarat! Calatoria in Etiopia a f ... Vezi testimonial

Impresii Etiopia - noiembrie

Atunci cand le vorbesti despre o vacanta, Etiopia nu este cu siguranta una dintre destinatiile care le-ar fulgera gandul oamenilor, in majoritatea lor. Pentru unii e greu si de pozitionat pe harta, ce sa mai vorbim de alte detalii! De aceea, can ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!