Europa

Estonia Despre destinatie

Fascinatia elegantei medievale
Despre Estonia

Fascinatia elegantei medievale

Estonia, una dintre cele mai pazite secrete ale Europei, incanta cu orasele sale cosmopolite, castele magnifice, satele bizare si padurile verzi. Tinut al padurilor (aproape 50% din teritoriu este acoperit de paduri) si al insulelor (are circa 2.000 de insule), se mandreste cu cel mai bine conservat oras medieval - capitala Tallinn. Cu peisaje de o neasemuita frumusete, Estonia este tara ai carui locuitori sunt apreciati drept cei mai buni vorbi...  [ Citeste tot ]

Fast facts Estonia Fast facts

Suprafata
45.227 km2
Populatie
1,328 mil
Fus orar GMT
+3 ore
Prefix telefonic
+372
Nume oficial
Republica Estonia
Capitala
Tallinn
Forma de guvernare
democratie constitutionala

Impresii Rusia & tarile baltice - mai-iunie

Multumesc frumos pentru excursia frumoasa pe care am avut-o in Sankt Petersburg si tarile baltice. Nici nu stiu cu ce sa incep, dar o sa spun ca intr-o zi mi-ar placea sa lucrez la Eturia, sa pot calatori in toata lumea cu oameni frumosi alaturi. Exc ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!