Europa

Estonia Descopera

Fascinatia elegantei medievale
Descopera Estonia - Fascinatia elegantei medievale
Circuite
Circuite
2

Estonia, una dintre cele mai pazite secrete ale Europei, incanta cu orasele sale cosmopolite, castele magnifice, satele bizare si padurile verzi. Estonia, tinut al padurilor (aproape 50% din teritoriu este acoperit de paduri) si al insulelor (are circa 2.000 de insule) se mandreste cu cel mai bine conservat oras medieval - capitala Tallinn. Accesibila pe calea aerului, pe mare sau pe uscat, avand peisaje de o neasemuita frumusete, Estonia este tara ai carui locuitori sunt apreciati drept cei mai buni vorbitori de limba engleza din Europa. Estonia a fost printre ultimele tari din Europa ramase necrestinate. Tara a trecut printr-un vast proces de crestinizare, initiat de germani si danezi prin cateva razboaie in 1208, urmand ca aceasta sa fie cucerita in 1227. Din Evul Mediu si pana in Epoca Moderna, Estonia a fost controlata de diverse puteri nord-europene, precum Danemarca, Suedia, Polonia si, in final, Rusia. Estonia a devenit independenta dupa ocupatia germana, in Razboiul Libertatii (24 februarie 1918). A fost ocupata de Uniunea Sovietica in iunie 1940 si incorporata cu forta in august 1940. In anii 1990, Estonia s-a apropiat de Europa Occidentala, fiind legata cultural si istoric cu aceasta, iar, dupa destramarea URSS-ului (sfarsitul lui 1990), si-a obtinut independenta la data de 20 august 1991. Astazi este membra a NATO, a Uniunii Europenesi a Zonei euro.

Capitala Tallinn

Orasele isorice Parnu si Narva

Castelul Turaida

Circuit self drive Best of Tarile Baltice, 10 zile

Incepand de la:

850 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Circuit de grup Explore Tarile Baltice, 10 zile
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

1120 € / pers.
Exploreaza
Circuit self drive Best of Tarile Baltice, 10 zile
Circuit self-drive
Circuit

Incepand de la:

850 € / pers.
Exploreaza

Estonia Vacante

uploaded_images/2893cd466eef08ac7107cff97f112c48.jpeg
Circuit self-drive
Circuit

Incepand de la:

1.490 € / pers. 1.560 €
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii Rusia & tarile baltice - mai-iunie

Multumesc frumos pentru excursia frumoasa pe care am avut-o in Sankt Petersburg si tarile baltice. Nici nu stiu cu ce sa incep, dar o sa spun ca intr-o zi mi-ar placea sa lucrez la Eturia, sa pot calatori in toata lumea cu oameni frumosi alaturi. Exc ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

De Calatorie Jurnal

Sfaturi pentru o calatorie in Africa Australa

In calatoria mea prin Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, am aflat o sumedenie de lucruri pe care le-am transformat in sfaturi utile pentru viitoarea ta vacanta in aceasta zona. Cand ...

Citeste

Cascada Victoria, un loc in care iti doresti sa ajungi

Odata ce ajungi in aceasta parte a Africii, nu poti rata Cascada Victoria, cea mai inalta cascada din lume. De fapt, ea insasi poate fi un motiv foarte solid ca ...

Citeste

Ce sa faci si ce sa vezi in Namibia – 10 atractii deosebite

Un circuit in sudul Africii este o adevarata lectie de viata, pe care ti-o ofera atat plantele, animalele, dar si oamenii. Am strabatut Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, iar acum ...

Citeste

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!