America Latina

Costa Rica Recomandarile Eturia

Atingerea paradisului
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

Viata de noapte este foarte animata in capitala San Jose, cele mai populare baruri si restaurante gasindu-se in zonele Los Yoses si San Pedro.
Cele mai importante zone de shopping din capitala San Jose sunt Plaza de la Democracia, acolo unde veti gasi si numeroase magazine de suveniruri, dar si marile centre comericale precum Mall San Pedro, Multiplaza (in Escazu), sau Terra Mall (pe drumul spre Cartago).
Cele mai interesante suveniruri sunt reprezentate de sculpturi din lemn, obiecte de lemn pictate manual (originare din zona Sarchi); bijuterii din jad sau argint de inspiratie pre-columbiana; cafea; obiecte de imbracaminte traditionala.
In Arenal, nu rata o plimbare organizata la baza vulcanului.
Fa un tur Arenal Hanging Bridge si o vizita la izvoarele termale de la Tabacon sau Ecotermales.
O vizita la o plantatie de cafea te va face sa descoperi numeroasele metode prin care se cultiva si care ajuta la productia celei mai pure cafele din lume.
Alege sa petreci una sau doua nopti in Tortuguero daca esti pasionat de flora si fauna. Vei fi rasplatit.
La plecare din Tortuguero plateste un extra fee de cca 100 USD si ia un transfer cu avionul spre San Jose. Decolarea din jungla si intreg peisajul care ti se releva merita din plin.
In Manuel Antonio alege unul din hotelurile situate pe coline. Parador este o optiune buna dar sunt si altele. Vei fi fascinat.
La plecare din Manuel Antonio opreste-te pentru o plimbare printre crocodili la Carara National Park.
In Arenal alege un resort cu izvoare termale. Vei fi rasfatat.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!