Asia

Coreea de Sud Descopera

Un basm de ultima generatie
Descopera Coreea de Sud - Un basm de ultima generatie
Circuite
Circuite
3

„Tara diminetilor linistite", Coreea de Sud se afla in prima linie a tehnologiei de varf, are inca spiritul unui stat cu o lunga istorie si este o tara unde traditiile ancestrale - cum ar fi mostenirea confucianista datand din timpul dinastiei Joseon - continua sa prospere si sa coabiteze cu societatea ultra-moderna. Coreea de Sud (Republica Coreea) are capitala la Seul, oras considerat a doua metropola din lume ca marime. Teritoriul actual al Coreei a cunoscut forme de organizare statala din vechi timpuri, primul stat atestat documentar fiind Regatul Goryeo, in anul 918. Coreea de Sud s-a separat de Coreea de Nord in 1948, divizare materializata in 1953, la sfarsitul unui sangeros razboi. Pozitionarea geostrategica a trezit interesul altor state asiatice, conducand la multe invazii chinezesti ori japoneze, insa niciuna nu a reusit sa-i ingroape identitatea nationala. Totul in Coreea se centreaza pe Seul, unul dintre cele mai mari orase din lume, ce se intinde peste colinele din preajma Raului Han. Averea dobandita de Seul, gratie dezvoltarii economice fenomenale din anii '70, a adus cu ea o diversitate care ar fi fost de neimaginat chiar si cu un deceniu in urma. Desi acest adevarat Megalopolis este unul dintre cele mai mari hub-uri tehnologice ale lumii, el este, de asemenea, si o Mecca istorica si culturala, fiind capitala tinutului de mai bine de 600 de ani. Seul este un adevarat oras cu doua fete, cu zgarie-nori ce se profileaza pe linia orizontului si palate regale inscrise in Patrimoniului Mondial UNESCO. Coreea de Sud ofera mai mult decat sa satisfaca pofta unei societati de consum. Facand abstractie de panorama urbana vizitatorul se poate bucura de o bogatie uimitoare de peisaje naturale si atractii culturale. Exploreaza parcurile nationale Hallasan si Seoraksan, viziteaza temple buddhiste din Gyeongju, relaxeaza-te pe plajele din Busan sau din Insula Jeju, aluneca cu schiurile pe pantele inzapezite ale muntelui Gangwon-do, admira campiile verzi acoperite de orezarii sau participa la Festivalul Anual al Noroiului din Daecheon si vei intelege atunci de ce Coreea de Sud este pe nedrept exclusa din coroana atractilor turistice ale Asiei. Si, nu in ultimul rand, Coreea nu ar fi Coreea fara mancarurile sale remarcabile, la fel de variate ca tara insasi.

Seul

Andong Hahoe

Gyeongju

Templul Haeinsa

Busan

Insula Jeju

Essential Coreea de Sud

Incepand de la:

3880 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 3
Best of Coreea de Sud
Recomandat Eturia

Best of Coreea de Sud

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

2990 € / pers.
Exploreaza
Explore Coreea de Sud & Taiwan, 13 zile
Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4150 € / pers.
Exploreaza
Essential Coreea de Sud
Recomandat Eturia

Essential Coreea de Sud

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

3880 € / pers.
Exploreaza

Coreea de Sud Vacante

Best of Coreea de Sud
Vacante individuale

Best of Coreea de Sud

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

2990 € / pers.
Exploreaza
Explore Coreea de Sud & Taiwan, 13 zile
Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4150 € / pers.
Exploreaza
Essential Coreea de Sud
Vacante individuale

Essential Coreea de Sud

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

3880 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Culorile toamnei - Coreea de Sud & Japonia

Visele mele nu au ajuns niciodata atat de sus incat sa imi starneasca dorinta de a ajunge in colturi indepartate ale lumii. Imi place ideea de a calatori, insa nu am facut asta prea des si nici nu am avut curajul sa imi fac o lista cu locurile pe car ... Vezi testimonial

Coreea de Sud -Tara diminetilor linistite - Aprilie

Am fost intrebata de mai multe ori: ce sa cauti in Coreea de Sud, tocmai acum cand Coreea de Nord se pregateste de razboi? Ai epuizat toate destinatiile sigure si invadate de turisti? Vrei sa te expui unor posibile situatii de conflict, poluarii deja ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!