Asia

Best of Coreea de Sud Circuit privat

10 zile / 7 nopti
2990 € / pers.
Vei vizita Seul, Gyeongju, Busan, Haeinsa, Andong Hahoe

Incepand de la:

2990 € / pers.
Vezi tarife
10 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

5 locatii

Explorate

Incepand de la:

2990 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia iti propune un circuit in Coreea de Sud, o vacanta in care vei descoperi cele mai importante atractii turistice ale acestei destinatii: animata capitala Seul, orasul Gyeongju, cu interesantele sale monumente istorice dar si metropola Busan, un centru urban modern si dinamic.

 • Cazare 7 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Best of Coreea de Sud Itinerar

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti  -  Doha

  Durata: 4:35

  Plecare Bucuresti , ora 12:20 Sosire Doha , ora 17:55

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Seul

  Durata: 8:30

  Plecare Doha , ora 02:10 Sosire Seul , ora 16:40

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer aeroport - hotel Seul

  Dupa sosirea pe aeroportul international din Seul te vei transfera pe cont propriu la hotel.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Seul

  Lotte City Myeongdong, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Tur de oras Seul

  Durata: 6 h

  Vei face un tur de oras al capitalei sud-coreene in care vei vizita cateva dintre principalele sale atractii turistice: Vei incepe cu Palatul Gyeongbokkung, construit in 1394. Chiar daca in urma invaziei japoneze din 1592-1598, mare parte a palatului a fost distrus, cele 7. 700 camere ale sale au fost restaurate in secolul XIX, in timpul domniei regelui Gojong. In mod remarcabil, edificiile cele mai reprezentative ale dinastiei Joseon, Pavilionul Gyeonghoe-ru si iazul Hyangwonjeong sunt intacte. In partea din spate a portii principale vei observa si Palatul prezidential Cheongwadae. Vei asista la ceremonia de schimbare a garzii dupa care vei explora Strada Insadong, ce se remarca prin magazinele de suveniruri si galeriile de arta dar si piata locala Gwangjang, locatie in care putem testa cele mai diverse preparate de street food specifice bucatariei coreene. In cadrul turului vei vzita si Templul Jogyesa, unul dintre cele mai importante temple buddhiste coreene, templul principal al Ordinului Jogye.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Palatul Gyeongbokgung

  Durata: 1 h

  Vei vizita Palatul Gyeongbokgung, centrul de putere in timpul Dinastiei Joseon. Aici vei avea ocazia sa vzi ceremonia de schimbarea a garzii. In partea din spate a portii principale vei observa si Palatul prezidential Cheongwadae, dar si muzeul cu acelasi nume.

 • Vizita satul Bukchon Hanok

  Durata: 1 h

  Vei face un tur pe jos in Bukchon, numit si Satul din Nord, zona rezidentiala traditionala aflata in inima orasului Seul, intre palatul Gyeongbokkung si Changdeokkung. Istoria de 600 de ani a Bukchon coincide cu varsta orasului. In cadrul turului vei admira farmecul caselor traditionale coreene numite Hanok.

 • Vizita Turnul Seul

  Durata: 0.3 h

  Vei vizita Turnul Seul, de unde vei avea o panorama impresionanta asupra capitalei, pentru ca in final sa te opresti pe malul paraului Cheonggyecheon, un canal de 5. 3 km transformat, in anul 2005, intr-o zona de agrement foarte populara.

 • Cina la un restaurant local

  Durata: 1 h

  Cina va fi servita la un restaurant local

 • Cazare Seul

  Lotte City Myeongdong, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Transfer Seul - Andong - Gyeongju

  Durata: 4 h

  Vei calatori spre Gyeongju, oras aflat la 410 km de Seul, iar pe traseu te vei opri in Andong. Satul Andong Hahoe, una dintre cele mai reprezentative localitati istorice din Coreea; a fost fondat in secolele XIV-XV si, ulterior, extins la dimensiunea sa actuala. Orasul Andong, de care apartine satul Hahoe, a devenit o atractie turistica cunoscuta din 1999, cand Regina Elisabeta si-a sarbatorit aici ziua de nastere.

  Locatie plecare: Seul
  Locatie sosire: Gyeongju
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Stop pe traseu 1: Andong Hahoe

 • Vizita satului Andong Hahoe

  Durata: 1 h

  Vei vizita Andong Hahoe, una dintre cele mai reprezentative localitati istorice din Coreea; satul a fost fondat in secolele XIV-XV si, ulterior, extins la dimensiunea sa actuala. Orasul Andong, de care apartine satul Hahoe, a devenit o atractie turistica cunoscuta din 1999, cand Regina Elisabeta si-a sarbatorit aici ziua de nastere si este listat in Patrimoniul Universal UNESCO. Tot aici vei vizita si Muzeul Mastilor si academia confucianista Byeongsan infiintata in secolul 16.

 • Cazare Gyeongju

  Gyeongju Suites, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Tur de o zi Gyeongju

  Durata: 8 h

  Vei explora astazi Gyeongju in cadrul unui tur de oras care surprinde pricipalele obiective

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita complexului Daereungwon

  Durata: 1.5 h

  Vei vizita complexul Daereungwon din asa numitul Parc Tumuli. Acesta gazduieste mormintele regale datand din perioada Dinastiei Silla. Numeroasele artefacte gasite in aceste morminte arata un remarcabil progres tehnologic si cultural al aceastei perioade. Parcul Tumuli face parte Zona istorica Gyeongju, cea de-a doua arie protejata UNESCO din Gyeongju.

 • Vizita Observatorul Cheomseongdae

  Durata: 1 h

  Vei vizita Cheomseongdae - cel mai vechi observator astronomic existent in Asia. Turnul este construit din 362 de blocuri de granit care reprezinta cele 362 de zile ale anului lunar.

 • Vizita Templul Bulguksa

  Durata: 0.5 h

  Vei vizita Templul Bulguksa, aflat pe pantele Muntelui Tohamsan. Construit in timpul dinastiei Silla, tempul este impartit in trei zone: Birojeon (Sala Vairocana), Daeungjeon (Sala Marei Ilumininari) si Geungnakjeon (Sala Beatitudinii Supreme). Aceste zone precum si terase de piatra podurile si cele doua pagode - Seokgatap si Dabotap au fost create pentru a reprezenta taramul lui Buddha. Seokguram si Templul Bulguksa reprezinta esenta culturii coreene budiste, fiind primele monumente din Coreea inscrise in patrimoniul UNESCO.

 • Vizita Palatul Donggung si iazul Wolji

  Durata: 2 h

  Vei face o plimbare pe malul iasului Wolji si vei admira Palatul Donggung, ambele facand parte din complexul antic Silla construit din oradinul Regelui Munmu in 674.

 • Vizita Grota Seokguram

  Durata: 1 h

  Vei vizita Grota Seokguram, o grota artificiala in care se afla o statuie monumentala a lui Buddha privind catre mare, inconjurat de cei 10 discipoli. Statuile sunt considerate drept o capodopera a artei budiste din Asia de Est si sunt protejate de UNESCO.

 • Cazare Gyeongju

  Gyeongju Suites, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Transfer Gyeongju - Haeinsa - Busan

  Durata: 1 h

  Astazi vei fi transferat din Gyeongju la Busan cu o oprire pentru a vizita Templul Haeinsa. Situat intr-o zona izolata, muntoasa, Templul Haeinsa a supravietuit in mod miraculos distrugerilor razboiului. Templul cunoscut si sub denumirea de Complexul Janggyeong Panjeon gazduieste renumitele Tripitaka Koreana, cea mai completa colectie de scripturi buddhiste, cu o vechime de 800 de ani. La sosirea in Busan transfer la hotel.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Stop pe traseu 1: Haeinsa
  Locatie sosire: Busan
  Locatie plecare: Gyeongju

 • Vizita Templul Haeinsa

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul Haeinsa, situat intr-o zona muntoasa izolata, in sudul peninsulei coreene. Templul gazduieste renumitele Tripitaka Koreana, cea mai completa colectie de scripturi buddhiste, cu o vechime de 800 de ani, ce insumeaza un numar de 81.350 de tipare dreptunghiulare de lemn, gravate pe ambele parti. Aceasta lucrare buddhista, cea mai completa a timpului sau, este astazi parte a patrimoniului universal UNESCO.

 • Cazare Busan

  Crown Harbor, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Tur de o zi Busan

  Durata: 8 h

  Vei face un tur de oras in Busan. De pe impresionantul Pod Gwangan, unul dintre cele mai mari poduri din lume vei admira faleza orasului dupa care vei vizita centrul orasului si te vei plimba pe plaja Haeundai.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Templul Haedong Yonggung

  Durata: 1 h

  Templul Haedong Yonggung este un templu buddhist construit in 1376 in timpul Dinastiei Goryeo si este unul dintre putinele temple coreene situate pe malul marii. Templul a fost distrus de japonezi in secolului al XVI-lea si reconstruit in anul 1930.

 • Vizita satului Gamcheon

  Durata: 2 h

  Vei vizita apoi satul Gamcheon aflat intr-o zona montana pitoreasca ce a dus la denumirea acestuia "Machu Picchu al Busan-ului. "

 • Vizita Piata de peste Jakalchi

  Durata: 1 h

  Vei merge in Piata de peste Jakalchi, una dintre cele mai mari piete de gen, unde vei lua contact cu lumea comertului cu peste si fructe de mare, o incredibila experienta a simturilor. Nu uita ca inainte de a parasi piata sa gusti celebrul sashimi coreean.

 • Vizita piata locala Gukje

  Vei vizita Piata Gukje, cea mai mare piata de produse nealimentare a Busan-ului, unde vei gasi magazine de suveniruri si articole de imbracaminte la preturi mici. Coreenii sunt renumiti pentru produse textile si ochelari - toate la preturi accesibile.

 • Cazare Busan

  Crown Harbor, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Transfer hotel - gara Busan

  Vei fi transferat la gara din Busan pentru a te imbarca in trenul de viteza spre Seul.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Transfer tren Busan - Seul

  Durata: 3 h

  Vei calatori cu trenul de mare viteza catre Seul.

 • Transfer gara - hotel Seul

  Dupa ce vei ajunge in Seul vei fi transferat la hotelul la care te vei caza.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Seul

  Lotte City Myeongdong, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Seul

  Ziua de astazi este la dispozitie pentru a vizita orasul Seul pe cont propriu. iti recomandam o vizita la Piata Namdaemoon, la Muzeul Satului Corean Yongin sau la Fortareata Hwaseong (Suwon). Optional poti face o excursie in Zona Demilitarizata (DMZ), la granita dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud.

 • Transfer hotel - aeroport Seul

  Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Seul.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor QATAR AIRWAYS Seul  -  Doha

  Durata: 10:40

  Plecare Seul , ora 00:35 Sosire Doha , ora 05:15

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Bucuresti

  Durata: 05:05

  Plecare Doha , ora 07:15 Sosire Bucuresti , ora 11:20

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Lotte City Myeongdong 4*
Seul

Lotte City Myeongdong 4 *

Standard room

Mic dejun

LOTTE City Hotel Myeongdong este situat intre Myeongdong, centrul de afaceri si de cumparaturi din S...  [ Citeste tot ]

Gyeongju Suites 4*
Gyeongju

Gyeongju Suites 4 *

Standard room

Mic dejun

 

Crown Harbor 4*
Busan

Crown Harbor 4 *

Standard room

Mic dejun

Situat in centrul orasului Busan, Crown Harbour Hotel isi intampina clientii in cele 500 camere care...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

Coreea de Sud Sfaturi

Respectul este foarte important pentru coreeni, astfel ca, in cazul intalnirilor salutul se face printr-o strangere de maini sau printr-o inclinare usoara a capului. Persoanele mai in varsta tind sa va puna intrebari legate de familia sau ocupatia dumnevoastra; daca va simtiti deranjati oferiti raspunsuri scurte si incercati discret sa schimbati subiectul. Atunci cand primiti un obiect de la o persoana mai in varsta decat dumneavoastra trebuie sa il luati intotdeauna cu ambele maini. Nu va angajati in discutii pe teme politice si evitati subiecte precum ocupatia japoneza, Razboiul din Coreea, politica externa a SUA si evitati sa faceti aprecieri pozitive la adresa Coreei de Nord. Atunci cand sunteti invitat la o familie de coreeni este bine sa va scoateti incaltamintea si sa aduceti un cadou gazdelor; in timpul mesei este neopoliticos sa vorbiti, astfel incat nu trebuie sa va surprinda linistea de la masa. De asemenea nu trebuie sa incepeti sa mancati inainte ca cea mai in varsta persoana de la masa sa o faca. In timpul mesei este nepoliticos sa ridicati farfuriile sau bolurile de pe masa. Atunci cand lasati bacsis intr-un restaurant se recomanda ca suma respectiva de bani sa fie introdusa sau inmanata direct chelnerului si nu lasata impreuna cu nota de plata. Comportamentul intr-un templu trebuie sa fie decent si plin de respect. Este recomandat sa purtati haine decente; atat femeile, cat si barbatii trebuie sa-si acopere picioarele si umerii la intrarea in temple. Se considera lipsa de politete sa intrati in aceste locuri in pantaloni scurti sau stramti, cu fuste mini, sau cu tricouri cu bretele.

Coreea de Sud
Coreea de Sud
Coreea de Sud

Informatii legate de viza turistica in Coreea de Sud gasiti aici

Ghid de calatorie Coreea de Sud

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Coreea de Sud

Cand sa vizitezi Coreea de Sud Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Coreea de Sud
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!