Asia

Cambodgia Recomandarile Eturia

Sanctuarul civilizatiei khmere
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

Inchiriaza un tuk - tuk si plimba-te pe strazile din Siem Reap.
Viziteaza Angor Wat-ul la mijlocul zilei, cand grupurile de turisti sunt plecati la masa de pranz; vei avea ocazia sa te plimbi in voie.
Nu trebuie sa ratezi o croaziera la apus, pe fluviul Mekong, in Phnom Penh.
In Phnom Penh incearca o plimbare pe bulevardul cu cafenele in stil european.
Incearca o croaziera cu cina inclusa si admira promenade in Phnom Penh la apus.
In Siem Reap petrece seara pe Pub Street la un bar cu mese in strada - te vei putea bucura si mai mult de atmosfera locala.
In Siem Reap include in vizita ta si un templu mai putin popular: Banteay Srei.
Fereste-te in mod politicos de vanzatorii ambulanti care pot deveni unori prea agasanti.
In Siem Reap alege sa iti petreci o seara la Apsara Theatre pentru un autentic dans Apsara si o cina khmera de calitate.
Daca alegi sa admiri Angkor din balon, alege sa faci asta la apus. La rasarit ai soarele in fata si nu vezi mare lucru.
Foloseste TE-TE acompaniat de o miscare a mainii in semn de negare pentru a scapa de vanzatorii ambulanti care uneori pot fi agasanti.
In Siam Reap, pentru o seara relaxanta rezerva din timp o cina cu show folcloric la Apsara Theatre.

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia