America Latina

Bolivia Descopera

Tibetul mistic al Americilor
Descopera Bolivia - Tibetul mistic al Americilor
Circuite
Circuite
2

Traditiile, limbile diverse, festivalurile vechi de mii de ani au fost poleite acum 500 de ani de colonialismul spaniol, rezultand o cultura intriganta. Daca adaugam frumusetea naturala uimitoare a tarii, de la apele albastre si adanci ale Lacului Titicaca incadrate de munti acoperiti de zapada la albele platouri de sare din Salar de Uyuni si verdele Junglei Amazoniene, intelegem de ce Bolivia este o destinatie plina de culoare, diversa si de neocolit de turisti. Bolivia, tara traversata de trei masive muntoase ale Anzilor, cu cea mai mare concentrare de triburi indigene din toata America de Sud, tara care a fost candva leaganul celei mai avansate civilizatii sudamericane, Tiwanaku, este astazi cea mai saraca din regiune. O tara in care oamenii traiesc mai aproape de nori, cu capitala si lacul navigabil aflate la cea mai mare altitudine din lume, La Paz si respectiv Titicaca, Bolivia este un paradis al alpinistilor - are mai multe varfuri ce trec de 6000 de metri, printre care Huayna Potosi - 6088 m, Illimani, regele Anzilor - 6438 m sau Sajama - 6542 m, cel mai inalt varf din Bolivia. Giganticul desert de sare Uyuni, rezervatia Eduardo Abaroa cu spectaculoasa laguna rosie si laguna verde sau orasele Potosi si Sucre, ambele declarate mostenire culturala UNESCO, padurile tropicale toate contribuie la spectacolul acestei tari mult prea putin cunoscuta si promovata, dar care iti poate oferi o vacanta de neuitat.

La Paz, capitala la cea mai mare altitudine din lume

Titicaca, lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudiune din lume

Farmecul oraselor colonial Sucre si Potosi

Salar de Uyun, marele desert de sare

Maretia Muntilor Anzi

Locuri mitice incarcate de legenda - Tihuanaco, Insula Soarelui, Insula Lunii

Circuit de grup - Comori andine - Peru & Bolivia, 15 zile

Incepand de la:

4460 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Circuit de grup - Comori andine - Peru & Bolivia, 15 zile
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

4460 € / pers.
Exploreaza
Crossing Chile, Bolivia & Peru, 16 zile
Circuit privat

Incepand de la:

7000 € / pers.
Exploreaza

Bolivia Vacante

images/product/3dcac344-d7b9-4e2c-9958-cef02677fe61/a94ca2fe1ca62ee5e45865716fca0841/original_1.jpeg
Circuit privat

Incepand de la:

7000 € / pers.
Exploreaza
images/product/d2b1a2d2-8ec8-4e37-b507-0faff3b557d5/35cf088dc8e16d0c77748d9fb7ca8da6/original_0.jpg
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

4460 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Peru & Bolivia - aventura, natura, misticism, istorie

Este greu sa gasesti cateva cuvinte care sa defineasca aceasta tara, caci o calatorie in Peru este o experienta completa: peisaje variate de la coasta pacifica pana la jungla amazoniana si Anzii mareti, traditii si culoare locala, istorie indelungata ... Vezi testimonial

Impresii Bolivia & Chile - Februarie

La inaltime! In primul rand la propriu! Intregul periplu s-a desfasurat intre 2550 si 4950 de metri! O performanta ce supune organismul la incercari deosebite. Am inceput cu La Paz, capitala unui stat ce incearca sa-si gaseasca drumul in prosperitate ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!