Caraibe

Bahamas Atractii

Exoticul in toata splendoarea sa
Ce ai de vizitat in Bahamas

Nassau

Cel mai mare oras - Nassau este capitala si principalul centru comercial al arhipelagului Bahamas. Nassau este situat pe insula New Providence si si-a primit denumirea in onoarea regelui William al III-lea al Angliei (print de Orania, fost guvernator al provinciilor olandeze). Dezvoltarea oraului Nassau s-a relansat la sfarsitul secolului XVIII, odata cu migratia masiva a loialistilor americani dupa Razboiul de Independenta al SUA.  Cel mai mare oras - Nassau este capitala si principalul centru comercial al arhipelagului Bahamas. Nassau este situat pe insula New Providence si si-a primit denumirea in onoarea regelui William al III-lea al Angliei (print de Orania, fost guvernator al provinciilor olandeze). Dezvoltarea oraului Nassau s-a relansat la sfarsitul secolului XVIII, odata cu migratia masiva a loialistilor americani dupa Razboiul de Independenta al SUA. 

Bariera de corali Andros

Una dintre cele mai cautate atractii din intreg arhipelagul este Bariera de corali Andros, considerata a treia din lume ca marime. Andros Reef se intinde in aproape toata zona estica si este renumita printre amatorii de scufundari pentru intensitatea vietii marine, marimea bancurilor de pesti si puritatea apei. Cele mai vizitate zone ale recifului sunt Three Sisters - una dintre cele mai vechi colonii de corali si Petrified Forest extrem de spect...  [ Citeste tot ] Una dintre cele mai cautate atractii din intreg arhipelagul este Bariera de corali Andros, considerata a treia din lume ca marime. Andros Reef se intinde in aproape toata zona estica si este renumita printre amatorii de scufundari pentru intensitatea vietii marine, marimea bancurilor de pesti si puritatea apei. Cele mai vizitate zone ale recifului sunt Three Sisters - una dintre cele mai vechi colonii de corali si Petrified Forest extrem de spectaculoasa prin formele ciudate ale recifului.  [ Ascunde ]

Parcul National Lucayan

La circa 40 km distanta de Freeport, pe o intindere de peste 16 ha se afla cel mai mare parc national din Bahamas. Parcul include sase ecosisteme distincte in care se gasesc paduri de mangrove, ferigi uriase, specii de flori rare inclusiv orhidee. Si ca o ciudatenie pinul continental convetuieste alaturi de palmierii tropicali, iar prunii pitici alaturi de plantele de aloe. In arealul parcului se gaseste cel mai intins sistem de pesteri submarine...  [ Citeste tot ] La circa 40 km distanta de Freeport, pe o intindere de peste 16 ha se afla cel mai mare parc national din Bahamas. Parcul include sase ecosisteme distincte in care se gasesc paduri de mangrove, ferigi uriase, specii de flori rare inclusiv orhidee. Si ca o ciudatenie pinul continental convetuieste alaturi de palmierii tropicali, iar prunii pitici alaturi de plantele de aloe. In arealul parcului se gaseste cel mai intins sistem de pesteri submarine pesterile si grotele sunt accesibile atat dinspre uscat cat si dinspre mare, iar scufundarile sunt permise cu aprobare doar in anumite zone.  [ Ascunde ]

Insula Half Moon Cay

Una dintre cele 700 de insule ale arhipelagului Bahamas, Half Moon Cay cu denumirea oficiala de San Salvador este situata intre insulele Eleuthera si Cat fiind o insula privata ce este detinuta in intregime de catre Holland America Line. Insula este utilizata ca port de escala de catre navele de croaziera. Activitatile ce se pot aborda pe insula sunt diverse: inot, scuba diving, jet ski, snorkeling, parasailing, windsurfing, sailboard, caiac, cro...  [ Citeste tot ] Una dintre cele 700 de insule ale arhipelagului Bahamas, Half Moon Cay cu denumirea oficiala de San Salvador este situata intre insulele Eleuthera si Cat fiind o insula privata ce este detinuta in intregime de catre Holland America Line. Insula este utilizata ca port de escala de catre navele de croaziera. Activitatile ce se pot aborda pe insula sunt diverse: inot, scuba diving, jet ski, snorkeling, parasailing, windsurfing, sailboard, caiac, croaziere cu catamaranul, ciclism, calarie, volei, baschet, shuffleboard.  [ Ascunde ]

Impresii Bahamas - martie

O vacanta excelenta din toate punctele de vedere!!! Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT