Caraibe

Antigua & Barbuda Atractii

Insulele celor 365 de plaje
Ce ai de vizitat in Antigua & Barbuda

Barbuda

Cu o suprafata de aproximativ 160 kmp, Insula Barbuda este situata la nord de Insula Antigua. Principala localitate din insula este Codrington, oras ridicat in perioada coloniala (1684) in jurul fostei resedinte a familiei Codrington care a infiintat primele plantatii in insula. Principalele puncte de interes in Barbuda sunt Highland House (fosta resedinta a familiei Codrington), Pestera Indian Cave ce contine numeroase pietroglife si picturi rup...  [ Citeste tot ] Cu o suprafata de aproximativ 160 kmp, Insula Barbuda este situata la nord de Insula Antigua. Principala localitate din insula este Codrington, oras ridicat in perioada coloniala (1684) in jurul fostei resedinte a familiei Codrington care a infiintat primele plantatii in insula. Principalele puncte de interes in Barbuda sunt Highland House (fosta resedinta a familiei Codrington), Pestera Indian Cave ce contine numeroase pietroglife si picturi rupestre si Frigate Bird Sanctuary aflat in Laguna Codrington ce adaposteste numeroase colonii de pasari printre care si o colonie de fregate ce contine circa 5000 de exemplare.  [ Ascunde ]

Saint John

Capitala si principal oras al statului Antigua & Barbuda - Saint John este centru comercial, turistic si port in Insula Antigua. Dominat de Catedrala Saint John, orasul adaposteste Muzeul Marine Art ce prezinta artefacte din diverse perioade de dezvoltare ale insulei, colectii de roci si o impresionanta colectie de peste 1000 de scoici marine din zona Caraibe. Alte atractii ale orasului sunt Stadionul Sir Vivian Richards (stadion de cricket), Gra...  [ Citeste tot ] Capitala si principal oras al statului Antigua & Barbuda - Saint John este centru comercial, turistic si port in Insula Antigua. Dominat de Catedrala Saint John, orasul adaposteste Muzeul Marine Art ce prezinta artefacte din diverse perioade de dezvoltare ale insulei, colectii de roci si o impresionanta colectie de peste 1000 de scoici marine din zona Caraibe. Alte atractii ale orasului sunt Stadionul Sir Vivian Richards (stadion de cricket), Gradina Botanica, Farul si complexul English Harbour aflat in zona portului ce cuprinde o serie de forturi construite in perioada coloniala, forturi ce asigurau protectia portului: Fort James, Fort George, Fort Charles, Fort Shirley, Fort Berlkeley si Fort Barrington.  [ Ascunde ]

Impresii croaziera Costa Pacifica - Decembrie

Croaziera in Caraibe cu Eturia a fost o experienta suprinzator de placuta. In ciuda preconceptiilor legate de acest tip de vacanta (ca sunt plictisitoare, ca exista multi timpi morti, etc.) ne-am simitit extrem de bine. Sa poti inota cu delfinii intr ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT