Testimoniale

Testimoniale clienti Antarctica

Taramul sclipitor al linistii grandioase

Construim experiente Impreuna

Impresii Antarctica si Argentina - ianuarie 2024 - Marcel

Antarctica, Argentina

Puncte tari ale vacantei: organizare excelenta, siguranta, permanenta voie buna, insotitorul de grup perfect. Vezi testimonial

Impresii Antarctica si Argentina - ianuarie 2024 - Ecaterina

Antarctica, Argentina

A fost extraordinar! Este de neuitat! Am avut ceva indoieli inainte de plecare, dar aceasta vacanta mi le-a spulberat. Cele cateva zile in Buenos Aires au adus caldura si ritm. Expeditia in Antarctica ne-a impresionat. Nu am cuvinte sa descriu bucuri ... Vezi testimonial

Impresii Croaziera Argentina, Antarctica, Chile & Uruguay - ianuarie 2020 - Cristian

Argentina, Antarctica, Chile, Uruguay

Iarna 2019-2020 a fost una mai speciala. Daca la final de 2019 am experimentat Noaptea Polara in nordul extrem (Svalbard), la inceput de 2020, alaturi de Eturia, la bordul vasului de croaziera Celebrity Eclipse, am descoperit putin din misterele si f ... Vezi testimonial

Impresii Croaziera Antarctica - decembrie - George

Antarctica

Intr-un cuvant, nu regret aceasta aventuroasa excursie, mai ales, dupa ce s-a mai sters oboseala drumurilor (care au totalizat o lungime de ecuator) si balansul naval din cele patru zile -interminabile ale traversarii dus si intors a "Pasajului Drake ... Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia