Africa

Africa de Sud Descopera

Expeditie spre viata salbatica, aur si diamante
Descopera Africa de Sud - Expeditie spre viata salbatica, aur si diamante
Circuite
Circuite
3

Relieful spectaculos prin insusi diversitatea sa, parcurile nationale in care o multitudine de animale specifice continentului african pot fi admirate in habitatul lor natural si spatiile urbane cosmopolite alcatuiesc un mix fascinant pentru calatorul activ si avid de cunoastere - sunt elementele care definesc prima oara minunata Africa de Sud. Africa de Sud, tara in care primii locuitori au fost triburile de bosimani, hotentoti si bantu, este corolarul contrastelor a ceea ce inseamna continentul african: de la terenurile joase ale zonelor litorale, datorate vecinatatii cu cele doua oceane - Atlantic si Indian - pana la inaltimile inzapezite ale Muntilor Scorpiei; de la climatul uscat din aridul desert Namibian cu care se invecineaza in partea nord-vestica a tarii si pana la clima temperat-continentala din zona Podisului Veld; de la populatia autohtona de culoare si pana la urmasii blonzi ai fostilor colonizatori olandezi (the Boers); de la valurile uriase ale Oceanului Atlantic ce pot fi admirate de pe coasta vestica pana la unduitoarele ape calde ale Oceanului Indian de pe coasta de est - sunt doar cateva din elementele ce fascineaza, tenteaza, incanta si incita calatorul ajuns aici din orice parte a mapamondului ar fi. Zona de importanta deosebita pentru transporturile maritime, cu clima si relief atat de variate, Africa de Sud a insemnat si o tentatie pentru navigatori si aventurieri, devenind un El Dorado mult ravnit de colonizatori odata cu descoperirea diamantelor (in 1867) si aurului (in 1886). Un teritoriu intins si cu o istorie zbuciumata, are un prezent puternic marcat de influentele coloniale din care pitorescul obiceiurilor din satele africane nu a disparut: in fata colibelor tipic africane, mai pot fi vazuti vrajitori practicand ritualuri magice. E casa unei multitudini de animale specifice continentului african ce pot fi admirate in habitatul lor natural in unele dintre cele mai importante rezervatii din Africa: Parcul National Kruger, Rezervatia Mala Mala, Rezervatia Waterberg. Si dispune de un relief spectaculos, fiind o destinatie fascinanta pentru cel tentat de mister si de exotic.

Calatorie urbana: Cape Town, Johannesburg

Safari: Parcul National Kruger, Parcul National Pilanesberg, Addo

Rute africane: Panorama Route, Garden Route

Natura la superlativ: Insula Seal, Boulders Beach, Cape Point

Atmosfera & istorie: Soweto, Insula Robben, Pretoria, Castelul Bunei Sperante

Plaja & stil african: Durban, Port Elizabeth

Placeri sofisticate: Winelands, Upington

Distractie africana: Gold Reef City

Explore South Africa

Incepand de la:

5290 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 3
Explore South Africa
Recomandat Eturia

Explore South Africa

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

5290 € / pers.
Exploreaza
Adventure Africa de Sud
Recomandat Eturia

Adventure Africa de Sud

Circuit
Vacanta Adventure

Incepand de la:

4680 € / pers.
Exploreaza
Best of Africa de Sud
Recomandat Eturia

Best of Africa de Sud

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

5450 € / pers.
Exploreaza

Africa de Sud Vacante

Explore South Africa
Vacante individuale

Explore South Africa

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

5290 € / pers.
Exploreaza
Adventure Africa de Sud
Vacante individuale

Adventure Africa de Sud

Circuit
Vacanta Adventure

Incepand de la:

4680 € / pers.
Exploreaza
Best of Africa de Sud
Vacante individuale

Best of Africa de Sud

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

5450 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Africa de Sud sau Eleganta Salbaticiei

Suntem influentati de povestile pe care le-am citit sau ascultat de-a lungul vietii, ce ne-au creat vise pe care multi nu credeam ca le vom transpune in realitate. Am studiat cu multa pasiune Istoria Descoperirilor Geografice, iar in anii studen ... Vezi testimonial

Impresii Africa de Sud & Zimbabwe - aprilie 2021

O vacanta minunata din toate punctele de vedere! Itinerar foarte bine pus la punct, insotitor de nota 20 (Codrina Nechita)! A fost primul circuit cu Eturia, dar cu siguranta vor urma si altele. Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului! :) :) Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale