Africa

Zimbabwe Despre destinatie

O experienta africana inedita
Despre Zimbabwe

O experienta africana inedita

Zimbabwe este o destinatie turistica unica, binecuvantata cu peisaje deosebit de frumoase si cu o bogata si diversa fauna salbatica. Neatinsa de turismul de masa, Zimbabwe raspunde unei palete largi de gusturi, oferind de la linistea unui vast paradis pana la aventura palpitanta a raftingului in ape inspumate si tururi de safari, de la dansuri traditionale africane la muzica contemporana. Pentru oricine isi doreste o experienta africana inedita,...  [ Citeste tot ]

Motive pentru a vizita Zimbabwe

Lacul Kariba
Great Zimbabwe
Cascada Victoria
Lacul Kariba

Fast facts Zimbabwe Fast facts

Suprafata
390.757 km2
Populatie
16,52 mil
Fus orar GMT
+2 ore
Prefix telefonic
+263
Nume oficial
Republica Zimbabwe
Capitala
Harare
Forma de guvernare
Republica Semiprezidentiala

Expeditie in Africa Australa

Candva, citeam despre Ushuaia ca este locul unde se termina lumea si incepe nemarginirea. Urcand pe dunele de nisip din desertul Namib si privind in zare, am avut sansa sa inteleg ceva mai bine aceasta expresie. Desertul Namib da, in fapt, numele tar ... Vezi testimonial

Impresii Africa de Sud & Zimbabwe - aprilie 2021

O vacanta minunata din toate punctele de vedere! Itinerar foarte bine pus la punct, insotitor de nota 20 (Codrina Nechita)! A fost primul circuit cu Eturia, dar cu siguranta vor urma si altele. Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului! :) :) Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!