Asia

Paste 2024 - Circuit de grup - Discover Vietnam & Cambodgia recomandat de Razvan Pascu Grup cu insotitor Eturia

15 zile / 13 nopti
Vei vizita Golful Halong, Siem Reap, Saigon, Phu Quoc, Hanoi, Delta Mekong

Incepand de la:

4.750 € / pers.
Vezi tarife
15 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

6 locatii

Explorate

Incepand de la:

4.750 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia si Razvan Pascu iti recomanda acest circuit in Vietnam si Cambodgia, doua tari exotice cu temple si jungla, adevarate comori ale culturii si spiritualitatii asiatice, dar si peisaje naturale deosebite, aproape intacte. Vei vizita orasele Hanoi si Saigon, doua metropole vibrante si fermecatoare, te vei bucura de unele dintre cele mai fascinante peisaje naturale din intreaga lume in zone ca Golful Halong sau Delta Mekong, vei explora complexul de temple khmere de la Angkor, unele dintre cele mai fascinante constructii religioase de pe planeta, conservate in inima luxuriantei jungle tropicale, iar la final vei petrece cateva zile relaxante pe plajele insulei exotice Phu Quoc alaturi de Razvan Pascu.

 • Cazare 13 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Paste 2024 - Circuit de grup - Discover Vietnam & Cambodgia recomandat de Razvan Pascu Itinerar

 • Zbor TURKISH AIRLINES Bucuresti  -  Istanbul

  Durata: 1h 30m

  Plecare Bucuresti - 26.04.2024 , ora 21:40 Sosire Istanbul - 26.04.2024 , ora 23:10

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Hanoi

  Durata: 9h 30m

  Plecare Istanbul - 27.04.2024 , ora 01:50 Sosire Hanoi - 27.04.2024 , ora 15:20

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Hanoi

  Durata: 1.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi transferat la hotel.

 • Spectacol teatru de papusi pe apa

  Seara vei asista la un spectacol de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala.

 • Cazare Hanoi

  Mercure Hanoi la Gare, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup Hanoi

  Durata: 4 h

  Vei face un tur al orasului Hanoi unde vei vizita cele mai importante obiective turistice ale capitalei vietnameze: piata Ba Dinh, Mausoleul Ho Chi Minh, Templul Literaturii, vei trece pe langa Lacul Hoan Kiem in drum spre Cartierului Vechi unde se afla Catedrala Sf. Iosif si vei putea admira apusul soarelui de pe Podul Long Bien.

 • Cazare Hanoi

  Mercure Hanoi la Gare, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Hanoi - Golful Halong

  Durata: 2.5 h

  Vei pleca in calatoria spre Golful Halong. Pe traseu vei admira peisajele superbe ale Deltei Fluviului Rosu, cu terasele de orez, satele traditionale si bivolii de apa.

 • Croaziera Golful Halong

  Dupa ce vei sosi in Golful Halong, te vei imbarca intr-o croaziera pe apele acestuia. Linia de coasta a golfului Halong se intinde pe 120 km si contine aproape 2000 de insule monolitice calcaroase cu dimensiuni si forme impresionante, unele dintre ele fiind pesteri enorme, altele fiind impadurite, iar altele avand plaje superbe la malul marii. Desi face parte din ocean, apele golfului sunt linistite si de o culoare smarald neobisnuita. Datorita unicitatii si frumusetii sale, dupa o foarte scurta perioada de evaluare UNESCO a recunoscut Golful Halong ca facand parte din Patrimoniul Universal in decembrie 1994.

 • Cazare Golful Halong

  Indochina Sails Premium, Deluxe Cabin, meal plan Pensiune completa

 • Transfer privat de grup Golful Halong - aeroport Hanoi

  Durata: 2.5 h

  Dupa debarcarea de pe vas, vei fi transferat la aeroport in Hanoi.

 • Zbor VIETNAM AIRLINES Hanoi  -  Siem Reap

  Durata: 1:50

  Plecare Hanoi - 30.04.2024 , ora 18:00 Sosire Siem Reap - 30.04.2024 , ora 19:50

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Siem Reap

  Durata: 1 h

  Dupa sosirea in Siem Reap, vei transferat la hotel.

 • Cazare Siem Reap

  Lotus Blanc Resort, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur cu tuk tuk complexul de temple Angkor

  Durata: 6 h

  Angkor a fost capitala Imperiului Khmer, care a inflorit intre secolele IX si XV. Complexul reprezinta, de fapt, un ansamblu arhitectural de temple construite in diferite momente istorice, pe care le vei vizita intr-un tur inedit cu tuk tuk-ul.

 • Vizita Angkor Wat

  Durata: 8 h

  Magnificul Angkor Wat, unul dintre cele mai mari temple din lume, este considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale. Edificat de Suryavarman II in secolul al XII-lea si fiind asezat pe o suprafata echivalenta cu cea a Londrei din zilele noastre, Angkor Wat a fost construit dupa modelul ce simbolizeaza Muntele Meru, casa zeilor. Considerat piesa de rezistenta a arhitecturii khmere, acest templu vishnu este de fapt monumentul funerar al regelui, ceea ce explica expunerea catre vest a templului. Peretii interiori sunt acoperiti cu basoreliefuri si sculpturi ce infatiseaza scene din mitologia hindusa sau din razboaiele pe care Suryavarman II le-a purtat in timpul domniei sale. Angkor Wat este cunoscut si pentru cele 2000 de dansatoare apsara (nimfe) care decoreaza templul. Majoritatea zonelor vizibile sunt construite din blocuri de gresie, iar zidul exterior si partile structurale ascunse sunt acoperite cu laterit. In prezent, imaginea templului apare pe steagul Cambodgiei fiind simbolul national al poporului khmer.

 • Vizita Templul Ta Prohm

  Durata: 1 h

  Templul Ta Prohm a fost construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale. Ta Prohm este unic in felul sau, deoarece a fost lasat in cea mai mare parte asa cum a fost descoperit, acoperit de jungla si de radacinile smochinilor, cu multe portiuni surpate, ceea ce face din el unul dintre cele mai mistice si memorabile dintre templele de la Angkor. Imaginea templului a facut inconjurul lumii pe cartile postale si poate fi recunoscut in unele scene din filmul Tomb Raider cu Angelina Jolie.

 • Vizita Templul Bayon

  Durata: 2 h

  Vei vizita la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului.

 • Cazare Siem Reap

  Lotus Blanc Resort, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Siem Reap

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Siem Reap.

 • Zbor VIETNAM AIRLINES Siem Reap  -  Saigon

  Durata: 1:30

  Plecare Siem Reap - 02.05.2024 , ora 09:40 Sosire Saigon - 02.05.2024 , ora 11:10

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Saigon

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Saigon (Ho Chi Minh).

 • Tur privat de grup Saigon

  Durata: 4 h

  Vei face un tur al orasului Saigon, denumit si Ho Chi Minh. Vei vizita cele mai importante atractii turistice ale metropolei vietnameze: vechea cladire a Postei din Saigon construita in stil empire; Catedrala Notre-Dame, realizata din caramida rosie; Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat) si cladirea Operei; Reunification Hall, fostul Palat Prezidential o cladire cu un rol important in istoria tarii; pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile luptatorii nord vietnamezi.

 • Cazare Saigon

  Grand Hotel Saigon, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat Saigon - My Tho - Saigon

  Vei calatori spre My Tho, de unde te vei imbarca intr-o croaziera pe Fluviul Mekong.

 • Croaziera Delta Mekong - cu pranz inclus

  Durata: 4 h

  Te vei bucura de o plimbare cu un vas traditional pe canalele Fluviului Mekong. Vei trece pe langa fabricile locale ce produc pasta de orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse traditionale. Vei descoperi minunatele peisaje din zona si vei putea observa traiul localnicilor din Delta Mekong. Vei ajunge si in bucataria unui restaurant local unde iti vei pregati pranzul impreuna cu un bucatar chef.

 • Cazare Saigon

  Grand Hotel Saigon, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Tunelurile Cu Chi

  Durata: 2 h

  Faimoasele tuneluri Cu Chi au fost construite de vietnamezi in timpul razboiului. Pot fi vizitate sectiunile Ben Dinh si Ben Duoc. Pot fi vazute treceri secrete, bucatarii si sali de conferinta subterane. Cei care vor sa simta din plin aceasta aventura pot explora si tunelurile aflate la nivele inferioare. Daca preferi sa ramai la suprafata, pot fi admirate aceste zone excavate de deasupra. Ghidul va avetiza asupra gradului de dificultate al fiecarui tunel inainte de a patrunde in interiorul acestora.

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Saigon (Ho Chi Minh)

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Saigon (Ho Chi Minh).

 • Zbor VIETNAM AIRLINES Saigon  -  Phu Quoc

  Durata: 1:05

  Plecare Saigon - 04.05.2024 , ora 16:00 Sosire Phu Quoc - 04.05.2024 , ora 17:05

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat aeroport - hotel Phu Quoc

 • Cazare Phu Quoc

  JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa, Emerald Bay Garden View, meal plan Mic dejun

 • Zile libere Phu Quoc

  Ai cateva zile in care te poti bucura deplajele cu nisip fin, apele limpezi si numeroasele sporturi nautice pe care le poti practica. Poti merge sa vizitezi Long Bank una dintre cele mai frumoase plaje izolate din lume. Phu Quoc este un loc ideal pentru iubitorii de snorkeling si scufundari. In mijlocul insulei sunt paduri tropicale undete poti plimba, poti merge in satul pescaresc unde vei gasi renumitul Nuoc Nam, un sos de peste cunoscut ca fiind ingredientul preferat de vietnamezi in bucataria lor; deasemenea nu rata o vizita la fabrica locala de aici, este un must pentru cei care ajung pe insula.

 • Cazare Phu Quoc

  JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa, Emerald Bay Garden View, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - aeroport Phu Quoc

 • Zbor VIETNAM AIRLINES Phu Quoc  -  Saigon

  Durata: 1:20

  Plecare Phu Quoc - 09.05.2024 , ora 12:45 Sosire Saigon - 09.05.2024 , ora 14:05

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Saigon  -  Istanbul

  Durata: 10h 50m

  Plecare Saigon - 09.05.2024 , ora 21:25 Sosire Istanbul - 10.05.2024 , ora 04:15

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Bucuresti

  Durata: 1h 15m

  Plecare Istanbul - 10.05.2024 , ora 07:00 Sosire Bucuresti - 10.05.2024 , ora 08:15

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Mercure Hanoi la Gare 4*
Hanoi

Mercure Hanoi la Gare 4 *

Standard Room

Mic dejun

 

Indochina Sails Premium 5*
Golful Halong

Indochina Sails Premium 5 *

Deluxe Cabin

Pensiune completa

 

Lotus Blanc Resort 4*
Siem Reap

Lotus Blanc Resort 4 *

Standard Room

Mic dejun

 

Grand Hotel Saigon 10*
Saigon

Grand Hotel Saigon 4* Superior

Standard Room

Mic dejun

 

JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa 5*
Phu Quoc

JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa 5 *

Emerald Bay Garden View

Mic dejun

 

Click pentru a vedea harta

Vietnam Sfaturi

Trebuie sa cereti intotdeauna permisiunea pentru a fotografia persoane. Nu e bine sa lasati betisoarele in picioare in bolul cu orez, pentru ca este semn rau cu conotatii despre moarte.

Vietnam
Vietnam
Vietnam
Vietnam

Informatii legate de viza turistica in Vietnam gasiti aici

Ghid de calatorie Vietnam

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Vietnam

Vietnamul este o destinatie surprinzatoare cu oameni ospitalieri si servicii de calitate, insa infrastructura nu este foarte bine dezvoltata, iar orasele mari precum Hanoi si Saigon sunt destul de aglomerate, traficul haotic fiind un real impediment.

Cambodgia Sfaturi

• Nu atinge niciodata un cetatean cambodgian pe cap, acestia se vor simti ofensati pentru ca in traditia budista capul este sacru. • Nu este politicos sa stabilesti contact vizual insistent cu localnicii. • Este de asemenea jignitor sa clatini din cap pentru a nega ceva. Daca dorest sa negi ceva, atunci clatina mana cu palma in fata si adreseaza cuvintele Te Te. • Picioarele sunt considerate partea cea mai putin importanta a corpului, de aceea nu tine picioarele pe masa si nu le intinde in directia altei persoane, mai ales daca te afli intr-un lacas religios si de cult. De asemenea, nu ridica piciorul deasupra capului interlocuitorului. • Este indicat ca atunci cand esti invitat in casa unui localnic sa te descalti. • Sa indici directia, obiectul, persoana cu degetul este considerat un gest nepoliticos, astfel ca iti recomandam sa indici cu palma deschisa si degetele drepte. • Incepand din august 2016, autoritatile cambodgiene au instituit legile de modestie in locurile cu semnificatie religioasa, precum complexul templelor din Angkor Wat. Vizitatorilor li se cere o tinuta modesta si decenta prin care vestimentatia sa acopere genunchii si umerii. Nerespectarea acestor regulamente atrage refuzul autoritatilor la accesul vizitatorului in aceste zone considerandu-se imbracamintea inadecvata. • Fotografierea fara permisiune a calugarilor si figurilor religioase este considerata lipsa de consideratie fata de cultura. De asemenea, fotografierea zonelor militare, personale, facilitatilor de transport sau a cladirilor guvernamentale trebuie evitata.

Cambodgia
Cambodgia
Cambodgia
Cambodgia

Informatii legate de viza turistica in Cambodgia gasiti aici

Ghid de calatorie Cambodgia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Cambodgia

Spre deosebire de Vietnam, in Cambogia se vorbeste limba engleza foarte bine. Comerciantii sunt usor agasanti, mai ales ca stiu sa vorbeasca cu tine si se tin scai cu explicatiile si rugamintile, mai ales in complexul Angkor. Fiti politicosi si calmi si refuzati-i cu fermitate, daca ii ignorati, considera ca au sanse. Nu sunt deloc agresivi, doar insistenti, iar calmul budist si optimismul si zambetul cu care te abordeaza sunt imbatabile.
La temple sau alte cladiri religioase nu sunt acceptate umerii si genunchii goi si trebuie abordata o tinuta in concordanta cu aceasta cerinta. De acest lucru trebuie tinut cont si in institutiile oficiale (ambasade, muzee, institutii de stat) cat si daca esti invitat acasa la un localnic.

Cand sa vizitezi Vietnam Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Vietnam
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Cambodgia Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Cambodgia
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 31.03.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 31.03.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia