Asia

Discover Central India: Temples, Tigers & Taj Mahal Circuit privat

13 zile / 12 nopti
2545 € / pers.
Vei vizita Delhi, Fatehpur Sikri, Agra, Parcul National Bandhavgarh, Taj Mahal, Khajuraho, Madhya Pradesh, Parcul National Kanha

Incepand de la:

2545 € / pers.
Vezi tarife
13 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

8 locatii

Explorate

Incepand de la:

2545 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Eturia te invita intr-un circuit inedit de 12 zile in care veti descoperi esenta spirituala a Indiei si veti trai experienta bogatelor valori religioase si a traditiilor pastrate de sute de ani. In aceasta calatorie, veti explora capitala Indiei, unde veti vedea atat New Delhi, cat si orasul vechi, Old Delhi, precum si ale sale atractii importante, Qutub Minar, Templele Lotus si Akshardham, dar si cea mai mare moschee din India, Jama Masjid. Calatoria va continua spre Agra, unde veti vizita celebrul Taj Mahal, expresia dragostei nemarginite a lui Shah Jahan pentru sotia sa si Fatehpur Sikri, capitala abandonata a Imperiului Mogul. Circuitul va va purta catre Khajuraho, orasul templu din centrul Indiei renumit in intreaga lume pentru templele sale sculptate in pietre, iar la final catre Parcurile Nationale Bandhavgarh si Kanha, unde veti avea ocazia sa traiti experienta unui safari chiar in centrul Indiei.

 • Cazare 12 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Discover Central India: Temples, Tigers & Taj Mahal Itinerar

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti  -  Doha

  Durata: 4h35m

  Plecare Bucuresti , ora 13:15 Sosire Doha , ora 17:50

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Delhi

  Durata: 3h45m

  Plecare Doha , ora 19:40 Sosire Delhi , ora 01:55

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat aeroport - hotel Delhi

  Durata: 0.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Tur privat New Delhi

  Durata: 2.5 h

  Vei face un tur cu masina al orasului New Delhi, de-a lungul bulevardului ceremoniilor Rajpath, si vei trece pe langa impozantele India Gate (Poarta Indiei), Resedinta Presedintelui si Casa Parlamentului.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Minaretul Qutub

  Durata: 1 h

  Qutub Minar este cel mai inalt minaret din caramida al lumii, si apartine primei moschei construite in India. Realizarea lui este inspirata de Minaretul lui Jam din Afghanistan, un exemplu deosebit al arhitecturii afgane timpurii care, mai tarziu, a evoluat in Arhitectura Indo-Islamica. Qutub Minar are 72,5 m inaltime si cinci etaje distincte, fiecare cu cate un balcon, si este inclus in Lista Patrimoniului Universal UNESCO, impreuna cu toate cladirile si monumentele aflate in imprejurimile sale.

 • Vizita Mausoleul lui Humayun

  Durata: 2 h

  Mausoleul lui Humayun, al doilea imparat al dinastiei mogule, a fost construit la cererea sotiei acestuia, intr-un stil indo-persan. Amplasarea mormantului in centrul unei gradini il claseaza ca primul de acest gen, iar combinatia dintre marmura alba si gresie rosie a exercitat o puternica influenta asupra arhitecturii mogule de mai tarziu, mormantul lui Humayun fiind considerat un prototip al faimosului Taj Mahal din Agra.

 • Vizita Templul Lotus

  Durata: 1.5 h

  Vei vizita Templul Florii de Lotus, lacasul de rugaciuni al cultului Baha’i. Acesta este o minunatie a arhitecturii moderne, datorita formei sale de floare de lotus si este una dintre cele mai importante atractii din New Delhi si o emblema a Indiei moderne.

 • Vizita Bangla Sahib Gurudwara

  Durata: 1 h

  Vei vizita Bangla Sahib Gurudwara, o casa de cult Sikh, recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita. Al optulea Guru Sikh, Guru Har Krishan a locuit aici in timpul sederii sale la Delhi; in acea perioada, a existat o epidemie de variola si holera, iar Guru Har Krishan i-a ajutat pe bolnavi oferind suport si apa proaspata din fantana acestei case. Un rezervor a fost construit mai tarziu de Raja Jai Singh peste fantana, iar apa ei este acum venerata si se crede ca are proprietati vindecatoare de sikhi din intreaga lume.

 • Optional: Show Bollywood Delhi

  Durata: 2 h

  Seara poti lua parte la Kingdom of Dreams, o experienta unica, ce va va introduce in lumea sclipitoare a muzicii si dansului indian. Acesta reprezinta chintesenta culturii si civilizatiei indiene si prilejuieste numeroase manifestari ale acesteia: bucataria, arta mestesugareasca, muzica, dansul de strada, show-urile mitologice. Te poti bucura de un show marca Bollywood, o desfasurarea impresionanata de forte intr-un stil inedit.

  Nota: Nota: Spectacolul este in limba hindi

 • Cazare Delhi

  The Park, Luxury Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat Old Delhi

  Durata: 1 h

  Vei face un tur al orasului vechi Delhi, pe parcursul caruia vei vizita Moscheea Jama Masjid si Raj Ghat - monumentul memorial al lui Mahatma Gandhi. Vei trece pe langa Fortul Rosu - cel mai bogat fort si palat al Imperiului Mogul, simbol al puterii si elegantei lui Shah Jahan, construit in spatele zidurilor din gresie rosie. Dupa ce vei vizita Jama Majid, vei face o plimbare cu ricsa prin Piata Chandi Chok, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Tur Old Delhi cu ricsa

  Durata: 0.5 h

  Vei face o plimbare cu ricsa prin Piata Chandi Chowk, unde vei avea ocazia sa simti cu adevarat atmosfera locala.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Templul Akshardham

  Durata: 2 h

  Templul Swaminarayan Akshardham este o casa de cult hindusa dedicata devotamentului, invatarii si armoniei. Impresionantul complex a fost finalizat in 2005 si este un exemplu relevant pentru arhitectura veche din India. Akshardham inseamna locuinta divina a lui Dumnezeu.

 • Vizita Nizamuddin Auliya Dargah

  Vei vizita Nizamuddin Auliya Dargah. Vei simti mirosul de flori la acest altar si vei oferi un chaddar ca simbol al iubirii.

 • Optional: Tur cu bicicleta Old Delhi

  Durata: 1 h

  Old Delhi este considerat raiul pentru iubitorii de mirodenii, istorie si fotografie. Acest tur te va purta pe strazile vechi ale orasului care reflecta cu adevarat traditiile si obiceiurile din India antica. Este sansa perfecta pentru a simti cu adevarat atmosfera acestei tari plina de cultura.

 • Cazare Delhi

  The Park, Luxury Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat Delhi - Agra

  Durata: 4 h

 • Vizita Fortul Agra

  Durata: 1.5 h

  Monument al Patrimoniului Universal UNESCO, Fortul Agra mai este cunoscut si sub numele de Lal Qila sau Fortul Rosu si este situat la 2,5 km nord-vest de mult mai renumitul Taj Mahal. Fortul ar putea fi descris mai exact drept orasul regal inconjurat de ziduri. Este considerat cel mai important fort din India deoarece aici au locuit marii moguli Babur, Humayun, Akbar, Jehangir, Shah Jahan si Aurangzeb, iar tara a fost guvernata de aici in decursul a lungi perioade istorice. Fortul continea cea mai mare trezorerie de stat si a fost vizitat de ambasadori straini, pelerini si cei mai inalti demnitari care au contribuit la scrierea istoriei Indiei.

 • Vizita Taj Mahal

  Durata: 2.5 h

  Impresionantul Taj Mahal este un simbol al dragostei netarmurite. Constructia monumentului a inceput in anul 1631 si se crede ca a durat 20 de ani, cu participarea a 20.000 de mesteri si muncitori care au muncit fara oprire. Se spune ca proiectul si realizarea apartin renumitului arhitect Ustad Ahamad Lahori, iar legenda spune ca, odata terminata constructia, Shah Jahan a taiat mainile arhitectului si l-a orbit, pentru ca acesta sa nu mai fie capabil niciodata sa ridice un monument asemanator. Ceea ce confera unicitate Taj Mahalului este pastrarea perfecta a proportiilor, modul de realizare a constructiei si ornamentele. Exteriorul din marmura reflecta nuante roz-aurii la rasaritul si apusul soarelui, iar in timpul zilei marmura este de un alb ametitor. Gradinile luxuriante din jurul sau, cu elestee si cursuri de apa, reprezinta Paradisul in conceptia islamica.

 • Optional: Show Mohabbat The Taj

  Durata: 2 h

  Seara vei viziona un show dedicat iubirii - Mohabbat the Taj, un impresionant spectacol, ce prezinta pe parcursul a 80 de minute povestea de dragoste ce a stat la baza constructiei Taj Mahal-ului. Spectacolul este prezentat exclusiv in limba hindi.

 • Cazare Agra

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Vizita Fatehpur Sikri

  Durata: 1.5 h

  Fatehpur Sikri a fost orasul imperial al Dinastiei Mogulilor intre anii 1571 si 1584, fiind construit de catre Imparatul Mogul Akbar. Grandoarea arhitecturala a acestui oras parasit nu poate fi descrisa in cuvinte, nu poti decat sa traiesti personal experienta aurei pe care o emana aceste magnifice edificii, vizitandu-le. Fatehpur Sikri este cea mai populara atractie ce poate fi vizitata intr-o excursie de o zi cu plecare din Agra, este orasul Taj-ilor si capitala invincibililor Moguli. Astazi, intrand in Sikri prin Poarta Agra, una dintre cele noua porti de intrare, in drum spre complexul palatului, in fata ochilor iti apare mai intai Diwan-I-Aam, sala audientelor publice. Este o uriasa curte interioara inconjurata de ziduri unde se ascultau petitiile, se anuntau proclamatiile, erau primiti ambasadorii si se organizau festivitatile. Mediteaza putin la misterioasa pustietate a acestui oras-capitala, care a fost abandonat la cativa ani dupa ce a fost construit. Era un veritabil oras de poveste, iar ruinele sale se pastreaza inca, aproape in conditiile initiale.

 • Vizita Baby Taj

  Durata: 1 h

  Vei vizita Monumentul Idmat Ud Daulah (Baby Taj), construit in stilul arhitectural specific perioadei mogule si care a servit drept sursa de inspiratie pentru Taj Mahal.

 • Cazare Agra

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer Agra - Jhansi - Khajuraho cu trenul

  Astazi vei calatori cu trenul pana in Jhansi. Dupa ce vei ajunge in Jhansi ti se va asigura transferul pana in Khajuraho.

 • Transfer hotel - gara in Agra

  Durata: 1 h

 • Cazare Khajuraho

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur al templelor din Khajuraho

  Durata: 2 h

 • Transfer Khajuraho - Bandhavgarh

  Vei fi transferat catre Bandhavgarh pe un drum de aproximativ 5 ore, in functie de conditiile de trafic.

 • Cazare Parcul National Bandhavgarh

  Kings Lodge, Deluxe Cottage, meal plan Pensiune completa

 • Safari dimineata Bandhavgarh

  Durata: 4 h

  Dimineata, inainte de micul dejun, vei merge intr-un safari in Parcul National Bandhavgarh. Te vei urca intr-un jeep care te va purta printre verdeata luxurianta a regiunilor impadurite si printre creaturi maiestuoase precum tigrii regali. Viata salbatica a Parcului National Bandhavgarh este cu adevarat cele mai impresionante ale regiunilor Aravali. Parcul este foarte cunoscut pentru diferitele specii de animale salbatice si cel mai cunoscut pentru conservarea uimitoarelor specii de tigri. Vei servi micul dejun la restaurantul hotelului dupa care vei avea la dispozitie restul zilei pentru a te relaxa. Vei servi micul dejun si pranzul la restaurantul hotelului. Spre seara vei face o alta plimbare in Parc, pentru a vedea viata si natura salbatica la apusul soarelui.

 • Safari apus Bandhavgarh

  Durata: 4 h

  Dimineata, inainte de micul dejun, vei merge intr-un safari in Parcul National Bandhavgarh. Te vei urca intr-un jeep care te va purta printre verdeata luxurianta a regiunilor impadurite si printre creaturi maiestuoase precum tigrii regali. Viata salbatica a Parcului National Bandhavgarh este cu adevarat cele mai impresionante ale regiunilor Aravali. Parcul este foarte cunoscut pentru diferitele specii de animale salbatice si cel mai cunoscut pentru conservarea uimitoarelor specii de tigri. Vei servi micul dejun la restaurantul hotelului dupa care vei avea la dispozitie restul zilei pentru a te relaxa. Vei servi micul dejun si pranzul la restaurantul hotelului. Spre seara vei face o alta plimbare in Parc, pentru a vedea viata si natura salbatica la apusul soarelui.

 • Cazare Parcul National Bandhavgarh

  Kings Lodge, Deluxe Cottage, meal plan Pensiune completa

 • Transfer Bandhavgarh - Kanha

  Astazi vei fi transferat spre Kanha, pe un traseu care va dura aproximativ 5 ore. Dupa sosirea in Kanha si formalitatile de check-in la hotel vei avea restul zilei la dispozitie pentru a te relaxa.

 • Cazare Parcul National Kanha

  Kanha Earth Lodge, Deluxe AC Bungalow, meal plan Pensiune completa

 • Safari dimineata Kanha

  Durata: 4 h

  Dimineata devreme, inainte de micul dejun, vei merge intr-un safari in Parcul National Kanha. Situat in statul indian Madhya Pradesh, Parcul National Kanha a fost inspiratia din spatele clasicei opere a lui Rudyard Kipling, Cartea Junglei. Jumatatea vestica si cea estica a Rezervatiei de Tigrii Kanha este formata din padurile Banjar si valea Halon care au fost mult timp celebre pentru diversitatea lor cu fauna salbatica. Astazi, Kanha se numara printre cele mai pitoresti si mai frumoase rezervatii salbatice din Asia. Vei servi micul dejun si pranzul la restaurantul hotelului iar spre seara te vei intoarce in parc pentru a face o plimbare cu jeep-ul la apusul soarelui si pentru a admira frumusetea naturii salbatice dar si pentru a observa animalele in habitatul lor natural.

 • Safari la apus Kanha

  Durata: 4 h

  Dimineata devreme, inainte de micul dejun, vei merge intr-un safari in Parcul National Kanha. Situat in statul indian Madhya Pradesh, Parcul National Kanha a fost inspiratia din spatele clasicei opere a lui Rudyard Kipling, Cartea Junglei. Jumatatea vestica si cea estica a Rezervatiei de Tigrii Kanha este formata din padurile Banjar si valea Halon care au fost mult timp celebre pentru diversitatea lor cu fauna salbatica. Astazi, Kanha se numara printre cele mai pitoresti si mai frumoase rezervatii salbatice din Asia. Vei servi micul dejun si pranzul la restaurantul hotelului iar spre seara te vei intoarce in parc pentru a face o plimbare cu jeep-ul la apusul soarelui si pentru a admira frumusetea naturii salbatice dar si pentru a observa animalele in habitatul lor natural.

 • Cazare Parcul National Kanha

  Kanha Earth Lodge, Deluxe AC Bungalow, meal plan Pensiune completa

 • Transfer Kanha - Jabalpur

  Durata: 5 h

  Astazi vei fi transferat catre Jabalpur.

 • Zbor JLR JABALPUR AIRPORT  -  Delhi

  Durata: 02:00

  Plecare JLR JABALPUR AIRPORT , ora 16:30 Sosire Delhi , ora 18:30

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Cazare Delhi

  The Park, Luxury Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - aeroport Delhi

  Durata: 0.5 h

  Ti se va asigura transferul la aeroportul international din Delhi.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor QATAR AIRWAYS Delhi  -  Doha

  Durata: 4h15m

  Plecare Delhi , ora 10:00 Sosire Doha , ora 11:45

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Bucuresti

  Durata: 4h55m

  Plecare Doha , ora 15:40 Sosire Bucuresti , ora 20:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

The Park 5*
Delhi

The Park 5 *

Luxury Room

Mic dejun

Hotelul The Park din Delhi est situat ultracentral langa Connaught Place. Camerele elegante, restaur...  [ Citeste tot ]

Ramada Plaza 5*
Agra

Ramada Plaza 5 *

Deluxe Room mic dejun

Mic dejun

Este situat departe de agitatia orasului, intr-o zona linistita, de unde se ajunge usor la Taj Majha...  [ Citeste tot ]

Ramada Plaza 10*
Khajuraho

Ramada Plaza 4* Superior

Superior Room

Mic dejun

Situat in apropiere de aeroport si de Templele inscrise in Patrimoniul UNESCO, Hotel Ramada Khajurah...  [ Citeste tot ]

Kings Lodge 4*
Parcul National Bandhavgarh

Kings Lodge 4 *

Deluxe Cottage

Pensiune completa

Kings Lodge este situat la 10 minute cu masina de intrarea Tala din Parcul National Bandhavgarh, car...  [ Citeste tot ]

Kanha Earth Lodge 4*
Parcul National Kanha

Kanha Earth Lodge 4 *

Deluxe AC Bungalow

Pensiune completa

Cele douasprezece cabane ale Kanha Earth Lodge sunt construite dupa standardele arhitecturii "verzi"...  [ Citeste tot ]

India Sfaturi

India este o tara moderna, totusi obiceiurile si traditiile sunt respectate cu sfintenie atat in oras, cat si la tara. Aceste traditii indiene sunt cele care ii confera Indiei individualitate, impregnand atmosfera cu esenta sa mistica. Vei descoperi aici co-existenta unica si armonioasa a nenumaratelor si diverselor religii. Acestea au generat de fapt nenumaratele traditii indiene. India este o tara laica, in care fiecare are dreptul sa practice religia pe care a ales-o. Obiceiurile indiene si ritualurile difera de la o regiune la alta, totusi ele sunt cunoscute sub forma colectiva de traditii indiene.

India
India
India
India

Informatii legate de viza turistica in India gasiti aici

Ghid de calatorie India

Vezi ghid

La ce sa te astepti in India

India nu este o tara care isi ascunde problemele. Vizitatorii pot vedea si bogatia, si saracia ei dintr-o singura privire.

Mancarea indiana nu inseamna doar mancare picanta sau mancare extrem de condimentata.

Mancarea indiana poate fi simpla, usor condimentata, hot sau spicy. Aceste informatii sunt de obicei semnalate in meniu. E adevarat insa ca in bucataria indiana se folosesc cele mai multe condimente, ierburi si mirodenii din lume.

Daca mergi pe plaja este mai bine sa fii imbracata. India nu permite oamenilor sa poarte costume de baie.

Nu imbraca haine decoltate sau provocatoare. Cand esti in India ar fi mai bine sa te acoperi si sa nu atragi atentia.

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!