Asia

Share a trip - Circuit India, 8 zile, aprilie 2025 - Atractii Circuite Share a trip

8 zile / 6 nopti
Atractii

Delhi

Delhi este poarta de intrare in India pentru marea majoritate a turistilor si adeseori poate fi un soc. Este un oras care iti ia cu asalt simturile inca de la inceput, insa merita sa ii acorzi putina rabdare, pana te obisnuiesti. Cu moschei minunate, forturi si alte monumente lasate in urma de catre imparatii Mughali, adeseori plasate in parcuri si gradini superbe, perfecte pentru relaxare, dar si cu al sau Old Delhi, o ruina vie, fascinanta si h... [ Citeste tot ] Delhi este poarta de intrare in India pentru marea majoritate a turistilor si adeseori poate fi un soc. Este un oras care iti ia cu asalt simturile inca de la inceput, insa merita sa ii acorzi putina rabdare, pana te obisnuiesti. Cu moschei minunate, forturi si alte monumente lasate in urma de catre imparatii Mughali, adeseori plasate in parcuri si gradini superbe, perfecte pentru relaxare, dar si cu al sau Old Delhi, o ruina vie, fascinanta si haotica, Delhi ofera foarte multe turistilor, fie ca e vorba de Fortul Rosu, un minunat exemplu de arhitectura militara Mughala, Moscheea Jama Masjid, cea mai mare din India, Qutub Minar, cel mai mare turn de caramida din lume, sau nenumaratele piete de unde poti cumpara orice, de la condiment pana la argint si matase.  [ Ascunde ]

Agra

Orasul Agra este situat pe malurile Raului Yamuna, in provincia Uttar Pradesh din nordul Indiei, la 200 km de capitala New Delhi. Este mentionat in opera Mahabharata sub numele Agrevana sau "marginea padurii". Agra este renumit pentru Taj Mahal, una dintre cele mai faimoase destinatii turistice din lume, dar si pentru alte doua mosteniri UNESCO: Fortul Agra, o constructie mareata, dovada a maiestriei arhitecturale Mughale, precum si complexul Sik... [ Citeste tot ] Orasul Agra este situat pe malurile Raului Yamuna, in provincia Uttar Pradesh din nordul Indiei, la 200 km de capitala New Delhi. Este mentionat in opera Mahabharata sub numele Agrevana sau "marginea padurii". Agra este renumit pentru Taj Mahal, una dintre cele mai faimoase destinatii turistice din lume, dar si pentru alte doua mosteniri UNESCO: Fortul Agra, o constructie mareata, dovada a maiestriei arhitecturale Mughale, precum si complexul Sikandra sau Mormantul lui Itmad-ud-Daulah, dar si Fatehpur Sikri, aflata in apropierea orasului.  [ Ascunde ]

Fatehpur Sikri

Fatehpur Sikri, aflat la 39 de km de Agra, este o adevarata epopee in piatra rosie. Acest oras a fost pentru un scurt timp capitala maretului Imperiu Mughal, in secolul al XVI-lea. In prezent, este un oras-fantoma, parasit de mult de locuitorii sai. Dupa doar 15 ani de la infiintare, orasul a fost abandonat din cauza lipsei surselor de apa. Construit din gresie rosie, de altfel foarte populara in marea majoritate a constructiilor Mughale timpurii... [ Citeste tot ] Fatehpur Sikri, aflat la 39 de km de Agra, este o adevarata epopee in piatra rosie. Acest oras a fost pentru un scurt timp capitala maretului Imperiu Mughal, in secolul al XVI-lea. In prezent, este un oras-fantoma, parasit de mult de locuitorii sai. Dupa doar 15 ani de la infiintare, orasul a fost abandonat din cauza lipsei surselor de apa. Construit din gresie rosie, de altfel foarte populara in marea majoritate a constructiilor Mughale timpurii, Fatehpur Sikri este extrem de bine conservat. Plimbandu-te printre diversele palate si sali de audienta, prin gradinile si curtile spatioase, este usor sa iti imaginezi exact cum era viata la curte pe cand acest oras era plin de viata.  [ Ascunde ]

Jaipur

Capitala desertului, cunoscut sub numele de Orasul Roz, dupa culoarea zidurilor si cladirilor orasului vechi, Jaipur este o bijuterie neslefuita ce rasare din nisipurile din Rajasthan. Orasul atrage turistii prin vechile sale palate si forturi, dar si prin ambianta speciala specifica Rajasthanului, si reprezinta o sinteza unica de cultura pe care trebuie sa o traiesti ca sa o poti aprecia. Printre obiectivele principale ale Jaipurului se numara F... [ Citeste tot ] Capitala desertului, cunoscut sub numele de Orasul Roz, dupa culoarea zidurilor si cladirilor orasului vechi, Jaipur este o bijuterie neslefuita ce rasare din nisipurile din Rajasthan. Orasul atrage turistii prin vechile sale palate si forturi, dar si prin ambianta speciala specifica Rajasthanului, si reprezinta o sinteza unica de cultura pe care trebuie sa o traiesti ca sa o poti aprecia. Printre obiectivele principale ale Jaipurului se numara Fortul si Palatul Amber, situate pe un deal, deasupra Laculului Maota, Palatul Orasului, a carui frumusete face usor de inteles de ce familia regala din Jaipur era odinioara una dintre cele mai bogate din India sau Jantar Mantar, observatorul astronomic, cu ale sale 14 instrumente folosite pentru a calcula timpul, a prezice eclipsele si pentru a urmari miscarea corpurilor ceresti.  [ Ascunde ]

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia