Vacante Madagascar

Eturia, impreuna cu Razvan Pascu, te invita intr-o vacanta inedita in Madagascar. Vei ajunge pe teritoriul Insulei Rosii, Madagascar unde vei explora cele mai importante orase ale sale dar mai ales zone naturale - parcuri sau rezervatii ale unuia dintre cele mai spectaculoase si unice ecosisteme de pe Terra. Patria baobabilor, a vaniliei si a inconfundabililor lemurieni, Insula Madagascar fascineaza prin diversitatea floristica si faunistica, ce numara nu mai putin de 12 mii de specii de plante si animale unice in lume.

Locuri disponibile: 1
Partaj Domn
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Razvan Pascu

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

14 zile / 12 nopti
Tara: Madagascar

Antananarivo, Morondava, Antsirabe, Ranomafana, Fianarantsoa, Isalo, Ifaty, Tulear, Zombitse Vohibasia

13 Mese incluse

12 Mic dejun, 1 Cina

3 atractii de top

Antananarivo, Ranomafana, Isalo

Discover Madagascar, 14 zile - iunie 2019 - cu Razvan Pascu - ultimul loc disponibil partaj domn

Itinerar

Razvan Pascu

Tour Leader

031.9998

ziua 1 Sosire In Antananarivo

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosirea pe aeroportul din Antananarivo vei fi intampinat de partenerul local dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup Eturia
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Antananarivo - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Antananarivo

sosire in ANTANANARIVO

mese Cina
ziua 2 Antananarivo - Morondava

Vei face un tur panoramic de oras in care vei descoperi cele mai importante atractii ale acesteia printre care se numara: orasul vechi colonial; situl Ambohimanga, unde se afla ruinele fostului palat regal; Lacul Anosy, Parcul Lemurienilor aflat la 12 km de oras, unde pot fi observate simpaticele vietati dar si crocodili, maimute, serpi si alte vietati specifice zonei.
Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Antananarivo.
Zbor intern Antananarivo - Morondava.
La sosirea pe aeroportul din Morondava vei fi intampinat de partenerul local dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Tur de oras Antananarivo
 • Transfer hotel - aeroport Antananarivo
 • Bilet de avion pentru zbor intern Antananarivo - Morondava
 • Transfer aeroport - hotel Morondava

ANTANANARIVO - MORONDAVA
ANTANANARIVO - MORONDAVA

mese Mic dejun
ziua 3 Morondava

Astazi ni se va asigura transferul catre Kirindy pe un traseu de 45 de km care va dura aproximativ 2 ore. Parcul National Kirindy este locul unde vei putea repera una dintre speciile de fosa, cel mai mare carnivor din Madagascar, dar si alte animale rare, precum lemurul pitic, sobolanul zburator, broasca testoasa cu coada.
Seara te vei intoarce in Morondava, dupa un drum ce va dura aproximativ 3 ore. Pe traseu vei face o oprire pe celebra Alee a Baobabilor, de unde vei putea admira superbul peisaj scaldat in lumina apusului. Impresionantele siluete ale baobabilor, pline de culoare si ridicandu-se semete spre cer sunt o imagine de neuitat, demna de imortalizat in fotografii.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Kirindy

mese Mic dejun
ziua 4 Morondava

Vei avea din nou ocazia de a fotografia Aleea Baobabilor, obiectivul simbol pentru Madagascar; de aceasta data dis de dimineata, in lumina rasaritului.
Vei servi micul dejun la pachet.
Vei face apoi o face o excursie cu salupa rapida la Belo sur Mer, un pitoresc sat de pescari situat la 80 km sud de Morondava, care surprinde prin frumusetea plajei cu nisip alb si a lagunei cu ape de smarald ce il marginesc. In partea opusa, satul este inconjurat de paduri de mangrove. Belo sur Mer este un cunoscut santier naval, unde se construiesc artizanal, dupa tehnici traditionale vechi, pirogi si barci din lemn de mari dimensiuni - dhow-uri. Ciocanitul neintrerupt al uneltelor lucratorilor si rasetele copiilor, dansul pirogilor pe apa si peisajul deosebit dau acestor locuri un farmec unic.
Vei vizita apoi Parcul National Kirity Mitea, unde vei putea admira mai multe specii endemice de flora si fauna. Parcul se mandreste cu cea mai mare densitate de primate din lume.
Dupa amiaza vei fi din nou transferat in Morondava cu salupa rapida.

 

INCLUS

 • Tur Aleea Baobabilor & Belo sul Mer

mese Mic dejun
ziua 5 Morondava - Antsirabe

Vei pleca spre Antsirabe unde vei ajunge dupa un drum de aproximativ 6 ore.In drum spre Antsirabe vei face o oprire in Miandrivazo, unde vei vizita comunitatea locala a populatiei Sakalava.

 

INCLUS

 • Transfer Morondava - Antsirabe
 • Vizita Miandrivazo

mese Mic dejun
ziua 6 Antsirabe - Ranomafana

Transfer catre Parcul National Ranomafana; pe traseu vei face o oprire in Ambositra.Vei vizita un atelier local din orasul Ambositra, oras renumit pentru mesterii sai, cei mai multi apartinand etnicilor Zafimaniry, specializati in sculptura in lemn.

 

INCLUS

 • Transfer Antsirabe - Ranomafana
 • Vizita atelier local Ambositra

ANTSIRABE - RANOMAFANA

mese Mic dejun
ziua 7 Ranomafana - Fianarantsoa

Vei explora Parcul National Ranomafana si vei descoperi numerosele specii de plante si animale endemice, intre care se numara si lemurienii galbeni, lemurienii de bambus si cei din specia sifaka.
Vei fi transferat catre orasul Fianarantsoa, capitala etnicilor Betsileo, un important centru al productiei de vin si al plantatiilor de orez.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Ranomafana
 • Transfer Ranomafana - Fianarantsoa

mese Mic dejun
ziua 8 Fianarantsoa - Isalo

Transfer din Fianarantsoa catre Parcul National Isalo. Pe traseu vei face o oprire in Ambalavao.Vei calatori catre Parcul Anja, ale carui incasari sunt folosite pentru a plati salariile invatatorilor locali. Vei face o plimbare de aproximativ doua ore in parc pentru a admira lemurieni si alte specii locale. Vei trece apoi pe langa faimoasele "3 Coline" si muntele "Pelerina Arhiepicopului", loc sacru pentru localnici. Vei face o oprire in Ihosy, capitala triburilor Bara si vei continua drumul pe platourile de sol rosu Horombe inainte de a ajunge in Ranohira (Isalo).

 

INCLUS

 • Transfer Fianarantsoa - Isalo
 • Tur Parcul Anja

FIANARANTSOA - ISALO

mese Mic dejun
ziua 9 Parcul National Isalo

Vei face o incursiune in Parcul National Isalo. In functie de anduranta personala ghidul va stabili traseul de parcurs care este destul de dificil din cauza terenului. Vei face o oprire la o piscina naturala dupa care vei continua spre Canion des Singes, urmand ca mai apoi sa ajungi in Padurea Tapia.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Isalo

PARCUL NATIONAL ISALO

mese Mic dejun
ziua 10 Isalo - Tulear - Ifaty

Ti se va asigura transferul in Parcul National Zombitse.Vei face o drumetie alaturi de ghid in Parcul National Zombitse. Infiintat in 1997, parcul este cunocut pentru padurea semiarida si adaposteste 47% dintre speciile de pasari endemice ale Madagascarului dar si 8 specii de lemurieni. Vei admira de asemenea ficusi sau specii parazite de orhidee epiphytes.Ti se va asigura transferul la Ifaty, trecand prin Tulear.

 

INCLUS

 • Transfer Isalo - Zombitse
 • Tur Parcul National Zombitse
 • Transfer Zombitse - Ifaty

mese Mic dejun
ziua 11 Ifaty

Astazi vei iesi in larg pentru a observa balenele cu cocoasa.

 

mese Mic dejun
ziua 12 Ifaty

Vei petrece aceasta zi pe plajele din Ifaty bucurandu-te de soare sau de numeroasele sporturi nautice care se practica in zona. Pitorescul orasel Ifaty ofera turistilor iubitori ai marii o multime de oportunitati de a se bucura de timpul liber petrecut aici. Poti opta pentru scufundari, snorkeling, inot sau pur si simplu relaxare pe plajele scaldate de soare. De asemenea, poti alege sa faci o plimbare in larg, la bordul unei barci traditionale pescaresti Vezo. Daca doresti sa experimentezi ceva inedit, poti face o incursiune in padurea spinoasa, unde vei putea observa vegetatia luxurianta din sud, dominata de specii de euphorbia, baobabi, didieraceae sau aloe.

 

mese Mic dejun
ziua 13 Ifaty - Tulear - Antananarivo

Transfer din Ifaty catre aeroportul din Tulear.Zbor intern Tulear - Antananarivo.

La sosirea pe aeroportul din Antananarivo vei fi intampinat de partenerul local dupa care vei fi transferat la hotel.
Te vei odihni la hotelul din Antananarivo pana seara.
Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Antananarivo.

 

INCLUS

 • Transfer Ifaty - aeroport Tulear
 • Bilet de avion pentru zbor intern Tulear - Antananarivo;
 • Transfer aeroport - hotel Antananarivo
 • Transfer hotel - aeroport Antananarivo

mese Mic dejun
ziua 14 Sosire In Bucuresti

 

9 locatii vizitate


Antananarivo,
Morondava,
Antsirabe,
Ranomafana,
Fianarantsoa,
Isalo,
Ifaty,
Tulear,
Zombitse Vohibasia

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 11.06.2019 ora 06:05; Sosire Paris 11.06.2019 ora 08:20; Air France; durata 3:15 ✈ Plecare Paris 11.06.2019 ora 10:40; Sosire Antananarivo 11.06.2019 ora 22:15; Air France; durata 10:35 ✈ Plecare Antananarivo 12.06.2019 ora 13:40; Sosire Morondava 12.06.2019 ora 14:40, Air Madagascar; durata 1:00 ✈ Plecare Tulear 23.06.2019 ora 09:35; Sosire Antananarivo 23.06.2019 ora 11:15; Air Madagascar; durata 1:40 ✈ Plecare Antananarivo 24.06.2019 ora 00:55; Sosire Paris 24.06.2019 ora 10:45; Air France; durata 10:50 ✈ Plecare Paris 24.06.2019 ora 13:05; Sosire Bucuresti 24.06.2019 ora 16:55; Air France; durata 2:50

Sfaturi Madagascar

Madagascar tips

Viza
 • Cetatenii romani pot intra pe teritoriul Republicii Madagascar in baza unei vize valabile.
  Vizele se obtin la sosire pe aeroport.
  Inainte de aterizare turistii vor primi un formular de debarcare/carte de débarquement/disembarkation card si un formular emis de Ministerul Sanatatii Publice, pe care le vor completa (se cer detalii personale - nume, prenume, data nasterii, adresa de domiciliu, apoi adresa la care vor locui pe perioada sederii in Madagascar, numarul zborului si numele companiei aeriene, eventuale probleme medicale).
  Turistii vor prezenta  aceste formulare impreuna cu pasaportul la ghiseul de eliberare a vizelor din aeroport.
  Important: Verificati ca perioada sederii inscrisa in pasaport de ofiterul vamal (X jours) sa coincida cu numarul de zile care vor fi petrecute in Madagascar.
  Taxa viza in functia de perioada sederii:
  Viza 30 zile, single entry: 30 €.
  Viza 60 zile, single entry: 60 €.
  Viza 30 zile, multiple entry: 80 €.
  Viza 60 zile, multiple entry 80 €.

Nume: Republica Madagascar

Capitala: Antananarivo

Asezare: Stat insular situat in sud - estul tarmului Africii in Oceanul Indian la est de Mozambic

Moneda: Ariary - MGA

Fus orar: UTC +3

together for excellent journeys

Impresii Madagascar - Septembrie 2017 Iuliana

Inca una dintre excursiile reusite realizate impreuna cu echipa de la Eturia!...

Impresii Madagascar - Septembrie 2017
Madagascar - Natura la superlativ - Croaziera Martie Florin Ionescu

A patra mare insula a globului aflata in Oceanul Indian este despartita de...

Madagascar - Natura la superlativ - Croaziera Martie
Madagascar - O insula a surprizelor - septembrie 2016 Gabriela

Anul 2016 a fost pentru mine, printre alte experiente noi si ANUL INSULELOR.am...

Madagascar - O insula a surprizelor - septembrie 2016
Madagascar & Mauritius - O noua fuga in Oceanul Indian - Septembrie
Madagascar & Mauritius - O noua fuga in Oceanul Indian - Septembrie Ana Gherasim

Ai grija ce-ti doresti, pentru ca s-ar putea sa si primesti…...

Impresii Madagascar & Mauritius - septembrie 2016
Impresii Madagascar & Mauritius - septembrie 2016 Elena

Madagscar, este o insula fascinanta din toate punctele de vedere, de la animale...

Impresii croaziera Oceanul Indian - februarie 2016
Impresii croaziera Oceanul Indian - februarie 2016 Nicoleta

A fost totul foarte bine organizat in Mauritius, Seychelles, Madagascar, Reunion...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 34.119 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia