Africa

SOLD OUT - Circuit de grup - Discover Africa de Sud, Zimbabwe, Zambia & Botswana, recomandat de Razvan Pascu, 14 zile - mai 2024 Grup cu insotitor Eturia

14 zile / 11 nopti
Vei vizita Johannesburg, Pretoria, Victoria Falls, Cascada Victoria, Livingstone, Parcul National Chobe, Mpumalanga, Hazyview, Parcul National Kruger, Panorama Route, Cape Town, Peninsula Cape, Insula Seal, Winelands
Oferta Speciala
Last Minute Escape
SOLD OUT
14 zile

Durata vacantei

4 tari

Vizitate

14 locatii

Explorate

  Doamna  

Partaj disponibil

Oferta Speciala
Last Minute Escape
SOLD OUT
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Iti propunem un circuit complex, ce include patru destinatii din sudul Africii, renumite prin frumusete si diversitate. Vei ajunge in Africa de Sud, natiunea curcubeu, o tara unica, cu privelisti spectaculoase si cu o mostenire culturala si istorica fascinanta. Vei poposi in Johannesburg, un oras emblematic pentru natiunea sud-africana, si vei explora capitala Pretoria, apoi impresionanta Cascada Victoria, una dintre minunile naturale ale lumii, situata la granita dintre Zimbabwe si Zambia, care ti se va dezvalui din dubla perspectiva. Vei ajunge in Livingstone, Zambia, oras ce poarta numele celebrului explorator scotian David Livingstone si va urma un scurt safari in Parcul National Chobe, din Botswana, un adevarat sanctuar al vietii salbatice africane. Te vei aventura in safari in Parcul National Kruger, recunoscut in intreaga lume pentru diversitatea vietii salbatice si vei admira privelistile de neuitat oferite de Panorama Route, iar la final vei vizita Cape Town, Orasul Mama, cu pitorestile sale imprejurimi.

Note suplimentare

 • Partaj doamna disponibil
 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

SOLD OUT - Circuit de grup - Discover Africa de Sud, Zimbabwe, Zambia & Botswana, recomandat de Razvan Pascu, 14 zile - mai 2024 Itinerar

 • Zbor Doha - Johannesburg

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Johannesburg

  Vei fi transferat la hotelul la care vei fi cazat.

 • Vizita Dealul Constitutiei

  Durata: 2 h

  Vei vizita Dealul Constitutiei, complexul Old Fort, fosta inchisoare ce a gazduit secole la rand prizonierii care au militat pentru libertate si democratie in Africa de Sud, printre care Nelson Mandela si Mahatma Ghandi. In prezent, aici se afla si sediul Curtii Constitutionale, cea mai inalta institutie juridica a tarii.

 • Tur panoramic Pretoria

  Durata: 3 h

  Cunoscuta si sub numele de Tswane, Pretoria isi exemplifica istoria agitata prin arhitectura specifica. Vei vizita Monumentul Voortrekker, un adevarat simbol pentru natiunea sud-africana, si vei face o plimbare in Church Square, piata ce gazduieste diferite monumente care marcheaza evenimente semnificative din istoria Africii de Sud. De asemeni vei putea fotografia statuia gigant a lui Nelson Mandela, aflata in parcul din fata sediului guvernului sud-african - Union Buildings.

 • Cazare Johannesburg

  Radisson Blu Sandton, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Johannesburg

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Johannesburg.

 • Zbor Johannesburg - Victoria Falls

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Cascada Victoria

  Durata: 0.5 h

  La sosire in Victoria Falls vei fi transferat la hotel.

 • Croaziera la apus Fluviul Zambezi

  Durata: 2 h

  Pentru a admira superbul apus african, vei face o croaziera pe Fluviul Zambezi. O multitudine de senzatii unice te asteapta: peisajul acestui tinut magic, cu tunetul Cascadei Victoria in departare, si crocodilii si hipopotamii ce populeaza apele intregind aceasta experienta cu un plus de adrenalina.

 • Cazare Victoria Falls

  The Palm River Hotel, Deluxe Room, regim mese Mic dejun

 • Tur privat de grup Cascada Victoria

  Durata: 3 h

  Vei face o incursiune in peisajul magnific al Cascadei Victoria, una dintre cele mai importante atractii turistice ale Africii si ale lumii. Cascada Victoria, sau Mosi-oa-Tunya ("fumul care tuna"), cum a fost denumita de catre tribul local Kololo, se afla la granita dintre Zambia si Zimbabwe si ofera un spectacol la fel de impresionant azi ca si acum 160 de ani, atunci cand a fost descoperita de celebrul explorator David Livingstone. Caderile de apa ce formeaza acest amsamblu sunt denumite sugestiv Cataracta Diavolului, Cascada Principala, Cascada Curcubeului, Cataracta Estica. Apele Fluviului Zambezi cad de la o inaltime de 110 m, latimea cascadei fiind de 1.708 m. Debitul cascadei este cuprins intre 170 - 10.000 m/s, datorita fluctuatiei cantitatilor anuale de precipitatii.

 • Tur privat de grup Livingstone

  Durata: 4 h

  Vei vizita orasul Livingstone, fondat in 1905, care poarta numele exploratorului scotian David Livingstone. Podul Prieteniei, ce marcheaza frontiera dintre Zambia si Zimbabwe, a fost definitivat in 1905. Vei vedea prima scoala, primul spital si prima biserica construite in oras, dar si vechiul Hotel North-Wester. Orasul a fost capitala protectoratului Rhodesia de Nord pana in 1935, cand capitala s-a mutat la Lusaka. In cadrul turului vei vizita Muzeul Livingstone, care, pe langa exponate care au apartinut exploratorului, gazduieste si expozitii de istorie naturala, antropologie si cultura africana.

 • Cazare Victoria Falls

  The Palm River Hotel, Deluxe Room, regim mese Mic dejun

 • Excursie de safari in Parcul National Chobe

  Durata: 9 h

  Vei incepe ziua dis de dimineata si te vei indrepta spre punctul de frontiera cu Botswana. Situat in apropierea celebrei Delte Okavango, Chobe este, poate, cea mai cunoscuta arie de conservare din Botswana. Parcul este faimos in principal pentru impresionanta concentratie de elefanti ce numara aproximativ 120.000 de indivizi, dar si pentru numeroasele turme de bivoli africani, antilope, animale de prada si pasari migratoare. Vei pleca intr-un safari cu barca pe Raul Chobe - o alta perspectiva de a observa crocodilii si hipopotamii plutind pe luciul apei, dar si celelalte animale venite la rau. Dupa pranzul servit la restaurantul unui lodge local, vei continua sa explorezi parcul cu masinile de safari. Chobe este destinatia ideala pentru iubitorii de natura si pentru pasionatii de fotografie deopotriva - experienta va fi una memorabila. Seara vei fi transferat din nou in Victoria Falls, Zimbabwe.

 • Cazare Victoria Falls

  The Palm River Hotel, Deluxe Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Victoria Falls

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul Victoria Falls.

 • Zbor Victoria Falls - Johannesburg

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Zbor Johannesburg - Mpumalanga

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Hazyview

  Vei fi transferat de la aeroportul din Mpumalanga catre Hazyview, la hotelul la care vei fi cazat.

 • Cazare Hazyview

  Kruger Gate Hotel, Kruger Deluxe Room, regim mese Demipensiune

 • Safari Parcul National Kruger

  Durata: 8 h

  Vei pleca intr-un safari in Parcul National Kruger, una dintre cele mai mari arii protejate din Africa. Rezervatia adaposteste o impresionanta varietate de specii de animale salbatice, intinzandu-se pe o suprafata de aproape 2 milioane de hectare. Vei putea vedea antilope, zebre, lei, girafe si elefanti. Experienta unui safari in savana africana va fi cu siguranta o amintire de neuitat.

 • Cazare Hazyview

  Kruger Gate Hotel, Kruger Deluxe Room, regim mese Demipensiune

 • Tur privat de grup Panorama Route

  Durata: 8 h

  Astazi vei explora regiunea Mpumalanga, pe binecunoscutul traseu Panorama Route, una dintre cele mai pitoresti regiuni sud-africane. Vei vedea The Pinnacle Rock, o stanca ce se ridica la peste 30 de metri deasupra padurii tropicale, apoi vei explora Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Marele Canion (SUA) si Canionul Raului Fish (Namibia). Vei vedea aici formatiunile God’s Window, Three Rondawels si Bourke’s Luck Potholes sapate in peretii canionului si vei admira Cascada Lisbon.

 • Cazare Hazyview

  Kruger Gate Hotel, Kruger Deluxe Room, regim mese Demipensiune

 • Transfer privat Hazyview - aeroport Hoedspruit

  Vei fi transferat catre aeroportul din Hoedspruit.

 • Zbor - Cape Town

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Cape Town

  Dupa sosirea pe aeroportul din Cape Town vei fi transferat la hotelul la care vei fi cazat.

 • Cazare Cape Town

  Southern Sun Waterfront Cape Town, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Tur panoramic privat de grup Cape Town

  Durata: 4 h

  Vei face un tur panoramic de o jumatate de zi in Orasul Mama si vei vedea Castelul Bunei Sperante, faimosul cartier Cape Malay (Bo-Kaap) cu fatadele multicolore ale caselor si stradutele sale pietruite, Muzeul de Istorie al Africii de Sud si Primaria. Cape Town este astazi un amalgam de culturi, reflectand stilurile arhitecturale coloniale Edwardian, Victorian si Cape Dutch, dar pastrand totodata elemente preluate de la triburile indigene.

 • Urcare cu telecabina Table Mountain

  Durata: 1 h

  Vei urca cu telecabina pe Table Mountain (daca vremea permite), unde te vei putea bucura de privelistea spectaculoasa a orasului si oceanului deopotriva: promenada Waterfront si Golful Camps. Table Mountain este una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii si atrage anual milioane de vizitatori.

 • Cazare Cape Town

  Southern Sun Waterfront Cape Town, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Excursie Peninsula Cape

  Durata: 9 h

  Peninsula Cape iti va dezvalui locuri si privelisti de neuitat. Vei admira Golful Hout, un mic sat de pescari la Oceanul Atlantic, Insula Seal, locuita de foci, apoi vei continua traseul spre est catre Cape Point, un promontoriu ce a fascinat calatorii de-a lungul secolelor, gratie peisajului fermecator, iar daca vremea permite vei ajunge la Varful Chapman, pe un drum sinuos de 9 km construit de-a lungul unei perioade de 7 ani de catre prizonieri de razboi (1910). Pe Plaja Boulders din Simon's Town vei observa si celebra colonie de pinguini Magellan.

 • Croaziera Insula Seal

  Vei face o scurta croaziera catre Insula Seal, la bordul unui catamaran cu carena de sticla. Situata la 6 km nord de Golful False, insula este populata de o colonie de foci, pe care le vei putea observa atat pe stanci cat si alunecand prin apa in apropierea vasului.

 • Vizita Capul Bunei Sperante

  Vei ajunge la Capul Bunei Sperante, care face parte din patrimoniul universal si care marcheaza cel mai sudic punct al Peninsulei Cape. Vei vedea aici farul construit pentru a avertiza navigatorii ca se apropie de “Capul Furtunilor”.

 • Plimbare cu funicularul Cape Point

  Funicularul de la Cape Point te va duce la farul situat la altitudinea de 249 metri deasupra nivelului marii. Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, inscrisa in patrimoniul UNESCO, ce uimeste prin biodiversitate si peisaje spectaculoase. Aerul este aici unul dintre cele mai pure din lume, venind dinspre Antarctica.

 • Pranz Restaurant SeaForth

  Vei servi masa de pranz la Restaurant SeaForth, ce are ca specific fructele de mare, ofera o gama larga de vinuri premiate, iar de pe terasa poti admira oceanul si tarmul dantelat.

 • Vizita Boulders Beach

  Vei poposi la Boulders Beach pentru a privi de aproape colonia de circa 2000 de pinguini Magellan, singurii pinguini din Africa.

 • Cazare Cape Town

  Southern Sun Waterfront Cape Town, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Tur Winelands si degustare de vinuri

  Durata: 8 h

  Vei vizita cea mai importanta regiune viticola a Africii de Sud, Winelands. Pe langa vinurile de renume si savuroasele produse locale (masline, branzeturi, etc) vei admira aici frumusetea locurilor: munti stancosi ce marginesc vai pline de vegetatie, intinsele podgorii si fermele in stil olandez umbrite de stejari batrani si desprinse parca din povesti, oraselele cochete. Stellenbosch, capitala Winelands, si Franschhoek cu strazile lor largi si cladirile de un alb imaculat te vor cuceri prin farmecul lor. Vei vizita cateva crame si vei degusta soiuri locale de vinuri, cunoscute in intreaga lume.

 • Cazare Cape Town

  Southern Sun Waterfront Cape Town, Standard Room, regim mese Mic dejun

Optiuni Cazare Hoteluri

Radisson Blu Sandton 4*
Johannesburg

Radisson Blu Sandton 4*

Standard Room

Mic dejun

The Palm River Hotel 4*
Victoria Falls

The Palm River Hotel 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Kruger Gate Hotel 4*
Hazyview

Kruger Gate Hotel 4*

Kruger Deluxe Room

Demipensiune

Southern Sun Waterfront Cape Town 4*
Cape Town

Southern Sun Waterfront Cape Town 4*

Standard Room

Mic dejun

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
4h 30m
Aterizare Doha
21.05.2024
17:30
21.05.2024
22:00
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
8h 40m
Aterizare Johannesburg
22.05.2024
02:15
22.05.2024
09:55
QATAR AIRWAYS
Decolare Johannesburg
Durata zborului
1H45M
Aterizare Victoria Falls
23.05.2024
11:35
23.05.2024
13:20
Decolare Victoria Falls
Durata zborului
1H40M
Aterizare Johannesburg
26.05.2024
14:00
26.05.2024
15:40
Decolare Johannesburg
Durata zborului
0H55M
Aterizare Mpumalanga
26.05.2024
18:10
26.05.2024
19:05
Decolare
Durata zborului
2H45M
Aterizare Cape Town
29.05.2024
13:55
29.05.2024
16:40
Decolare Cape Town
Durata zborului
9h 45m
Aterizare Doha
02.06.2024
13:00
02.06.2024
23:35
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
5h 0m
Aterizare Bucuresti
03.06.2024
02:50
03.06.2024
07:40
QATAR AIRWAYS

Vezi harta

Botswana Sfaturi

• Respecta traditiile si obiceiurile locale. Unele comportamente sociale pot intra sub incidenta legii penale a Botswanei., • Populatia locala este foarte prietenoasa, desi in zonele rurale se manifesta un conservatorism accentuat., • Botswana este una dintre cele mai sigure tari ale acestei parti a Africii, astfel ca daca arati bun simt si ai cele mai bune intentii nu vei avea motive de ingrijorare.

Botswana
Botswana
Botswana
Botswana

Informatii legate de viza turistica in Botswana gasiti aici

Informatii legate de vremea din Botswana gasiti aici

Ghid de calatorie Botswana

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Botswana

Africa de Sud Sfaturi

• Barbatii se saluta de regula printr-o strangere de mana, in timp ce femeile cu un sarut pe obraz., • In zonele rurale, se obisnuieste sa saluti cu mana pietonii de pe marginea drumului; locuitorii din mediu rural vorbesc foarte incet si evita contactul vizual direct, ambele comportamente fiind vazute ca forme de respect., • Cu exceptia plajelor marcate, nuditatea nu este permisa, la fel si topless-ul., • Trebuie sa fii atent atunci cand utilizezi anumiti termeni ce fac referire la rasa, cel mai bine este sa faci referire direct la grupul etnic din care apartine o persoana sau alta (de exemplu Zulu, Xhosa, Sotho etc)., • Iti recomandam sa eviti discutiile pe teme politice sau rasiale daca nu ai cunostinte despre istoria tarii., • Sud-africanii sunt foarte primitori si amabili cu vizitatorii; comportamentul social este destul de asemanator cu cel european; homosexualitatea este acceptata in centre urbane precum Johannesburg (zonele Sandton, Rosebank si Parkhurst), Cape Town (zonele Greenpoint, Clifton si De Waterkant) sau Durban. Africa de Sud este prima si singura tara africana in care casatoriile intre persoanele de acelasi sex au fost legiferate.

Africa de Sud
Africa de Sud
Africa de Sud
Africa de Sud

Informatii legate de viza turistica in Africa de Sud gasiti aici

Informatii legate de vremea din Africa de Sud gasiti aici

Ghid de calatorie Africa de Sud

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Africa de Sud

Zimbabwe Sfaturi

Crestinismul este credinta dominanta insa in zonele rurale populatia pastreza credintele traditionale. , Regulie de politete occindentale sunt remarcate. , Intoarcerea invitatiei este apreciata. , Strangerea de mana este forma comuna de salut.

Zimbabwe
Zimbabwe
Zimbabwe
Zimbabwe

Informatii legate de viza turistica in Zimbabwe gasiti aici

Informatii legate de vremea din Zimbabwe gasiti aici

Ghid de calatorie Zimbabwe

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Zimbabwe

Zambia Sfaturi

Zambia
Zambia
Zambia

Informatii legate de viza turistica in Zambia gasiti aici

Informatii legate de vremea din Zambia gasiti aici

Ghid de calatorie Zambia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Zambia

Localnicii pot fi destul de curiosi astfel ca nu trebuie sa fiti surprinsi daca veti fi intampinati cu strigate din partea copiilor (“mzungu, mzungu!”- “om alb”) si vi se vor adresa numeroase intrebari despre viata personala.

Cand sa vizitezi Botswana Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Botswana
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Africa de Sud Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Africa de Sud
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Zimbabwe Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Zimbabwe
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Zambia Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Zambia
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia