Australia & Insulele Pacificului

Highlights Noua Zeelanda Circuit self-drive

14 zile / 11 nopti
4100 € / pers.
Vei vizita Auckland, Hobbiton Movie Set, Waitomo, Rotorua, Wellington, Nelson, Franz Josef, Parcul National Abel Tasman, Queenstown, Milford Sound, Picton

Incepand de la:

4100 € / pers.
Vezi tarife
14 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

11 locatii

Explorate

Incepand de la:

4100 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit self-drive
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia iti propune un circuit self drive in care vei explora cele mai importante atractii turistice ale uneia din cele mai spectaculoase tari din lume: Noua Zeelanda. Vei descoperi orase cochete ca Auckland - orasul marinarilor, Rotorua, Wellington sau Queenstown. Vei lua parte la o cina cu ritualuri Maori si vei ajunge in unele din cele mai frumoase locuri de pe Pamant - Milford Sound si Parcul National Abel Tasman.

 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Highlights Noua Zeelanda Itinerar

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti  -  Doha

  Durata: 04:35

  Plecare Bucuresti , ora 12:20 Sosire Doha , ora 17:55

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Auckland

  Durata: 16:30

  Plecare Doha , ora 02:20 Sosire Auckland , ora 04:50

  Inclus: taxa de aeroport

 • Preluare masina inchiriata Auckland

  Durata: 0.5 h

  Dupa ce vei ajunge in Auckland vei prelua masina inchiriata de la aeroportul din Auckland.

 • Cazare Auckland

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive Auckland - Waitomo - Hobbiton - Rotorua

  Durata: 5 h

  Self drive 400 km/ Vei calatori catre Rotorua strabatand Waitomo Caves Road. Prima oprire o vei face la Waitomo unde vei vizita faimoasele pesteri. Vei face si un tur cu barca prin Glowworm Cave. Vei opri apoi in Matamata unde vei vizita platourile de filmare ale peliculelor Hobbit-ul si Lord of the Rings.

 • Tur Pesterile Waitomo

  Durata: 1.5 h

  Pesterile din Waitomo sunt o atractie inedita a Noii Zeelande, fiind luminate de Arachnocampa luminosa, viermi fluorescenti (glow-worms) ce iradiaza luminite albastrii pe fundalul intunecat al pesterilor. Vechimea grotelor este estimata la peste 2 milioane de ani. Candelabre spectaculoase de stalactite atarna din tavanul galeriilor, lumanari de stalagmite apar la fiecare pas, iar in spatele draperiilor de calcit se deschid incaperi impresionante precum cea numita Catedrala.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Vizita Hobbiton

  Durata: 2 h

  In apropierea localitatii Matamata se afla platourile de filmare ale peliculelor Hobbit-ul si Lord of the Rings, unde vei vedea faimoasele locuinte din "Pamantul de Mijloc", replica hanului Dragonul Verde din cele doua trilogii si podurile arcuite. Toate acestea creeaza o lume de poveste in cele mai mici detalii, ce reuseste sa te fascineze prin farmecul sau.

 • Cazare Rotorua

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur Wai-o-Tapu

  Durata: 4 h

  Astazi vei face o vizita la izvoarele termale din zonele Wai-o-Tapu si Waimangu. Pentru a ajunge aici vei traversa o zona impadurita pentru a ajunge la cea mai intinsa suprafata vulcanica a arhipelagului. La Wai-O-Tapu (Apele Sacre) vei vizita bazinele termale si vulcanii noroiosi de aici si vei asista la izbucnirile periodice cu apa fierbinte ale Gheizerului Lady Knox.

  Locatie sosire: Rotorua
  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)
  Locatie plecare: Rotorua

 • Cina Hangi & show traditional maori

  Durata: 2 h

  Seara vei fi transferat catre satul maori, unde vei fi intampinat cu salutul specific si vei face cunostinta cu seful tribului. Oaspetii sunt primiti cu cantece si, bineinteles, dansul traditional haka, pe care bastinasii il exersau inaintea oricarei batalii. Seara continua cu o cina traditionala hangi, preparatele fiind gatite intr-un cuptor special.

  Tip masa: Cina

 • Cazare Rotorua

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive Rotorua - Wellington

  Durata: 6 h

  Self drive 460 km. Vei calatori spre Wellington, trecand prin padurea Kaingaroa State, una dintre cele mai extinse paduri plantate de om din lume. Traseul va continua cu centrala geotermala de la Wairakei, de unde poate fi admirat si Lacul Taupo. Vei trece si prin micul oras Turangi, unde se afla impresionantul proiect hidroenergetic Tangarino. Calatorind pe Dumul Desertului vei admira varfurile acoperite de zapada ale masivelor Ruapehu, Tongariro si Ngaruahoe, apoi vei traversa fertilele campii Manawatu, pentru ca inainte de a ajunge la Wellington sa faci cunostinta cu comunitatiile din Waikanae si Paekakariki.

 • Cazare Wellington

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive hotel - port Wellington

  Durata: 0.5 h

  Astazi te vei deplasa in portul din Wellington unde te vei imbarca la bordul vasului pentru transferul spre Picton.

 • Predare masina inchiriata Wellington

  Inainte de a pleca din Wellington vei preda masina inchiriata si vei prelua alta din Picton.

 • Transfer feribot Wellington - Picton

  Durata: 3 h

  Te vei imbarca pe feribot pentru a traversa Stramtoarea Cook, admirand peisajele pitoresti ale Marlborough Sounds, o statiune populara pentru turisti si un paradis al detinatorilor de barci. Vei naviga spre micul orasel Picton, situat in nordul Insulei de Sud.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Preluare masina inchiriata Picton

  Durata: 0.5 h

  Vei prelua masina din Picton si te vei indrepta atre urmatoarea locatie.

 • Self drive Picton - Nelson

  Durata: 2 h

  Self drive 260 km. De la debarcader din Picton iti vei continua traseul spre Nelson si te poti abate pentru a vizita orasul Blenheim, oras renumit pentru productia de vinuri alese. Nelson este situat pe tarmul estic al Golfului Tasman. Orasul care in limba maori poarta numele de Whakatu (inaltator) este unul dintre putinile orase ce au propriul drapel iar numele actual este dat in onoarea Amiralului Nelson (Lord Horatio Nelson) invingatorul din Batalia de la Trafalgar (1805). Multe dintre strazile si locatiile publice ale orasului poarta nume ale corabiilor sau personalitatilor angrenate in cunoscuta batalie.

 • Cazare Nelson

  Rutherford Hotel, Premium Room, meal plan Mic dejun

 • Self drive Nelson - Abel Tasman

  Durata: 2.5 h

  Vei calatori catre plaja Kaiteriteri pentru un tur de o zi in parcul National Abel Tasman.

 • Tur Parcul National Abel Tasman

  Durata: 5 h

  Vei vizita Parcul National Abel Tasman, cel mai mic parc al Noii Zeelande, dar totodata unul dintre cele mai frumoase, fascinand turistii cu plajele sale cu nisip auriu. Poti opta intre o croaziera de o zi sau o croaziera mai scurta pe care sa o completezi cu o plimbare de-a lungul coastei, din Golful Torrent catre Golful Bark. Croaziera iti va oferi ocazia unei imagini de ansamblu asupra liniei tarmului, cu micutele golfuri a caror apele limpezi inunda plajele ca o usoara mangaiere.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Nelson

  Rutherford Hotel, Premium Room, meal plan Mic dejun

 • Self Drive Nelson - Franz Josef

  Durata: 6 h

  Self Drive 470 km. Vei traversa intinse campuri agricole pentru a ajunge la Franz Josef, unul dintre cei doi importanti ghetari ai complexului glaciar din zona. Ghetarul Franz Josef aflat in apropierea cochetului orasel cu acelasi nume se gaseste la 5 km de oras pe tarmul vestic al Insulei de Sud in apropiere de Marea Tasmaniei de care il despart 19 km. Numele ghetarului a fost dat de geologul Julius von Haast care a explorat aceasta zona in 1865 in onoarea imparatului Austriei.

 • Cazare Franz Josef

  Scenic Hotel Franz Josef, Graham Wing Room, meal plan Mic dejun

 • Self drive Franz Josef - Queenstown

  Durata: 5 h

  Self drive 360 Km. Astazi vei pleca spre Queenstown, trecand prin fosta zona de exploatare a lemnului de la Fox Glacier, apoi traversand padurea de pini din jurul Golfului Bruce, unde este si un vechi centru minier pentru extragerea aurului. Pe drum vei putea admira lacurile Pariga si Moeraki, locul de intalnire a batlanilor albi, Masivul Brewster Glacier, Lacul Hawea Dam, ce alimenteaza cu apa Centrala Hidroenergetica Roxburgh si orasul Wanaka. Vei ajunge apoi in Queenstown, Capitala Aventurii, o statiune de ski unde turistii sosesc tot timpul anului, fiind localizata intr-un cadrul natural unic dat de culmile stancoase ale muntilor care se inalta semeti langa Lacul Wakatipu.

 • Predare masina inchiriata Queenstown

  Durata: 0.5 h

  Vei preda masina la biroul de inchirieri din Queenstown. Orasul este supranumit Capitala Aventurii, o statiune de ski unde turistii sosesc tot timpul anului, fiind localizata intr-un cadrul natural unic dat de culmile stancoase ale muntilor ce se inalta semeti langa lac.

 • Cazare Queenstown

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer Queenstown - Milford Sound

  Durata: 3.75 h

  Vei calatori spre Milford Sound, trecand pe langa Lacul Wakatipu si Mossburn.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Croaziera Milford Sound, Doubtful Sound & Dusky Sound

  Durata: 5 h

  Astazi vei ajunge in zona fiordurilor de sud a Noii Zeelande, una dintre cele mai spectaculoase zona de pe Terra. Milford Sound (Piopiotahi in maori) este un fiord ce se afla intre Parcul National Te Wahipounamu si Parcul National Fiordland din Insula de Sud. Fiordul se intinde pe o lungime de 15 km spre Marea Tasmaniei si este flancat de piscuri cu inaltimi de peste 1. 200 m. Pantele fiordului sunt acoperite de paduri dese; zona este arealul a numeroase specii marine printre care foci, pinguini, delfini si deseori aici pot fi observate si balene. Milford Sound este una dintre cele mai frecventate destinatii turistice ale Noii Zeelande. Desi nu este cel mai larg dintre fiorduri, spectaculozitatea sa este accentuata de Mitre (Mitra) un pisc ce se ridica la altitudinea de 1. 692 m si care are aspectul unei mitre preotesti. Doubtful Sound, mai putin cunoscut decat Milford dar la fel de spectaculos ofera o experienta mai autentica a vietii salbatice, iar Dusky Sound este unul dintre cele mai complexe si mai mari fiorduri din zona Fiordland, avand o lungime de 40 de km si o latime de 8 km. Aici pot fi zarite balene cu cocoasa, pinguini,

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Milford Sound

  Vas de croaziera Milford Mariner, Cabina Standard 2 paturi, meal plan Demipensiune

 • Croaziera Marea Tasmaniei

  Durata: 4 h

  In aceasta zi vei naviga pe Marea Tasmaniei pana la portul in care vei debarca. Intre timp te poti bucura de priveliste si de facilitatile oferite de vasul de croaziera.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Transfer Milford Sound - Queenstown

  Durata: 3.75 h

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Queenstown

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Zi libera Queenstown

  Vei avea o zi la dispozitie pentru a explora “capitala neo-zeelandeza a aventurii” pe cont propriu. Pentru iubitorii de adrenalina orasul ofera o gama variata de activitati incitante: rafting, parapanta, sarituri cu coarda elastica, mountain biking si multe altele. Iti recomandam o plimbare cu telegodola pe Bob’s Peak, pentru a admira panorama Lacului Wakataipu, sau poti alege sa vizitezi Parcul Pasarilor Kiwi, o specie extrem de rara, aflata pe cale de disparitie, care a devenit simbol national. Pe langa Kiwi, in parc vei putea observa si alte tipuri de pasari specifice emisferei sudice.

 • Cazare Queenstown

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer privat hotel - aeroport Queenstown

  Durata: 0.5 h

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor AIR NEW ZEALAND Queenstown  -  Auckland

  Durata: 01:50

  Plecare Queenstown , ora 09:35 Sosire Auckland , ora 11:25

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Auckland  -  Doha

  Durata: 18:05

  Plecare Auckland , ora 16:15 Sosire Doha , ora 00:20

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Bucuresti

  Durata: 05:05

  Plecare Doha , ora 07:15 Sosire Bucuresti , ora 11:20

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Airedale Boutique Suites 9*
Auckland

Airedale Boutique Suites 3* Superior

Standard Room

Mic dejun

Situat in centrul Queen Street din Auckland, Airedale Boutique Suites se afla in inima districtului...  [ Citeste tot ]

Millennium Hotel 4*
Rotorua

Millennium Hotel 4 *

Superior Room

Mic dejun

Situat la 6 minute de mers pe jos de malul misticului lac Rotorua si la doar o scurta plimbare de ce...  [ Citeste tot ]

James Cook Grand Chancellor 4*
Wellington

James Cook Grand Chancellor 4 *

Superior Room

Mic dejun

James Cook Grand Chancellor este situat la 1 km de gradina botanica Wellington, plantata in 1868 si...  [ Citeste tot ]

Rutherford Hotel 4*
Nelson

Rutherford Hotel 4 *

Premium Room

Mic dejun

Rutherford este un hotel situat in centrul orasului Nelson cu acces facil la cele mai populare atra...  [ Citeste tot ]

Scenic Hotel Franz Josef 4*
Franz Josef

Scenic Hotel Franz Josef 4 *

Graham Wing Room

Mic dejun

Situat in inima satului si la marginea Parcului de Patrimoniu Mondial Westland, Hotelul Scenic Franz...  [ Citeste tot ]

Heritage Queenstown 4*
Queenstown

Heritage Queenstown 4 *

Deluxe Lakeview Room

Mic dejun

Cu vedere la Lacul Wakatipu si la muntele Remarkables, Heritage Queenstown este situat la 18 km de z...  [ Citeste tot ]

Milford Sound

Vas de croaziera Milford Mariner 3 *

Cabina Standard 2 paturi

Demipensiune

 

Click pentru a vedea harta

Noua Zeelanda Sfaturi

Noua Zeelanda
Noua Zeelanda
Noua Zeelanda
Noua Zeelanda

Informatii legate de viza turistica in Noua Zeelanda gasiti aici

Ghid de calatorie Noua Zeelanda

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Noua Zeelanda

Cand sa vizitezi Noua Zeelanda Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Noua Zeelanda
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale