Europa

Circuit self drive Portugalia, 8 zile - iulie 2024 - Atractii Circuit self-drive

8 zile / 7 nopti
Atractii

Lisabona

Scaldata in lumina Atlanticului, incoronata de castelul São Jorge si intinzandu-se pe sapte coline, Lisabona este una dintre cele mai frapante vizual capitale ale Europei, un oras in care modernul si clasicul se imbina intr-un mod spectaculos. Aici vei gasi numeroase atractii, faimos fiind cartierul istoric Belem cu Mosteiro dos Jerónimos, o manastire aflata in Patrimoniul UNESCO, a carei constructie a inceput in 1501. Monumentul are o arhitectur... [ Citeste tot ] Scaldata in lumina Atlanticului, incoronata de castelul São Jorge si intinzandu-se pe sapte coline, Lisabona este una dintre cele mai frapante vizual capitale ale Europei, un oras in care modernul si clasicul se imbina intr-un mod spectaculos. Aici vei gasi numeroase atractii, faimos fiind cartierul istoric Belem cu Mosteiro dos Jerónimos, o manastire aflata in Patrimoniul UNESCO, a carei constructie a inceput in 1501. Monumentul are o arhitectura unica, in stil manuelin, un amalgam de stiluri, de la cel gotic si renascentist pana la stiluri aduse de exploratori din afara Europei. Mai poti vizita Bairro Alto, zona centrala a Lisabonei, recunoscuta pentru optiunile variate pentru shopping, dar si pentru distractii nocturne, precum si Gare do Oriente, o minune arhitectonica din sticla si otel.  [ Ascunde ]

Coimbra

Aflat la 190 km nord de Lisabona, Coimbra, fosta capitala in secolele XII - XIII si important centru universitar, este situat pe malurile Raului Mondego si este al treilea oras ca insemnatate dupa Lisabona si Porto. Orasul are radacini adanci ce duc pana in Evul Mediu. Sub dominatia araba, in secolul al VIII-lea, Coimbra a devenit un important nod strategic din punct de vedere comercial, intre sudul stapanit de mauri si nordul aflat sub semnul cr... [ Citeste tot ] Aflat la 190 km nord de Lisabona, Coimbra, fosta capitala in secolele XII - XIII si important centru universitar, este situat pe malurile Raului Mondego si este al treilea oras ca insemnatate dupa Lisabona si Porto. Orasul are radacini adanci ce duc pana in Evul Mediu. Sub dominatia araba, in secolul al VIII-lea, Coimbra a devenit un important nod strategic din punct de vedere comercial, intre sudul stapanit de mauri si nordul aflat sub semnul crestinatatii. Orasul este unul foarte pitoresc, stradutele sale inguste invitandu-te sa le descoperi farmecul si unicitatea. Principalele atractii ale orasului sunt vechea Universitate, Catedrala Veche si Catedrala Noua, Apeductul Roman, dar si o mare varietate de muzee, printre care Muzeul Militar, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Academic, Muzeul de Antropologie si multe altele.  [ Ascunde ]

Cascais

Situat la vest de Lisabona, Cascais a evoluat de la un mic port pescaresc la o veritabila statiune balneoclimaterica si, datorita dezvoltarii turismului, este una dintre cele mai bogate municipalitati ale Portugaliei. Cascais este usor accesibil pe cale rutiera. In imediata apropiere se afla plajele cu nisip fin, unele avand aspect izolat. Tot aici se gaseste si un port de agrement pentru iahturi. De asemenea, centrul vechi al orasului este unul... [ Citeste tot ] Situat la vest de Lisabona, Cascais a evoluat de la un mic port pescaresc la o veritabila statiune balneoclimaterica si, datorita dezvoltarii turismului, este una dintre cele mai bogate municipalitati ale Portugaliei. Cascais este usor accesibil pe cale rutiera. In imediata apropiere se afla plajele cu nisip fin, unele avand aspect izolat. Tot aici se gaseste si un port de agrement pentru iahturi. De asemenea, centrul vechi al orasului este unul foarte pitoresc, cu stradute inguste, fermecatoare. Aici asteapta sa fie descoperite numeroase obiective turistice foarte interesante, precum Muzeul Conde Castro Guimaraes, ruinele unui fost castel, precum si o multime de parcuri si spatii verzi, unde te poti relaxa si admira frumusetea decorului. In afara plajelor din apropiere, tarmul este pe alocuri stancos, creand forme spectaculoase, adevarate minuni naturale, precum Boca do Inferno (Gura Iadului). Se pot practica diferite sporturi nautice, precum surf, windsurfing, kitesurfing, croaziere pe mare, fiind insa si o destinatie populara in randul jucatorilor de golf.  [ Ascunde ]

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia