America de Nord

Explore Florida, circuit cu autorulota Circuit self-drive

11 zile / 9 nopti
2090 € / pers.
Vei vizita Orlando, Kissimmee, Homosassa, Panama City Beach, Perdido Key, Tallahassee, Paynes Prairie, Perry, Statele Unite ale Americii

Incepand de la:

2090 € / pers.
Vezi tarife
11 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

9 locatii

Explorate

Incepand de la:

2090 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit self-drive
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia iti propune un circuit de neuitat, la volanul unei autorulote confortabile, complet echipate, cu care vei explora, impreuna cu familia, o regiune superba: Florida, cu plajele ei insorite, uimitoarea viata salbatica si forfota necontenita a oraselor si a parcurilor de distractii. Vei poposi in campinguri special amenajate, dar si in locuri izolate, unde te vei bucura de libertate si de farmecul greu de egalat al naturii. O calatorie cu autorulota este o experienta in sine, care iti ofera mai presus de toate libertate si flexilitate. Poti opri acolo unde locurile ti se par mai interesante si poti zabovi atat cat sa te bucuri pe deplin de tot ceea ce intalnesti: peisaje, oameni, evenimente si, bineinteles, viata salbatica.

 • Cazare 9 nopti
 • Toate transferurile mentionate in program
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Explore Florida, circuit cu autorulota Itinerar

 • Zbor LUFTHANSA Bucuresti  -  Munchen

  Durata: 02:00

  Plecare Bucuresti , ora 06:25 Sosire Munchen , ora 07:25

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor LUFTHANSA Munchen  -  Orlando

  Durata: 10:45

  Plecare Munchen , ora 09:10 Sosire Orlando , ora 13:55

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer aeroport - hotel Orlando

  La sosirea pe aeroport, vei fi transferat la hotelul din Orlando.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Orlando

  Hyatt Place Orlando/Lake Buena Vista, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Transfer Orlando - Kissimmee

  Vei fi transferat catre Kissimmee pentru preluare autorulota.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Preluare autorulota inchiriata Kissimmee

  Astazi vei prelua autorulota de la biroul de inchirieri din oras. Dupa formalitatile si turul de acomodare cu dimensiunile masinii (circa 25 min) vei putea incepe aventura in Florida

 • Self drive Kissimmee - Homosassa

  Self drive 90 mile/150 km. Vei pleca spre Homosassa Springs and Nature Resort unde vei vedea lamantinii - mamifere marine ierbivore. Poti campa in parc, pentru a te bucura de viata salbatica, plajele izolate, izvoarele termale si, nu in ultimul rand, privelistile deosebite. Prima zi cu autorulota va ramane mereu in amintirea celor mici.

 • Cazare Statele Unite ale Americii

  Autorulota Compact RV, Autorulota, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Homosassa - Perry

  Self drive 120 mile/ 195 km. Astazi te vei indrepta spre nord si vei conduce pana la Perry, unde vei putea poposi intr-un camping situat aproape de plaja si dotat cu piscina si alte facilitati pentru relaxare. Pe traseu poti vizita Forest Capital Museum State Park, un loc dedicat importantei industriei lemnului in istoria statului Florida.

 • Cazare Statele Unite ale Americii

  Autorulota Compact RV, Autorulota, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Perry - Panama City Beach

  Self drive 180 mile/ 290 km. Astazi vei pleca spre o alta destinatie celebra pentru plajele sale cu nisip alb, apele turcoaz si nenumaratele oportunitati de petrecere a timpului liber - Panama City Beach, situata pe malurile Golfului Mexic si Grand Lagoon. Vei campa in Parcul de Recreere de la St. Andrews si vei putea vizita Muzeul Man in the Sea - o lectie de istorie, stiinta, inovatie si diving. Poti face snorkeling pentru a descoperi uimitoarea lume acvatica, diving, te poti plimba cu kayak-ul sau poti opta pentru multe alte activitati atractive, intr-o locatie de vis.

 • Cazare Statele Unite ale Americii

  Autorulota Compact RV, Autorulota, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Panama City Beach - Perdido Key

  Self drive 120 mile/ 195 km. Ziua de astazi te asteapta cu noi surprize placute: vei conduce spre granita cu statul Alabama si vei descoperi Playa del Rio, un resort special creat pentru autorulote, situat in apropiere de Perdido Key. Poti vizita cea mai veche asezare americana - Pensacola si poti explora Gulf Islands National Seashore, o rezervatie de peste 160 mile situata la Golful Mexic, acoperind suprafete din statele Florida si Mississippi, ce include paduri maritime, habitate marine, zone mlastinoase si plaje salbatice.

 • Cazare Statele Unite ale Americii

  Autorulota Compact RV, Autorulota, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Perdido Key - Tallahassee

  Self drive 225 mile/ 365 km. Astazi vei vizita capitala statului Florida, Tallahassee, un oras tipic Sudului american, raspandit pe dealuri, cu plantatii si conace impozante, alei umbrite de stejari batrani, bune maniere si ospitalitatea tipic sudista. In oras vei putea vedea Cladirea Noului Capitoliu, Vechiul Capitoliu, Universitatea de Stat Florida. Poti face shopping in mall-urile si buticurile situate in apropierea parcului de rulote, poti vizita gradina zoologica - un habitat natural deosebit de interesant, avand in vedere diversitatea vietii salbatice a Floridei si te poti plimba prin cartierul vechi, ce pastreaza case si alte edificii construite in stilul clasic al Sudului.

 • Cazare Statele Unite ale Americii

  Autorulota Compact RV, Autorulota, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Tallahassee - Paynes Prairie

  Self drive 150 mile/ 240 km. Drumul te va purta astazi catre Micanopy, un orasel sudic tipic, unde vei descoperi cateva magazine si restaurante ce poarta amprenta istoriei si pastreaza atmosfera si farmecul de altadata. Ajungi apoi intr-o regiune unica din punct de vedere biologic, geologic si istoric totodata - prima rezervatie de stat a Floridei, devenita simbol national - Paynes Prairie Preserve State Park.

 • Cazare Statele Unite ale Americii

  Autorulota Compact RV, Autorulota, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Paynes Prairie - Orlando

  Self drive 105 mile/ 170 km. Astazi te vei indrepta spre Orlando, pentru o mult-asteptata vizita la Walt Disney World, una dintre atractiile de top ale Floridei. Walt Disney World include trei parcuri acvatice: Ty-phoon Lagoon, River Country si Blizzard Beach, hoteluri, o insula pe care se afla amenajata o gradina zoologica, o insula a placerilor si una a descoperirilor. Incearca sa vizitezi impreuna cu copiii cat mai mult din aceste atractii si satisfactia va fi deplina. La Disneyworld Orlando vei descoperi: Magic Kingdom Park - regatul personajelor de basm, a povestilor nepieritoare si a aventurilor fantastice; Epcot - destinat iubitorilor stiintelor exacte, ce pot afla cat mai multe despre inovatiile tehnologice din lumea intreaga; Disney MGM Studio, care prezinta calatorii in lumea magica a filmului si Disney`s Animal Kingdom Park - un parc plin de surprize si aventuri incredibile.

 • Cazare Statele Unite ale Americii

  Autorulota Compact RV, Autorulota, meal plan Fara mese incluse

 • Zi libera Orlando

  Vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a te bucura pe indelete de atractiile orasului.

 • Cazare Statele Unite ale Americii

  Autorulota Compact RV, Autorulota, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Orlando - Kissimmee

  Te vei indrepta catre Kissimmee pentru predare autorulota.

 • Predare autorulota inchiriata Kissimmee

  Vei preda autorulota la biroul Cruise America din Kissimmee.

 • Transfer Kissimmee - aeroport Orlando

  Vei fi transferat la aeroportul din Orlando.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Zbor LUFTHANSA Orlando  -  Munchen

  Durata: 09:35

  Plecare Orlando , ora 15:45 Sosire Munchen , ora 07:20

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor LUFTHANSA Munchen  -  Bucuresti

  Durata: 2

  Plecare Munchen , ora 09:00 Sosire Bucuresti , ora 11:55

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Hyatt Place Orlando/Lake Buena Vista 3*
Orlando

Hyatt Place Orlando/Lake Buena Vista 3 *

Standard Room

Fara mese incluse

Hyatt Place Orlando/Lake Buena Vista este situat langa Walt Disney World in Orlando, Florida si este...  [ Citeste tot ]

Autorulota Compact RV 4*
Statele Unite ale Americii

Autorulota Compact RV 4 *

Autorulota

Fara mese incluse

 

Click pentru a vedea harta

Statele Unite ale Americii Sfaturi

Comportamentul fata de reprezentantii autoritatilor americane (autoritati de frontiera, vama, politie etc.) trebuie sa fie caracterizat de politete, bunavointa si respect. Trebuie furnizate raspunsuri la toate intrebarile adresate de acestia si trebuie respectate cu exactitate indrumarile pe care ei le formuleaza. Recomandam sa se evite angajarea in discutii contradictorii cu reprezentantii acestor autoritati. In cazul in care, prin comportamentul lor, acestia cauzeaza incalcarea unui drept sau aduc atingere integritatii fizice sau demnitatii unei persoane, acea persoana are posibilitatea de a depune o plangere la autoritatea al carui reprezentant s-a comportat in mod necorespunzator. Recomandam insistent evitarea comentariilor adresate in mod special functionarilor din aeroporturi, relative la procedurile de verificare corporala si a bagajelor pentru calatoriile aeriene. Aceste masuri de verificare sunt dispuse in baza legii americane si orice comentariu nepotrivit in legatura cu acestea poate fi interpretat ca obstructionare a indeplinirii unei functii publice. Persoanei care este responsabila pentru astfel de comentarii ii poate fi refuzata imbarcarea. Recomandam ca, pe intreaga durata a sederii in Statele Unite, sa se pastreze scopul care a fost declarat la data obtinerii vizei de intrare. Desfasurarea de activitati lucrative pe teritoriul SUA nu este permisa decat in baza unui statut corespunzator, conferit de tipul de viza al fiecarei persoane. Imbracamintea de plaja: Imbracamintea purtata pe plajele Europei este perfect acceptabila si in SUA. Dusul: Cele mai multe bazine publice si waterparks iti vor cere sa-ti aloci cateva minute pentru un dus inainte de intrarea in apa. Topless. Trebuie stiut ca nu toate plajele permit ca doamnele sa apeleze la topless in special in zonele amenajate pentru familii. In waterpark-urile mari, (de exemplu Typhoon Lagoon, Wet n' Wild, etc.) topless-ul este interzis.

Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii

Informatii legate de viza turistica in Statele Unite ale Americii gasiti aici

Ghid de calatorie Statele Unite ale Americii

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Statele Unite ale Americii

In SUA se pune foarte mare accent pe securitate, asadar atitudinea oricarui turist fata de autoritati este bine sa fie una cat mai sincera si corecta. Daca optezi pentru un self drive, regulile de circulatie trebuie respectate cu foarte mare atentie.

Daca doresti sa cumperi bauturi alcoolice, trebuie sa prezinti un act de identitate.

Uneori distantele parcurse pe jos sunt foarte mari de aceea este necesara o conditie fizica destul de buna.

Pe Coasta de Vest mai ales, dar in unele cazuri si pe Coasta de Est este foarte probabil ca hotelul sa dispuna de mai multe camere twin. Daca doresti o camera cu pat matrimonial si aceasta este disponibila, va trebui sa specifici acest detaliu la check-in. Nu se poate rezerva un anumit tip de camera in avans.

Unele hoteluri percep taxe suplimentare la check-in, de aceea este bine sa iti bugetezi si aproximativ 100 de dolari pentru astfel de situatii. Aceasta taxa nu poate fi achitata in avans sau inclusa in rezervare intrucat este o taxa locala.

Un card in USD este indispensabil pe teritoriul Sua . Practic daca se doreste inchirierea unei masini aceasta nu se poate face fara un card de credit.

De asemenea la cazare in hotel chiar daca aceasta este preplatita receptionerul solicita un card pentru garantia platii extraserviciilor (aici exista si varianta constituirii unui depozit cash) . Atat la inchirierea de masini sau garantarea la hotel se blocheaza o suma egala cu dublul sumei estimata pentru achitarea serviciilor.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!