Australia & Insulele Pacificului

Highlights Australia - Atractii Circuit privat

15 zile / 12 nopti
5190 € / pers.
Atractii

Melbourne

Al doilea mare oras al Australiei Melbourne este un labirint de stradute, baruri opulente, restaurante exclusiviste si boutique-uri ascunse. Aici poti absorbi cultura cu toata fiinta ta, te poti relaxa pe terenuri de sport, poti gusta mancarea deosebita si vinurile de calitate, poti dansa pana in zori sau poti cutreiera parcurile si bulevardele pline de verdeata. Viziteaza Piata Federatiei, spatiul cultural de referinta al orasului, si bucura... [ Citeste tot ] Al doilea mare oras al Australiei Melbourne este un labirint de stradute, baruri opulente, restaurante exclusiviste si boutique-uri ascunse. Aici poti absorbi cultura cu toata fiinta ta, te poti relaxa pe terenuri de sport, poti gusta mancarea deosebita si vinurile de calitate, poti dansa pana in zori sau poti cutreiera parcurile si bulevardele pline de verdeata. Viziteaza Piata Federatiei, spatiul cultural de referinta al orasului, si bucura-te de o bere la apusul soarelui pe promenada St. Kilda. Poti face shopping pana la epuizare pe Brunswick Street sau in piata din Chapel Street. Sau poti lua la rand cafenelele si barurile din Southbank, ori poti face un tur gastronomic la Carlton, Rochmond si Fitzroy, dar si o incursiune aborigena prin Royal Botanical Garden, sau te poti lasa antrenat de entuziasmul multimii de pe terenul de cricket.  [ Ascunde ]

Ayers Rock (Uluru)

Nisipul spulberat de vant a cizelat forma rotunjita, ca o spinare de elefant, a stancii Ayers, care se ridica brusc din intinderea plata si arida a Teritoriului de Nord din zona centrala a Australiei. Batrana stanca rosie, cunoscuta ca Uluru, a fost dintotdeauna un loc sacru pentru aborigenii anangu. Numele de Uluru vine de la tribul Uluritdja, care a trait aici. Acest nume inseamna loc in umbra; explicatia fiind probabil legata de partea de sud... [ Citeste tot ] Nisipul spulberat de vant a cizelat forma rotunjita, ca o spinare de elefant, a stancii Ayers, care se ridica brusc din intinderea plata si arida a Teritoriului de Nord din zona centrala a Australiei. Batrana stanca rosie, cunoscuta ca Uluru, a fost dintotdeauna un loc sacru pentru aborigenii anangu. Numele de Uluru vine de la tribul Uluritdja, care a trait aici. Acest nume inseamna loc in umbra; explicatia fiind probabil legata de partea de sud a monolitului, rareori expusa razelor soarelui. Monolitul a fost descoperit in 1873 de Wiliam Gosse numindu-l Ayers in onoarea unui inalt functionar australian - Sir Henry Ayers. Ayers Rock-Uluru a fost inclus in Lista Patrimoniului Universal UNESCO in 1987. Ciudata stanca impresioneaza si prin fenomenul de schimbare a culorii in diferite perioade ale zilei sau de la un sezon la altul. Geomorfic "muntele insula" este compus in principal din feldspati si cuart, avand numeroase izvoare si pesteri in care s-au descoperit picturi rupestre, marturii concrete ale unor civilizatii trecute.  [ Ascunde ]

Sydney

Situat pe tarmul unuia dintre cele mai frumoase golfuri din lume, beneficiind de avantajele unui port natural, Sydney este cel mai mare oras din continentul australian. Cand a fost descoperit de navigatorul britanic James Cook in 1770, portul a fost botezat Port Jackson; Sydney detine recordul superlativelor ale oraselor australiene: cel mai mare oras; cel mai mare port; cel mai mare centru industrial, financiar si cultural. Sydney este recunoscu... [ Citeste tot ] Situat pe tarmul unuia dintre cele mai frumoase golfuri din lume, beneficiind de avantajele unui port natural, Sydney este cel mai mare oras din continentul australian. Cand a fost descoperit de navigatorul britanic James Cook in 1770, portul a fost botezat Port Jackson; Sydney detine recordul superlativelor ale oraselor australiene: cel mai mare oras; cel mai mare port; cel mai mare centru industrial, financiar si cultural. Sydney este recunoscut pe plan mondial ca un reputat centru international al comertului, modei, artei, culturii si educatiei. Oras cosmopolit, Sydney se evidentiaza prin forme arhitectonice frapante precum Podul Harbour sau Opera. Mostenirea aborigena a avut impact vizibil asupra artei; in Sydeny exista numeroase galerii care promoveaza cultura indigena.  [ Ascunde ]

Cairns

Numit Cairns in onoarea unuia dintre guvernatorii regiunii North Queensland, orasul este poarta de acces in nordul extrem al Queensland-ului, la Marea Bariera de Corali. Cairns este un oras cosmopolit foarte concentrat asupra industriei turistice, fiind inconjurat de padure tropicala si impanzit de cluburi si cafenele. Din pragul acestui oras stilat, insulele, padurea tropicala si coralii ti se dezvaluie in toata splendoarea. Cairns este, de asem... [ Citeste tot ] Numit Cairns in onoarea unuia dintre guvernatorii regiunii North Queensland, orasul este poarta de acces in nordul extrem al Queensland-ului, la Marea Bariera de Corali. Cairns este un oras cosmopolit foarte concentrat asupra industriei turistice, fiind inconjurat de padure tropicala si impanzit de cluburi si cafenele. Din pragul acestui oras stilat, insulele, padurea tropicala si coralii ti se dezvaluie in toata splendoarea. Cairns este, de asemenea, si punct de plecare pentru turistii dornici sa viziteze Cooktown, Peninsula Cape York sau Atherton Tableland. Important oras industrial si cultural al zonei, Cairns dispune si de numeroase atractii turistice: Rezervatia Nature Park, Parcul Cultural Tjapukai Aborigina, Kuranda Skyrail Rainforest, o minunata plaja si o exotica laguna.  [ Ascunde ]

Blue Mountains Park

The Blue Mountains, Muntii Albastri, este numele dat unuia dintre parcurile nationale din New South Wales. Strada care strabate parcul serpuieste printre lanturi muntoase acoperite de eucalipti si chei din gresie si este impanzita de atractii turistice, orasele mici pitoresti, galerii de arta si restaurante bune. The Blue Mountains, Muntii Albastri, este numele dat unuia dintre parcurile nationale din New South Wales. Strada care strabate parcul serpuieste printre lanturi muntoase acoperite de eucalipti si chei din gresie si este impanzita de atractii turistice, orasele mici pitoresti, galerii de arta si restaurante bune. 

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!