Asia

Amazing Yunnan Circuit individual

13 zile / 10 nopti
Vei vizita Chengdu, Shangri-la, Lijiang, Dali, Kunming

Incepand de la:

3.990 € / pers.
Vezi tarife
13 zile

Durata vacantei

1 tara

Vizitata

5 locatii

Explorate

Incepand de la:

3.990 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit individual
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Descopera o alta fata a Chinei intr-un circuit surprinzator in care vei explora Yunnan-ul, una dintre cele mai spectaculoase si mai pitoresti regiuni ale tarii. Vei vizita minuni naturale precum Padurea de Piatra de la Kunming, Muntele Inzapezit al Dragonului de Jad, Lacul Erhai sau Canionul Tiger Leaping si vei explora importante si fascinante orase istorice si monumente religioase ale comunitatilor etnice naxi, bai sau dongba.

 • Cazare 10 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Amazing Yunnan Itinerar

 • Transfer aeroport - hotel Chengdu

  Durata: 1 h

  Dupa sosirea pe aeroportul din Chengdu, vei fi transferat la hotel.

 • Cazare Chengdu

  Tianfu Sunshine Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Marele Buddha din Leshan

  Durata: 3 h

  Astazi vei vizita Marele Buddha din Leshan. Chinezii ii spun Da Fo, "Marele Buddha", iar Buddha din Leshan chiar este cea mai mare statuie a unei figuri sfinte din lume, cu precizarea ca nu este, de fapt, Buddha, ci Maitreya, unul dintre discipolii sai, care va reveni in lume ca un fel de Mesia. Aceasta figura solemna are o inaltime de peste 70 m si este sapata in dealul de la Lingyun, in Provincia Sichuan. Statuia a fost inceputa in anul 713, in timpul primului an de domnie al imparatului Tang Xuanzong si a fost terminata in anul 803 sub Dazong, un alt membru al dinastiei Tang. Buddha din Leshan este inconjurat de vechi simboluri ale credintei budiste. De pe un pinten de stanca, o manastire vegheaza deasupra capului, iar dealul este presarat cu 2 400 de imagini ale lui Buddha care dateaza din perioada dinastiei Han. Ochii statuii privesc catre muntele Emei, unul dintre cei cinci munti sacri din China.

 • Cazare Chengdu

  Tianfu Sunshine Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Centrul de cercetare a ursilor Panda Chengdu

  Durata: 2 h

  Vei vizita Centrul de Cercetare al Ursilor Panda, construit cu scopul de a studia, proteja si reface populatia de ursi Panda dar si al altor animale aflate pe cale de disparitie. Fondat in 1987, centrul sustine si promovarea turismului educational, dispunand de resurse deosebite si colaborand cu unitati de prestigiu de cercetare din lumea intreaga.

 • Transfer aeroport - hotel Shangri-la

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroportul din Shangri-la vei fi transferat la hotel.

 • Cazare Shangri-la

  Old Town, standard room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Manastirea Songzanglin Lamaism

  Durata: 1 h

  Astazi vei vizita Manastirea Songzanglin Lamaism, asemanatoare ca si insemnatate si stil arhitectural cu Palatul Potala din Lhasa. Edificiul a fost ridicat in secolul al XVII-lea si are o mare importanta pentru budistii tibetani din provincia Yunnan.

 • Vizita Lacul Napa

  Durata: 1 h

  Vei descoperi Lacul Napa, situat la 8 km de orasul Zhongdian, unde vei putea vedea numeroase specii de pasari multe endemice. Pitorescul lac este situat la o altitudine de 3.270 m, are o suprafata de 66 km² si este inconjurat de munti.

 • Vizita satul Dukezong

  Durata: 1 h

  Vei vizita orasul Dukezong, o asezare co o vechime de peste 1300 ani. In ianuarie 2014 un incendiu cu o durata de peste zece ore a distrus cea mai mare parte a orasului. Nu au existat victime dar mai mult de 2600 de oameni au fost evacuati. Multe cladiri, inclusiv o statuie construita secolul al XVII-lea, au fost distruse.

 • Cazare Shangri-la

  Old Town, standard room, regim mese Mic dejun

 • Transfer Shangri-la - Lijiang

  Durata: 2.5 h

  Astazi vei fi transferat din Shangri-la catre Lijiang, trecand prin Tiger Leaping Gorge, unul dintre cele mai spectaculoase formatiuni geografice din aceasta parte a Chinei, un canion format pe Raul Jinsha, afluent al Fluviului Yangtze, la 60 de km nord de orasul Lijiang. Canionul este parte a celor 3 rauri paralele ce strabat Provincia Yunnan si apartin patrimoniului mondial UNESCO si este apreciat drept cel mai adanc si mai ingust canion din lume.

 • Cazare Lijiang

  Palace Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Palatul Mu

  Durata: 1 h

  Vei face un tur al orasului istoric Lijiang si vei incepe cu vizitarea Palatului Mu. Denumirea acestuia este data de numele faimosul razboinic local care a locuit aici in timpul dominatiei mongole (secolul al XIII-lea) si este un exemplu reprezentativ pentru arhitectura specifica dinastiei Ming si Qing ( asemeni Orasului Interzis din Beijing).

 • Vizita Lacul Dragonului Negru

  Durata: 2 h

  Vei admira Lacul Dragonului Negru, un iaz situat in pitorescul parc Jade Spring, la nord de orasul istoric Lijiang. De aici se deschide o panorama impresionant asupra Muntelui Inzapezit al Dragonului de Jad. Locurile au fost amenajate in anul 1737, in timpul dinastiei Qing; in parc se gasesc si cateva temple si pavilioane realizate in stilul arhitecturii locale (Pavilionul Lunii, Tempul Longshen, Turnul Wufeng).

 • Tur satul Longquan

  Durata: 1 h

  Vei vizita satul Longquan, cunoscut sub numele de Shuhe, localitatea apartinand comunitatii naxi. Acesta este cel mai vechi asezamant al etnicilor naxi din zona si poseda una dintre cele mai bine conservate zone comerciale de pe vechea ruta a ceaiului.

 • Cazare Lijiang

  Palace Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Muntele Dragonului de Jad

  Durata: 2 h

  Vei face o incursiune la Muntele Inzapezit al Dragonului de Jad, cel mai sudic ghetar din emisfera nordica. Cele 13 varfuri muntoase, printre care Shanzidou (5. 600 metri altitudine), formeaza o catena muntoasa de peste 35 km lungime, strajuind vechiul oras Lijiang, situat la 15 km distanta. Ascensiunea cu telecabina este inclusa. Pe drumul de intoarcere vei traversa si zona Yun Shan Ping, o pajiste alpina de dimensiunile a trei terenuri de fotbal ce contrasteaza cu muntii inzapeziti oferind unul dintre cele mai incantatoare peisaje ale regiunii.

 • Vizita Manastirea Yufeng

  Durata: 1 h

  Vei vizita Manastirea Yufeng, construita in anul 1756 si situata pe un deal ce strajuieste satul Baisha. Manastirea este celebra pentru un arbore de camelie vechi de 500 de ani si are un stil arhitectural ce imbina influentele budismului Han, budismului tibetan, taoismului si a religiei locale dongba, specifica populatiei naxi.

 • Vizita picturilor murale din Baisha

  Durata: 1 h

  Vei vizita satul Baisha, unul dintre cele mai vechi centre ale regiunii, numele acestuia semnificand "nisip alb"; aici vei avea ocazia sa admiri faimoasele picturi murale realizate intre anii 1385-1619 de catre taoistii chinezi, tibetani, budisti naxi si samani Dongba. Picturile impresioneaza prin vivacitatea desenului si a coloristicii, fiind incarcate de simbolistica apartinand fiecarei dintre orientarile religioase in numele careia au fost realizate.

 • Cazare Lijiang

  Palace Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer Lijiang - Dali

  Durata: 3 h

  Transfer din Lijiang la Dali; pe traseu vei vizita orasul istoric Shaxi si complexul de temple Shibaoshan. Shaxi este unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China. Complexul de Temple Shibaoshan este faimos pentru sculpturile si templele budiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani.

 • Vizita satului Shaxi

  Durata: 1 h

  Vei vizita unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China - Shaxi. Casele construite din lemn, stradutele inguste ce compun un adevarat labirint, pietele animate ce amintesc de trecutul comercial al localitatii sunt tot atatea atractii de care va veti putea bucura. Shaxi a fost un punct comercial important in timpul Dinastiei Tang si apartine astazi comunitatilor etnice Bai si Yi.

 • Vizita Templele Shibaoshan

  Durata: 1 h

  Vei vizita Complexul de Temple Shibaoshan, faimos pentru sculpturile si templele buddhiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani. Numele de Shibaoshan se traduce prin "muntele comorilor din piatra" iar spectaculoasele sculpturi in piatra de aici infatiseaza viata unor figuri marcante ale Regatului Nanzhao (secolele VIII- X) dar si a unor zeitati precum Guanyin, zeita compasiunii.

 • Cazare Dali

  Landscape Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Croaziera Lacul Erhai

  Durata: 1 h

  Vei face o croaziera pe Lacul Erhai, lac situat la poalele maiestuosilor Munti Cangshan. Lacul are o suparafata de 250 km2; si se afla la o altitudine de 1972 m. Calatorind aici vei avea ocazia sa decoperi si viata comunitatilor etnice bai si mai ales a pescarilor ce traiesc in apropierea acestui lac, oameni ale caror obiceiuri s-au pastrat de sute de ani.

 • Vizita Templul celor trei pagode in Dali

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul celor trei pagode, simbol ale orasului Dali. Construite in timpul Regatului Nanzhao si al Regatului Dali, intre secolele IX si X, cele trei pagode au fost realizate din caramida si acoperite cu argila, arhitectura lor eleganta fiind reprezentativa pentru lacasurile de cult inchinate budismului chinez.

 • Vizita satul Xizhou

  Durata: 1 h

  Vei vizita localitatea Xizhou, a comuniitatii Bai, unde vei avea ocazia sa admiri arhitectura specifica acestei comunitati etnice dar si maiestria mesterilor locali.

 • Cazare Dali

  Landscape Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer Dali - Kunming

  Transfer cu trenul de mare viteza din Dali la Kunming. La sosire vei fi transferat la hotel.

 • Vizita Padurea de Piatra Kunming

  Durata: 2 h

  Vei vizita Padurea de Piatra, o formatiune geologica spectaculoasa aflata la 86 de kilometri de Kunming, ce acopera o suprafata de 80 de ha. Rocile calcaroase de aici au forma unor stalagmite, unele dintre ele fiind chiar asemanatoare cu copacii creand impresia unei paduri de piatra. Locul este declarat monument al Patrimoniului UNESCO incepand cu anul 2007.

 • Cazare Kunming

  Jinjiang Kunming (King World Hotel), standard room, regim mese Mic dejun

 • Transfer hotel - aeroport Kunming

  Durata: 1 h

  La sosire pe aeroportul din Kunming, vei fi intampinat de reprezentantul local care te va transfera la hotel.

 • Zbor Shanghai - Doha

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

Optiuni Cazare Hoteluri

Tianfu Sunshine Hotel 4*
Chengdu

Tianfu Sunshine Hotel 4*

Standard Room

Mic dejun

Old Town 3*
Vas de croaziera

Old Town 3*

standard room

Mic dejun

Old Town Shangri La Hotel este situat la distanta de mers pe jos de repere populare, de restaurante...  [ Citeste tot ]

Lijiang

Palace Hotel 4*

Standard Room

Mic dejun

Landscape Hotel 4*
Dali

Landscape Hotel 4*

Standard Room

Mic dejun

Jinjiang Kunming (King World Hotel) 4*
Kunming

Jinjiang Kunming (King World Hotel) 4*

standard room

Mic dejun

Hotel Jinjiang este situat in zona comerciala centrala a Kunming, la 5 minute de mers pe jos de stat...  [ Citeste tot ]

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
5
Aterizare Doha

12:55

17:40
QATAR AIRWAYS
Decolare Shanghai
Durata zborului
8
Aterizare Doha

23:50

04:15
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
.4.5
Aterizare Bucuresti

06:50

11:55
QATAR AIRWAYS

Vezi harta

China Sfaturi

China este o tara surprinzatoare, cu foarte multe diferente culturale, astfel ca vei gasi comportamentul chinezilor foarte diferit de obiceiurile si gandirea occidentala. Cand mergi in vizita la o familie de chinezi, trebuie sa te descalti la intrare si, cu siguranta, gazda iti va oferi papuci de casa. , In viata de zi cu zi, este bine sa respecti urmatoarele reguli: , • Intotdeauna trebuie sa prezinti sau sa oferi un lucru cu ambele maini, semnificand ca o faci din tot sufletul. , • Poti descoperi ca localnicii te privesc cu insistenta - sa nu fii surprins cand iti vor solicita sa faceti poze impreuna. , • Nu primi niciun fel de servicii de la strainii care te pot aborda pe strada. , • Statul la coada este inca un obicei uzual in China, exceptie facand Hong Kong. Daca cineva incearca sa intre peste rand, nu te sfii sa il atentionezi. , • Daca un tibetan iti arata limba, nu trebuie sa te superi pentru ca acesta este un semn de salut. Eventual, poti face acelasi lucru. , IN RESTAURANTE , • Chinezii consuma foarte mult ceai pe tot parcursul zilei si vei putea degusta numeroase tipuri, in schimb nu toate barurile si restaurantele vor avea cafea, pentru ca nu este populara printre localnici. Iar cafeaua pe care o vei gasi, nu are un gust extraordinar, astfel ca acolo unde este posibil, iti recomandam sa-ti prepari cafeaua in camera. , • Chinezii nu folosesc prea multa sare in mancare si multe restaurante nu ofera acest condiment. , • In zonele rurale si locurile izolate, multe restaurante ofera doar betisoare. , • Inainte de a servi masa, mesenii pot primi mici snacks-uri si prosoape sau servetele umede. Atentie insa ca, in unele restaurante, aceste mici tratamente se platesc. , • Daca nu iti place un anumit fel de mancare, nu ezita sa il trimiti inapoi la bucatarie, vei primi intelegere din partea staff-ului. , REGULI PENTRU UTILIZAREA BETISOARELOR , • Betisoarele se tin de capat si nu de mijloc. , • Cand nu folosesti betisoarele sau ai terminat de mancat, pune-le pe masa in fata ta, cu varfurile inspre stanga. , • Nu implanta betisoarele in mancare pe verticala si - mai ales - in orez (numai la mesele de dupa inmormantari betisoarele se pun pe verticala sau in bolurile de ofranda ce se aseaza pe altare). , • Nu te folosi de betisoare pentru a arata spre un obiect sau o persoana. , • Nu gesticula cu betisoarele in mana, fluturandu-le dintr-o parte in alta. , PENTRU TIBET , • Este recomandat sa nu faci fotografii persoanelor fara a solicita mai intai permisiunea acestora si, mai ales, evita sa fotografiezi politisti sau persoane in uniforma; , • Evita sa discuti subiecte sensibile, de genul celor legate de politica si religie; , • Niciodata nu atinge localnicii pe cap; , • Nu stationa timp indelungat in acelasi loc atunci cand vine vorba de zone turistice cu suvenire sau alte atractii, cum ar fi Piata Barkhor.

China
China
China
China

Informatii legate de viza turistica in China gasiti aici

Informatii legate de vremea din China gasiti aici

Ghid de calatorie China

Vezi ghid

La ce sa te astepti in China

In ceea ce priveste mancarea, desi multi merg pe premiza ca in China totul se rezuma la feluri de mancare -ciudate (de ex: insecte), lucrurile nu stau asa in realitate. Mancarea este foarte diversificata (gusturile principale fiind cele dulci sau picante): multe feluri de legume gatite la wok, pui cu diverse arome, faimosii noodles din orez, - dumplings (umplute cu o varietate de combinatii interesante si gustoase), etc. Bineinteles, toate aceste feluri variate le poti gasi cu ajutorul ghidului.

Cand sa vizitezi China Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
China
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia