Despre Uruguay

Eturia - Agentie de turism

Despre Uruguay

Uruguay este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai eclectice si democratice societati din America Latina, cu un bogat patrimoniu european, o varietate larga de atractii culturale si artistice si unul dintre cele mai eficiente sisteme educationale din regiune. Aceste caracteristici si multe altele au adus tarii titulatura de "Elvetia Americii de Sud".


Uruguay (Republica Oriental del Uruguay/Republica Orientala a Uruguayului) este situata in partea de sud - est a continentului sudamerican. Ca marime este a doua dintre cele mai mici tari din America de Sud fiind cu putin mai mare decat Surinam, iar mai bine de jumatate din populatie este masata in Montevideo - capitala tarii si in aria sa metropolitana.
La nord Uruguay are ca vecini Brazilia si Argentina, pe malul ambelor cursuri de apa Uruguay si Rio de la Plata. La sud - est e marginita de Oceanul Atlantic. Orasul Montevideo a fost fondat de spanioli in secolul al XVIII-lea, ca amplasament strategic pentru fortificatii militare. Uruguay si-a obtinut independenta in 1828; sistemul sau politic este de tip democratie constitutionala, unde presedintele ales este sef al executivului si sef al statului. Cu un statut politic actual si conditii de munca considerate drept cele mai liberale din intregul continent, uruguay este considerat de Transparency International ca a doua in lista celor mai puțin corupte tari din America Latina, dupa Chile.

Motive pentru a vizita Uruguay

1 Colonia del Sacramento

2 Montevideo

3 Punta del Este

4 Carmelo

De ce ne place noua Uruguay

Colonia del Sacramento: "Ne-am oprit in centrul vechi, recunoscut UNESCO, o cetate pe malul raului Plata, cu cladiri frumoase in interior, multe flori si copaci infloriti, cateva magazine cu suveniruri, restaurante cochete, Basilica del Santisimo Sacramento si un far alb langa care ne-am pozat cu totii. " Cristina Gradinariu

Bucataria locala: "Am gustat din bucataria locala, supa de ceapa a fost vedeta pranzului, dar si vinul a fost pe masura. " Cristina Gradinariu

Talent artistic local: "Magazinele de suveniruri au scos la iveala talentul artistilor locali, iar prezentarea deosebita si varietatea obiectelor s-au remarcat dintre altele similare din celelalte tari din circuit. " Cristina Gradinariu

Pentru ca am fost acolo....
CRISTINA
Specialist Uruguay CRISTINA
FLORIN
Specialist Uruguay FLORIN
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

FLORIN

031.9998

office@eturia.ro

Oferte de vacanta Uruguay Montevideo
 
Oferte de vacanta Uruguay Colonia del Sacramento
 
Viza

Cetatenii romani, care doresc sa calatoreasca in Uruguay nu au nevoie de viza de intrare in aceasta tara. Perioada legala de sedere este de pana la 90 de zile.

Fast Facts

Nume: Republica Orientala a Uruguayului
Capitala: Montevideo
Asezare: Stat in America de Sud, la Oceanul Atlantic, intre Argentina si Brazilia
Moneda: Peso Uruguayan - UYU
Fus orar: UTC -3 / UTC -2

When to go Uruguay

Temperatura medie Temperatura medie a apei
Ianuarie   28 oC22 oC
Februarie   27 oC22 oC
Martie   25 oC22 oC
Aprilie   22 oC19 oC
Mai   19 oC16 oC
Iunie   15 oC12 oC
Iulie   15 oC10 oC
August   16 oC10 oC
Septembrie   18 oC11 oC
Octombrie   20 oC14 oC
Noiembrie   23 oC17 oC
Decembrie   26 oC20 oC
Uruguay este o destinatie ce poate fi vizitata in tot timpul anului insa pentru amatorii de soare si plaja, sezonul cel potrivit pentru a vizita Uruguay este din noiembrie si pana in aprilie. Temperaturile medii anuale cele mai scazute sunt in iunie 15° C iar temperaturile medii anuale cele mai ridicate sunt in ianuarie 28° C. In sezonul cald numarul zilnic de ore insorite este intre 9 - 11 ore/zi.

Vacante in Uruguay

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Uruguay . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

 • 4Uruguay Touch - 8 zile
   
  Iti propunem un circuit de 8 zile in care vei descoperi trei dintre cele mai importante atractii ale Uruguay-ului: Colonia del Sacramento, orasul cu cea mai bogata storie din aceasta tara, capitala Montevideo si Punta de Este, cochetul Saint Tropez al Americii Latine. Insotit de ghid vorbitor de limba engleza, vei lua parte la un tur de jumatate de zi al capitalei uruguaiene: vei incepe turul din centrul vechi, unde vei admira mozaicul arhitectural al acestuia. Vei face o vizita la Mercado del Puerto, apoi vei continua cu o vizita la Piata Independentei, Palatul Parlamentului, romanticul si boemul cartier El Prado, cel mai inalt punct al orasului Dealul Montevideo, vei trece prin elegantele cartiere Pocitos, Punta Gorda si Carrasco si vei ajunge la Rambla de Montevideo si la faimoasele plaje ce marginesc Rio de la Plata. Astazi vei dispune de timp asa cum doresti si vei putea explora orasul pe cont propriu. Iti recomandam o vizita la Fortareata Cerro, un loc cu o bogata istorie. Poti incerca faimosul mate sau culha - bautura traditionala uruguaiana, intr-unul dintre barurile sau restaurantele locale sau poti apela la unul dintre tururile optionale Vei petrece zile relaxante pe plajele din Punta del Este, bucurandu-te de soare, plaja si multitudinea de sporturi nautice ce se practica aici. Te poti bucura de facilitatile resortului sau poti alege dintre activitatile optionale. Punta del Este beneficiaza de doua tipuri diferite de plaja ce marginesc peninsula, astfel gasiti aici coasta linistita a estuarului Rio de la Plata, cu ape putin adanci si nisipuri aurii, in timp ce pe coasta atlantica gasiti ape numai bune pentru sporturile nautice si plaje cu nisip alb si fin. Cele mai faimoase plaje din peninsula sunt Brava si Mansa. Pe Plaja Brava veti gasi unul dintre cele mai emblematice monumente ale litoralului uruguaian si anume Monumentul al Ahogado. La sosire pe aeroportul international din Buneos Aires vei intampinat de reprezentantul local si condus la debarcader pentru imbarcarea pe feribot. Vei fi transferat cu feribotul la Colonia del Sacramento in Uruguay. Transfer privat de la debarcader la hotel in Colonia del Sacramento. Vei vizita Colonia del Sacramento facand o plimbare pe strazile incarcate de istorie ale celui mai vechi oras din Uruguay, fondat de portughezi in 1680. Vei fi impresionat de cladirile ce mai pastreaza inca din farmecul perioadei coloniale. Vei fi transferat din Colonia del Sacramento la hotel in Montevideo. Dupa check-in poti vizita pe cont propriu capitala uruguaiana. Transfera privat din Montevideo la hotel in Punta del Este. Vei fi transferat de la hotel din Punta del Este la debarcader in Montevideo. Transfer cu feribotul din Montevideo la Buenos Aires. De la debarcader vei fi transferat la aeroport. Pe aeroportul international din Buenos Aires te vei imbarca in zborul spre casa.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.008 zile de vacanta vandute
 • 257.770.833 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia