Europa

Ungaria Descopera

Tara izvoarelor termale
Descopera Ungaria - Tara izvoarelor termale

In Ungaria, poti vizita una dintre cele mai frumoase capitale europene, Budapesta, unde traditiile stravechi si istoria zbuciumata se impletesc cu modernismul. Ungaria este mult deasupra asteptarilor cuiva ce cunoaste Europa de Est pentru ca legaturile cu Vestul s-au facut cu mult inaintea altor tari vecine. De aceea, ospitalitatea, rafinamentul mancarurilor si confortul de cazare au fost permanent dezvoltate in aceasta regiune. In pofida istoriei zbuciumate a populatiei, aceasta tara are valori care atrag vizitatori de pe meleaguri indepartate. Aici se gasesc, dupa Islanda, cele mai mari rezerve de izvoare termale din lume. Apele tamaduitoare ale sutelor de izvoare ce izbucnesc din adancimi sunt unice in Europa si contribuie anual la redobandirea sanatatii multor mii de oameni. In Ungaria, poti vizita una dintre cele mai frumoase capitale europene, Budapesta, unde traditiile stravechi si istoria se impletesc cu modernismul, poti face o incursiune la unele dintre cele mai renumite podgorii din Europa - la Eger si Tokaj - pentru a degusta vinuri recunoscute la nivel mondial, poti merge la Lacul Balaton sau in numeroasele statiuni balneoclimaterice ale tarii pentru vacante de relaxare ori poti savura preparatele delicioase ale uneia dintre cele mai bune bucatarii din lume.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!