Europa

Ucraina Atractii

Diversitatea in toata splendoarea sa
Ce ai de vizitat in Ucraina

Kiev

Atestat documentar din anul 482, Kiev este capitala si cel mai mare oras din Ucraina si este situat pe malurile Raului Nipru. Cu o infrastrucura extensiva, Kievul este important centru cultural, stiintific, industrial si economic din estul Europei. La fel ca multe din marile orase ale fostului imper... [ Citeste tot ] Atestat documentar din anul 482, Kiev este capitala si cel mai mare oras din Ucraina si este situat pe malurile Raului Nipru. Cu o infrastrucura extensiva, Kievul este important centru cultural, stiintific, industrial si economic din estul Europei. La fel ca multe din marile orase ale fostului imperiu sovietic, Kievul se mandreste cu o retea de metrou impresionanta. Kievul este si un important centru al culturii ecumenice adapostind monumentale constructii religioase: Catedrala Sfanta Sofia, Catedrala Sfantul Vladimir, Manastirea Lavra Pecerska (1051 - cea mai veche manastire de rit ortodox rus). Intre 1569 si 1667 Kievul a apartinut Poloniei. De-a lungul secolelor XIII si XIX viata orasului a fost dominata militar si ecleziastic de Imperiul Rus.  [ Ascunde ]

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale