Asia

Turkmenistan Descopera

Extravaganta uneia dintre cele mai izolate tari ale lumii
Descopera Turkmenistan - Extravaganta uneia dintre cele mai izolate tari ale lumii

Turkmenistan, cunoscut si ca Turkmenia, este o tara cu populatie de origine turca, situata in Asia Centrala. Numele tarii provine din persana, insemnand „tara poporului turkmen", iar al capitalei Ashabad insemnand „orasul dragostei". Istoria este unul dintre punctele forte ale tarii, care se intinde pe mai multe milenii, vestigiile arheologice datand de peste 5.000 de ani. Totodata, grandoarea constructiilor din capitala epateaza. Moscheile colorate cu milioane de piese de mozaic, gastronomia locala, peisajele montane aride si formatiunea „Poarta catre Iad” sunt cele ce-i atrag pe cei mai aventurieri dintre calatori.

Circuit de grup - Experience Turkmenistan, Uzbekistan, Kazahstan & Kyrgyzstan - 17 zile - cu Andreea Maftei

Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Circuit de grup - Experience Turkmenistan, Uzbekistan, Kazahstan & Kyrgyzstan - 17 zile - cu Andreea Maftei
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

4.490 € / pers.
Exploreaza
Circuit de grup - Experience Turkmenistan, Uzbekistan, Kazahstan & Kyrgyzstan - 17 zile
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

4.550 € / pers.
Exploreaza

Turkmenistan Vacante

Circuit de grup - Experience Turkmenistan, Uzbekistan, Kazahstan & Kyrgyzstan - 17 zile
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

4.550 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii Kyrgyzstan, Turkmenistan si Uzbekistan - august

In cazul unui itinerar extins pe drumul matasii, prioritatea nu poate fi confortul. Distantele lungi, infrastructura unor state aflate, ca dezvoltare, cu 10-15 ani in urma si, nu in ultimul rand, in Uzbekistan si mai ales in Turkmenistan, disconfortu ... Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia