Testimoniale clienti

Gratiela Eturia

Navigatie

Impresii Costa Rica, Nicaragua & Panama - februarie 2022 - Gratiela

Costa Rica, Nicaragua, Panama

Pentru mine, fiecare tara isi are farmecul ei, dar desigur ca padurea tropicala a fost cea mai intensa experienta, alaturi de Vulcanul Masaya, cu lava curgand sub noi. Vezi testimonial

Impresii Peru - septembrie 2021 - Gratiela

Peru

Puncte tari ale vacantei: Yuli cu tot ce a reusit sa faca, astfel incat sa avem o vacanta perfecta, cu peisaje, ghizi locali, soferi si locatii minunate.Yuli e un Fenomen! E Magica! A facut ca aceasta Calatorie sa fie o traire continua de emotii frum ... Vezi testimonial

Impresii Namibia - mai 2021 - Gratiela

Namibia

Puncte tari ale vacantei: Nici nu stiu ce sa zic mai intai?! Namibia cu tot ce are ea, peisaj, oameni, atmosfera, culoare. Optionalele au fost de vis! Iar ghidul - cel mai plin de informatii si a colaborat excelent cu insotitoarea de grup.Yulicary es ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale