Africa

Tanzania Recomandarile Eturia

Ultima frontiera catre salbaticie
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

Inainte de a pleca in Tanzania imbiba-ti hainele de safari cu mult spray de tantari si sigileaza-le intr-o punga. In felul acesta vei tine tantarii deoparte.
Petrece o noapte sau doua in zona Ndutu. Este unul dintre putinele locuri din parcurile de nord unde se poate face safari off road.
Daca zborul tau ajunge dupa amiaza, alege sa petreci noaptea in zona Mount Meru decat in Arusha. Este ceva mai scump dar merita.
In Zanzibar combina intr-un tur de o zi Stone Town si o plantatie de mirodenii. Ambele merita din plin.
O excursie la Prison Island este un must daca vrei sa intalnesti testoase in varsta de 150 de ani :)
Apusul in safari este cel mai frumos pe care l-am vazut, lasa-te coplesit de emotii la sfarsitul unei zile de safari in Serengeti

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!