Europa

Spania Descopera

Locul in care pasiunea se traieste din plin
Descopera Spania - Locul in care pasiunea se traieste din plin
Circuite
Circuite
2

Flamenco si corrida, Columb, F. C. Barcelona si Real Madrid, Gaudi, Picasso, El Greco si Goya, Muzeul Prado si Casa de la Moneda, jamon si sangria, paella si tapas, Don Quijote si Sancho Panza, mauri si conchistadori, distractie intensa si plaje spectaculoase... Toate aceste cuvinte sunt sinonime cu Spania si, pentru fiecare persoana, aceasta tara rezoneaza cu unul dintre ele sau cu toate la un loc: fie cu patima din miscarile dansatoarelor andaluze de flamenco, fie cu tragedia si curajul nebunesc din arenele de corrida, fie cu liniile indraznete si aproape ireale ale arhitecturii lui Gaudi. Spania, o tara splendida si diversificata, te poate coplesi prin nenumaratele sale obiective turistice fascinante, cu peisajele deosebite si cu orasele extravagante. Oamenii locului iti vor vorbi despre Spania fara a folosi cuvinte patriotarde, dar cu o mandrie care rezida din ancorarea adanca in propria istorie. Caci fiecare regiune a Spaniei are istoria si specificul sau, iar oamenii sunt mai intai catalani, andaluzi, basci, aragonezi... si apoi spanioli. Pentru un barcelonez, de exemplu, Barcelona este centrul universului si nu exista nimic altceva mai frumos pe lume. Madridul - cu muzeele, palatele si monumentele sale; Barcelona - o metropola la fel de sofisticata si rafinata precum operele lui Gaudi; Malaga - cu coastele sale insorite; Cordoba - cu mostenirea sa maura; Salamanca - cu una dintre cele mai vechi universitati din lume; Bilbao - cu al sau celebru muzeu Guggenheim; Toledo - un exemplu de toleranta religioasa si o imbinare fericita de stiluri arhitecturale crestine, islamice, maure si iudaice; arhipelagurile Canare si Baleare - cu plajele lor imbietoare... toate sunt motive pentru care spaniolii spun ca Spania este pur si simplu diferita, fara termen de comparatie si fara explicatii.

Orase rafinate: Barcelona, Madrid

Istorie medievala: Santiago de Compostela, Toledo

Fantezie maura: Granada, Palatul Alhambra, CГіrdoba, Sevilia, Zaragoza

Pe urmele lui Picasso: Malaga, Guernica

Farmecul regiunii Castilla y Leon: Castilla y Leon, Valladolid, Leon, Salamanca

Coasta Spaniei: Costa Brava, Marbella, Cadiz

Insule contrastante: Ciudad de Ibiza, Insulele Canare, Tenerife, La Palma, La Gomera, Gran Canaria

Arta preistoriei: Pestera de la Altamira

Discover Nordul Spaniei

Incepand de la:

1350 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Discover Nordul Spaniei
Recomandat Eturia

Discover Nordul Spaniei

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

1350 € / pers.
Exploreaza
Andaluzia Touch
Recomandat Eturia

Andaluzia Touch

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

1690 € / pers.
Exploreaza

Spania Vacante

Discover Nordul Spaniei
Vacante individuale

Discover Nordul Spaniei

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

1350 € / pers.
Exploreaza
Andaluzia Touch
Vacante individuale

Andaluzia Touch

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

1690 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Barcelona Eclectica

Banuiesc ca ati auzit de Las Ramblas, acea strada pietonala mai mult circ decat artera. Este simplu de identificat. Orice ghid de calatorie va va indica cu lux de amanunte cum sa ajungeti acolo. Vorbim de o artera saturata de turisti, artisti st ... Vezi testimonial

Impresii luna de miere Spania - Septembrie

Pentru luna noastra de miere ne-am dorit un concediu altfel - un "tur de forta" de trei saptamani al Spaniei, de la nord la sud, in care sa avem ocazia sa experimentam in ritmul nostru tot ceea ce are mai bun de oferit aceasta tara minunata, din Cata ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!