Asia

Singapore Descopera

Cosmopolit, fascinat, exotic
Descopera Singapore - Cosmopolit, fascinat, exotic
Circuite
Circuite
1

Singapore este un oras fascinant, unde nu trebuie sa cauti prea mult ca sa descoperi pitorescul insulei, indrazneala trecutului sau creativitatea dezlantuita a comunitatii artistice. Sufletul orasului este viu, sanatos si unic, facand din Singapore unul dintre cele mai placute orase din sud-estul Asiei. Un oras dinamic, cu o bogatie de culori si contraste, unde vei descoperi imbinarea armonioasa dintre cultura, gastronomie, arhitectura si arta. Situat in sudul Peninsulei Malay, Singapore este un stat oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud-Est. Numele sau deriva din cuvintele limbii malay, „singa” - leu si „pura” - oras, care, la randul lor, isi au originea in limba sanscrita. Miturile populare leaga denumirea orasului de povestea unui print din Sumatra din secolul al XIV-lea, pe nume Sang Nila Utama, care, in timpul unei furtuni, s-a adapostit pe insula; zarind un leu fioros, a redenumit insula Orasul Leilor. Dovezile istorice plaseaza originea orasului in secolul al III-lea, in perioada Imperiului Srivijaya din Sumatra, care isi intemeiase aici o colonie cu numele de Temasek. In secolul XVI, Singapore era colonie portugheza, ca in secolul al XVII-lea sa intre in stapanire olandeza. In 1819, cand Sir Thomas Stamford Raffles a debarcat pe insula, a realizat importanta acesteia in zona incheind un tratat cu Sultan Hussein Shah in favoarea British East India Company, iar, in 1867, Singapore a devenit teritoriu colonial englez subordonat direct coroanei. In perioada celei de a doua conflagratii mondiale, zona a fost ocupata de japonezi. In prezent, Singapore este o republica parlamentara. Teritoriul ca stat este compus din 63 de insule si o zona continentala, iar structura populatiei este cosmopolita.

Vei avea parte de cea mai frumoasa imagine panoramica asupra orasului de pe acoperisul hotelului Marina Bay Sands

Vei descoperi adevarata traditie in Chinatown si Little India

Iti vei putea face cumparaturile pe faimoasa strada Orchard Road

Vei redescoperi bucuria de a te distra ca in copilarie pe Insula Sentosa

Vei admira minunatiile naturii plimbandu-te pe aleile unei gradini ca in povesti la Gardens by the Bay

Circuit de grup - Highlights Malaezia, Indonezia & Singapore, 16 zile

Incepand de la:

2890 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Circuit de grup - Highlights Malaezia, Indonezia & Singapore, 16 zile
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2890 € / pers.
Exploreaza

Singapore Vacante

images/product/a6da0bec-b3c7-4c0a-a4e6-4c9caf817d9d/da53b2ae89c0ca8770544f7be6b3f513/original_0.jpg
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2890 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Singapore & Indonezia. De la tehnologie la bucuria sufleteasca

Pentru mine, ocazia de a calatori in doua tari total diferite a fost o bucurie foarte mare, insa nu stiam ca aceasta diferenta va fi atat de mare reprezentata in fiecare zona in parte. La sosire in Singapore, primul lucru care m-a socat a fost u ... Vezi testimonial

Impresii Indonezia & Singapore - februarie

A fost nemaipomenit! Serviciile dvs. si ale partenerilor din Bali, respectiv Singapore, au fost ireprosabile! Va multumim! Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!