Africa

Senegal Descopera

O viata moderna cu radacini traditionale
Descopera Senegal - O viata moderna cu radacini traditionale

Una dintre cele mai stabile tari din vestul Africii, Senegal este o destinatie antrenanta, surprinzatoare si, nu in ultimul rand, autentica. Localizat in varful unei peninsule, inconjurat de apele Oceanului Atlantic, Dakar este, la fel ca in cazul multor capitale africane, un oras al constrastelor, unde eleganta si modernismul intalnesc aglomeratele piete locale si traficul haotic. In nordul tarii, oraselul colonial Saint Louis, obiectiv UNESCO, pitorestile parcuri nationale si uimitoarea biodiversitate cuceresc chiar si cei mai pretentiosi turisti. Fie ca doresti sa descoperi vibranta viata urbana vest-africana sau autenticul satelor triburilor locale, fie ca alegi o vacanta relaxanta in natura, Senegal este destinatia potrivita, cu obiective pe cat de diverse, pe atat de tentante. Senegal este si cea mai vestica tara de pe continentul african. Climatul tarii este unul tropical, definit de doua sezonalitati, partea de nord fiind semi-arida si chiar desertica. Perioada cea mai propice pentru o vizita in Senegal este intre lunile noiembrie si februarie, cand este sezon uscat, iar temperaturile sunt moderate, circa 25°C. Cele mai multe festivaluri de muzica, inclusiv Festivalul de Jazz de la Saint Louis, au loc in decembrie si in intervalul martie-iunie. Din iulie si pana in septembrie este sezon ploios, cu temperaturi ridicate, depasind 30°C, cand multe dintre hoteluri sunt inchise, insa avantajul este dat de preturile mai mici si de verdele intens al naturii.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!