Europa

Rusia Descopera

Experienta intensa din imperiul tarilor
Descopera Rusia - Experienta intensa din imperiul tarilor

Cel mai intins stat al lumii contemporane, Rusia ocupa partea nordica a Eurasiei si reprezinta o sinteza a diversitatii geografiei fizice a planetei noastre. Prin imensa ei intindere, creeaza o paleta coloristica impresionanta, care surprinde prin varietatea peisajelor naturale: de la imaculatul alb arctic pana la imensitatea stepelor, de la lacuri linistite la fluvii tumultoase, avand deschideri la mari si la doua dintre oceanele lumii, cu insule izolate si arhipelaguri, cu orase moderne si sate pierdute in nesfarsita taiga. Rusia este in egala masura simbolul gloriei ostentative a imperialismului tarist, dar si reper al comunismului mondial, istoria ei zbuciumata cunoscand stralucire si dezastre, dezbinari si expansiuni teritoriale, ascensiune si declin. Aceasta tara a imbogatit umanitatea cu figuri proeminente ale artei si culturii - de la prozatori si muzicieni, la cineasti si savanti, reprezentand o uriasa forta care a influentat in diverse momente destinul intregii planete. Rusia este o tara a superlativelor. Statul cu cea mai mare suprafata din lume cuprinde si cel mai adanc lac de pe glob - Lacul Baikal, cel mai lung estuar - format de fluviul Obi; cel mai populat oras european - Moscova, cel mai rece loc permanent locuit - Oimeacov, cea mai lunga cale ferata din lume - Transiberian,, dar si cele mai mari rezerve de gaze naturale.

Bogatia Rusiei medievale: Moscova, Kremlinul Moscovei, Catedrala Vasili Blajenii, Serghiev Posad, Vladimir, Suzdal, Veliky Novgorod

Rusia imperiala: Sankt Petersburg, Peterhof, Puskin (Tsarskoe Selo)

Muzeele de arta ale Rusiei: Ermitaj, Galeriile Tretiakov, Muzeul Puskin

Indepartata Siberie: Lacul Baikal, Irkutsk, Listvyanka, Novosibirsk, Ekaterinburg

Extremul Orient Rus: Peninsula Kamceatka, Vladivostok

Nordul inghetat: Polul Nord, Murmansk, Insula Kizhi, Rezervatia Naturala Putoransky

Construim experiente Impreuna

Russia, my love!

Daca vorbim despre Rusia, vorbim despre catedrale, matrioshka, Piata Rosie si Kremlin, vodka si borsul de sfecla, Ermitaj, Ecaterina cea Mare si palatele sale impresionante. Am descoperit o lume moderna de cand am pasit prima oara in Moscova, la ince ... Vezi testimonial

Impresii Sankt Petersburg - august

O destinatie mai putin obisnuita spre a fi aleasa de romani pentru o minivacanta, dar cu certitudine un oras impresionant prin istoria sa, prin localizarea sa in Golful Finic, in apropierea cercului polar, fiind strabatut de Neva si numeroase canale ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!