Oceanul Indian

Reunion Descopera

Rafinament frantuzesc in largul Oceanului Indian
Descopera Reunion - Rafinament frantuzesc in largul Oceanului Indian
Sejururi
Sejururi
1

Descoperita de expeditia condusa de Dom Pedro Mascarenhas in 1507, Reunion a fost mai intai colonie portugheza si mai apoi colonie franceza, fiind numita Ile de la Reunion in 1793. Pe o axa orientata de la nord la sud, insula prezinta doua diferentieri cu impact asupra climei: cea vestica, avand o vegetatie bogata si numeroase cascade este supusa vanturilor, iar cea estica este arida, fiind de fapt partea turistica a insulei. Reunion este inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind declarata arie naturala protejata. Relieful insulei este accidentat. Insula s-a format in jurul unui vulcan - Piton des Neiges, care se estimeaza a se fi ridicat deasupra nivelului marii acum circa 3 milioane de ani. Piton des Neiges este in prezent inactiv, dar se estimeaza ca la o adancime de 2.000 metri interiorul lui atinge 200° C. Piton des Neiges este si cel mai inalt punct din teritoriile insulelor din Oceanul Indian. Al doilea vulcan ca inaltime - Piton de la Fournaise, este considerat, alaturi de Kilauea, Etna si Stromboli unul dintre cei mai activi vulcani.

Saint Denis

Saint Paul

Fabrica de zahar Bois-Rouge

Cascada Bras Rouge

Termele din Cilaos

Revelion 2022 - Sejur plaja Reunion, 11 zile

Incepand de la:

2490 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Revelion 2022 - Sejur plaja Reunion, 11 zile
Sejur plaja
Sejur

Incepand de la:

2490 € / pers.
Exploreaza

Reunion Vacante

Revelion 2022 - Sejur plaja Reunion, 11 zile
Sejur plaja
Sejur

Incepand de la:

2490 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Mauritius & Reunion - o calatorie a senzatiilor

Fiecare turist doreste sa descopere cel putin o data in viata o insula insorita. Parte a arhipeleagului Mascarenas, alaturi de Reunion si Rodriguez, Mauritius este mult mai mult decat atat. Il ia pe vizitator intr-o calatorie de senzatii, un mix ... Vezi testimonial

Impresii luna de miere Reunion - septembrie 2020

Luna de miere in Reunion a fost o experienta complet diferita fata de ceea ce ne asteptam. Fiind inca in perioda pandemiei, ne-am orientat catre o destinatie exotica, dar care sa fie parte a teritoriului francez. Insula este foarte frumoasa, cu posib ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!