Australia & Insulele Pacificului

Papua Noua Guinee Descopera

Tinutul celor o mie de culturi
Descopera Papua Noua Guinee - Tinutul celor o mie de culturi

Papua Noua Guinee este un loc prea putin explorat, in ciuda sublimului natural si a culturii cu totul deosebite a indigenilor care locuiesc aceasta insula din vremuri atat de vechi, ca nici arheologii nu au ajuns la o concluzie exacta, ci doar aproximeaza ca sunt aici de aproximativ 40.000 de ani. In aceasta regiune, scenele de film cu natura salbatica, deasa, inalta si exotica prind viata si te invita spre o timida explorare. De cum faci primii pasi, verdele fantastic – indiferent ca e vorba de jungla deasa, de savanele intinse sau padurile de mangrove – te cucereste si te impulsioneaza sa descoperi din ce in ce mai mult. Iar cand dai de infinitele culori ale orhideelor exotice si a fluturilor ce zburda la bazele cascadelor parca nedescoperite vreodata, vei ramane hipnotizat. Cu cele mai spectaculoase peisaje din lume, cea mai mare diversitate de culturi si dialecte intr-o singura tara, unele din cele mai spectaculoase situri de diving, festivaluri culturale spectaculoase, cea mai mare padure tropicala neexeplorata din afara Amazonului, insule de corali cu plaje aurii ferite de aglomeratia turistilor, flora si fauna unice, lanturi muntoase vulcanice presarate cu cele mai adanci pesteri, cu numeroase memorii despre rolul jucat in al Doilea Razboi Mondial, un tinut in care iti poti explora si depasi limitele dorintei de aventura, Papua Noua Guinee este cu siguranta o destinatie pentru o altfel de vacanta.

Goroka

Parcul National Varirata

Megalitii Buin din Bougainville

Mount Hagen

Construim experiente Impreuna

Impresii circuit Fiji, Filipine, Noua Zeelanda, Papua Noua Guinee, Polinezia Franceza, Solomon Islands & Vanuatu - septembrie-octombrie

Survolul Pamantului cu sejururi in opt locatii exotice din Oceanul Pacific a fost un proiect foarte indraznet, initiat de mine, ca primul si singurul deocamdata scriitor calator in sapte continente din literatura romana. Nu as fi facut fata acestei p ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!