Orientul Mijlociu

Oman Descopera

Perla ascunsa a Orientului Mijlociu
Descopera Oman - Perla ascunsa a Orientului Mijlociu

Situat pe tarmul din sud-estul Peninsulei Arabe, Oman este una dintre vechile puteri infloritoare in secolul al XVII-lea si care si-a disputat intaietatea fata de Portugalia si Marea Britanie pentru suprematia in zona Golfului Persic. Cu o mostenire cultural-istorica de peste 10.000 de ani, Oman, patria arborelui de tamaie, impresioneaza atat prin interesantele sale vestigii, cat si prin diversitatea si unicitatea peisajului natural. Controlat in timpuri indepartate de dinastiile persane - Ahemenida, Parta si Sassanida -, Oman este in prezent singurul stat arab in care majoritatea locuitorilor sunt ibaditi (spre deosebire de alte curente islamice, conducatorul religios nu trebuie sa fie descendent in linie directa al profetului). Pe lista Patrimoniului Universal UNESCO sunt incluse urmatoarele obiective din Oman: Fortul Bahla, Siturile arheologice de la Bat, Al-Khutm si Al-Ayn, Sistemul de irigatii Aflaj, Padurile arborilor de tamaie de la Wadi Dawkah.

Peninsula Musandam

Jebel Hafit

Nizwa, Orasul-Oaza

Oman - Mountains, Fortresses & Desert

Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 3
Sejur Dubai si Croaziera Orientul Mijlociu, Costa Smeralda, 10 zile - februarie 2025
Croaziere

Incepand de la:

1.890 € / pers.
Exploreaza
Oman - Mountains, Fortresses & Desert
Circuit individual

Incepand de la:

3.490 € / pers.
Exploreaza
Best of Oman & EAU
Recomandat Eturia

Best of Oman & EAU

Circuit individual

Incepand de la:

4.650 € / pers.
Exploreaza

Oman Vacante

Sejur Dubai si Croaziera Orientul Mijlociu, Costa Smeralda, 10 zile - februarie 2025
Croaziere

Incepand de la:

1.890 € / pers.
Exploreaza
Oman - Mountains, Fortresses & Desert
Circuit individual

Incepand de la:

3.490 € / pers.
Exploreaza
Best of Oman & EAU
Vacante individuale

Best of Oman & EAU

Circuit individual

Incepand de la:

4.650 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Oman, perla mai putin cunoscuta a Orientului Mijlociu

Cine ma cunoaste, stie deja ca imi place sa explorez locuri noi, indiferent cat de cunocute sau mai putin cunoscute sunt acele locuri. Acest lucru s-a aplicat si pentru calatoria in Oman. La o prima privire aruncata pe harta lumii, mi-a atras at ... Vezi testimonial

Impresii Oman - decembrie 2022

Dupa o pauza atat de lunga de la calatoriile in afara Europei, Omanul s-a dovedit destinatia perfecta. Bine organizat pentru a primi turistii, insa, cu toate acestea, lipsit de alomeratia specifica destinatiilor "consacrate", am descoperit un fel de ... Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia