Orientul Mijlociu

Oman Descopera

Perla ascunsa a Orientului Mijlociu
Descopera Oman - Perla ascunsa a Orientului Mijlociu

Situat pe tarmul din sud-estul Peninsulei Arabe, Oman este una dintre vechile puteri infloritoare in secolul al XVII-lea si care si-a disputat intaietatea fata de Portugalia si Marea Britanie pentru suprematia in zona Golfului Persic. Cu o mostenire cultural-istorica de peste 10.000 de ani, Oman, patria arborelui de tamaie, impresioneaza atat prin interesantele sale vestigii, cat si prin diversitatea si unicitatea peisajului natural. Controlat in timpuri indepartate de dinastiile persane - Ahemenida, Parta si Sassanida -, Oman este in prezent singurul stat arab in care majoritatea locuitorilor sunt ibaditi (spre deosebire de alte curente islamice, conducatorul religios nu trebuie sa fie descendent in linie directa al profetului). Pe lista Patrimoniului Universal UNESCO sunt incluse urmatoarele obiective din Oman: Fortul Bahla, Siturile arheologice de la Bat, Al-Khutm si Al-Ayn, Sistemul de irigatii Aflaj, Padurile arborilor de tamaie de la Wadi Dawkah.

Peninsula Musandam

Jebel Hafit

Nizwa, Orasul-Oaza

Construim experiente Impreuna

Un vis implinit - Six Senses Zighy Bay Oman

In momentul in care am primit invitatia unui trip scurt in Dubai si Oman, citind email-ul, am sesizat ca in Oman era inclusa doar vizita la Six Senses Zighy Bay. Unul din lucrurile mentionate intr-un bucket list personal era si vizita la acest luxury ... Vezi testimonial

Impresii Oman - Peninsula Musandam - Ianuarie

Omanul este cea mai mare tara din Golf, condusa de un sultan care mentine stabilitatea si relatii diplomatice excelente cu toate tarile acestei regiuni zbuciumate, care mentine traditiile si unde religia este un element primordial. Este o țară s ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 12.01.2023 - 12.09.2023, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia