Europa

Olanda Descopera

Intre culori, liniste si eleganta
Descopera Olanda - Intre culori, liniste si eleganta
Sejururi
Sejururi
1

Frumusetea tarii poate fi asemuita picturilor marilor maestri olandezi ai penelului, indemnand la puritate si extaz. Olanda este considerata de secole tara florilor, in special pentru lalelele sale. Are numeroase rauri, lacuri, un canal interior intins si un sistem de cale navigabila, fiind protejata de mare cu un lung canal de dune la tarm. Amsterdam este cunoscut pentru pitorestile sale canale, nenumaratele poduri si casele vechi, fiind o reuniune de culori, cu locuri dintre cele mai frumoase din Europa. Canalul care curge de-a lungul orasului ii confera acestuia caracter si stil, iar muzeele sale sunt recunoscute in toata lumea. Orasul are 1000 de restaurante si de doua ori mai multe cafenele si baruri, iar variatatea impresionanta satisface atat gusturile mai simple, cat si pe cele mai sofisticate. Olanda este recunoscuta pentru florile multicolore, a spatiilor verzi din cadrul parcurilor, dar si a culturii, personalitati faimoase in intreaga lume fiind din Olanda, printre care amintim Van Gogh, Picasso, Vermeer, Rembrandt si Decartes.

Diving Curacao

Incepand de la:

3020 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Diving Curacao
Recomandat Eturia

Diving Curacao

Sejur plaja
Sejur

Incepand de la:

3020 € / pers.
Exploreaza

Olanda Vacante

Diving Curacao
Vacante individuale

Diving Curacao

Sejur plaja
Sejur

Incepand de la:

3020 € / pers.
Exploreaza

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!