Europa

Olanda Descopera

Intre culori, liniste si eleganta
Descopera Olanda - Intre culori, liniste si eleganta

Frumusetea tarii poate fi asemuita picturilor marilor maestri olandezi ai penelului, indemnand la puritate si extaz. Olanda este considerata de secole tara florilor, in special pentru lalelele sale. Are numeroase rauri, lacuri, un canal interior intins si un sistem de cale navigabila, fiind protejata de mare cu un lung canal de dune la tarm. Amsterdam este cunoscut pentru pitorestile sale canale, nenumaratele poduri si casele vechi, fiind o reuniune de culori, cu locuri dintre cele mai frumoase din Europa. Canalul care curge de-a lungul orasului ii confera acestuia caracter si stil, iar muzeele sale sunt recunoscute in toata lumea. Orasul are 1000 de restaurante si de doua ori mai multe cafenele si baruri, iar variatatea impresionanta satisface atat gusturile mai simple, cat si pe cele mai sofisticate. Olanda este recunoscuta pentru florile multicolore, a spatiilor verzi din cadrul parcurilor, dar si a culturii, personalitati faimoase in intreaga lume fiind din Olanda, printre care amintim Van Gogh, Picasso, Vermeer, Rembrandt si Decartes.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 12.01.2023 - 12.09.2023, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia