Testimoniale

Testimoniale clienti Noua Zeelanda

Bijuteria verde de la capatul lumii

Construim experiente Impreuna

Impresii Noua Zeelanda - Februarie - Corina

Noua Zeelanda

Excursie de vis! Taramuri de basm, oameni calzi, prietenosi, natura si spirit, oriunde privesti! O invitatie permanenta pentru doritori! Merita!!! Vezi testimonial

Impresii Noua Zeelanda - octombrie - Mihail

Noua Zeelanda

A fost o vacanta super, traseul foarte bun acoperind toate obiectivele principale, oameni primitori, relaxati, peisaje naturale care-ti taie respiratia. Imi este greu sa recomand ceva anume de vizitat pentru ca toate m-au impresionat placut, as punct ... Vezi testimonial

Impresii Australia & Noua Zeelanda - octombrie - Speranta

Australia, Noua Zeelanda

Nu pot intra in detaliile excursiei in Australia si Noua Zeelanda, mi-ar lua prea mult timp. Voi sublinia doar cateva aspecte care sper sa fie de folos urmatorilor calatori: rezervati-va suficient timp pentru destinatia aleasa, sunt multe de vazut. D ... Vezi testimonial

Impresii Noua Zeelanda - martie - Vlad

Noua Zeelanda

Dupa cum am fost obisnuiti deja, noua experienta alaturi de Eturia in circuitul self-drive in Noua Zeelanda a fost o reusita. In primul rand vreau sa subliniez atentia si profesionalismul cu care ne-a fost propus traseul, care, desi am incercat sa-l ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale