Australia & Insulele Pacificului

Noua Caledonie Descopera

Pe urmele lui James Cook
Descopera Noua Caledonie - Pe urmele lui James Cook

Exoticul fascinat de la calatul lumii care capata valente parca ireale, plajele albe, atolii, triburile indigene sunt printre motivele pentru care turistii curiosi si dornici de experiente aparte aleg aceasta destinatie. Navigatorii europeni au ajuns aici in secolul al XVIII-lea, indrumati de James Cook. Astfel, Insula Grande Terre a fost numita Noua Caledonia, Caledonia fiind numele latin al Scotiei. In prima jumatate a secolului al XIX-lea, Marea Britanie si Franta au colonizat insula, apoi a ramas in posesria Frantei din 1853. Noua Calednie inca negociaza si astazi pentru o suveranitate si independenta deplina fata de Franta.

Construim experiente Impreuna

Pe urmele lui James Cook in Australia, Noua Caledonie, Vanuatu & Fiji

In luna octombrie, am avut ocazia sa insotesc un grup de turisti dornici sa exploreze Australia, Noua Caledonie, Vanuatu si Fiji. Circuitul nostru a inceput cu un zbor de la Bucuresti la Doha de aproximativ cinci ore, iar zborul din Doha in Sydn ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!