Asia

Nepal Descopera

Pe acoperisul lumii
Descopera Nepal - Pe acoperisul lumii
Circuite
Circuite
2

Nepal este situat la cea mai mare altitudine. Pe teritoriul sau se afla opt dintre cei mai inalti zece munti din lume, inclusiv cel mai inalt varf - Everest. Sudul fertil si umed este puternic urbanizat. Conform unor statistici, hinduismul este practicat de marea majoritate a populatiei nepaleze, mai mult decat orice alta natiune din lume, desi credinta minoritara - budismul este legat istoric de Nepal, Lumbini fiind considerat ca locul de nastere al lui Siddhartha Gautama. Fascinatia inaltimilor a atras dintotdeauna numerosi temerari pe crestele muntilor, cucerirea marilor varfuri ale lumii, aflate in lantul himalayan s-a declansat dupa anul 1950. In anul 1985 a pornit spre varful Gurja Himal expeditia condusa de Taina si Emil Coliban si naturalistul Ovidiu Bojor. Dupa moartea medicului Cezar Vergulescu, echipa s-a destramat, dar Marius Marcus impreuna cu un alpinist nepalez au atins totusi varful.

Kathmandu

Stupa Swayambhunath

Everest

Eastern India & Nepal, 16 zile

Incepand de la:

2650 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Eastern India & Nepal, 16 zile
Recomandat Eturia

Eastern India & Nepal, 16 zile

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

2650 € / pers.
Exploreaza
Paste 2023 - Circuit de grup - Essential Nepal & India
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2750 € / pers.
Exploreaza

Nepal Vacante

Eastern India & Nepal, 16 zile
Vacante individuale

Eastern India & Nepal, 16 zile

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

2650 € / pers.
Exploreaza
Paste 2023 - Circuit de grup - Essential Nepal & India
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2750 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Acoperisul lumii - Nepal

Stiti vorba aceea care mie imi place tare mult, dar care ma si amuza copios? "Calatorului ii sade bine cu drumul". Iar "drumul" m-a adus de data aceasta pana in Nepal.Am aterizat pe aeroportul International Tribhuvan intr-o dimineata destul de calda ... Vezi testimonial

Impresii Nepal - Octombrie

Multumesc Eturia pentru inca o vacanta de vis, organizata conform cerintelor noastre. Am avut parte de aventuri, dar am fost ajutati si indrumati non-stop de catre ghizi si organizatori. Multumesc din suflet! Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!