Europa

Muntenegru Descopera

Renumit prin frumusetea peisajelor montane
Descopera Muntenegru - Renumit prin frumusetea peisajelor montane

Muntenegru este faimos pentru peisaje, deschiderea la Marea Adriatica si pentru ospitalitatea proverbiala a locuitorilor sai. Numita Monte Negro de navigatorii venetieni datorita padurilor de pin de pe Muntele Lovcen, Muntenegru are mai mult de jumatate din suprafata tarii la altitudini de peste 1.000 de metri, iar Marea Adriatica patrunde ca un pinten in tarmul abrupt in care falezele alterneaza cu plajele acoperite de nisip sau pietris. Capitala si cel mai mare oras este Podgorita. In anul 2006, in urma unui referendum ce a avut loc la data de 21 mai, fostul principat atestat documentar la 1852 si intrat intr-o uniune statala in 1918, isi declara independenta. Astazi o destinatie turistica din ce in ce mai cautata, este plina de atractii care mai de care mai rapitoare. Una dintre cele mai spectaculoase forme de relief intalnite in Muntenegru este Canionul Tara, renumit pentru pasionatii de rafting. Sveti Stefan, mica peninsula de o fascinanta eleganta, este inclusa intr-un top 10 al celor mai frumoase locuri de pe pamant. Orasul Kotor, fondat in anul 168 i.e.n. in timpul Imperiului Roman, a ramas de-a lungul timpului un important centru cultural si comercial la tarmul Adriaticii. Cetinje, vechea capitala a Muntenegrului, se remarca atat prin arhitectura si asezamintele culturale. Iar orasul Budva, cu o impresionanta vechime (peste 2000 de ani), e considerat principalul centru al turismului din Muntenegru.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!