Africa

Mozambic Descopera

Pasarea Phoenix a Africii: de la istorie tumultuoasa la eden veritabil
Descopera Mozambic - Pasarea Phoenix a Africii: de la istorie tumultuoasa la eden veritabil

Fosta colonie portugheza, Mozambic surprinde prin spiritul latino-african, ce creeaza o atmosfera deosebita care te cucereste din prima clipa. Maputo, de exemplu, pastreaza un bogat patrimoniu cultural-istoric, multe dintre cladirile importante din oras fiind construite in stil colonial portughez. Traditiile locale coexista cu influentele portugheze, orasul fiind capitala inca din 1976, cand a fost proclamata independenta Republicii Mozambic. Un alt loc turistic cautat este Insula Inhaca, aflata in apropiere de Maputo, ce a fost initial ocupata de catre engezii care o foloseau pentru a controla traficul de sclavi. Padurile de mangrove acopera arii mari ale tarmului nordic precum si sudul Golfului Saco. Apele sale adapostesc peste 160 de specii de corali si numeroase specii de pesti tropicali si nevertebrate. Pana la finele lunii noiembrie, exista sanse sa observi balenele cu cocoasa, care raman aproape de tarm pentru a-si creste puii.

Mozambic Vacante

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

De Calatorie Jurnal

Sfaturi pentru o calatorie in Africa Australa

In calatoria mea prin Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, am aflat o sumedenie de lucruri pe care le-am transformat in sfaturi utile pentru viitoarea ta vacanta in aceasta zona. Cand ...

Citeste

Cascada Victoria, un loc in care iti doresti sa ajungi

Odata ce ajungi in aceasta parte a Africii, nu poti rata Cascada Victoria, cea mai inalta cascada din lume. De fapt, ea insasi poate fi un motiv foarte solid ca ...

Citeste

Ce sa faci si ce sa vezi in Namibia – 10 atractii deosebite

Un circuit in sudul Africii este o adevarata lectie de viata, pe care ti-o ofera atat plantele, animalele, dar si oamenii. Am strabatut Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, iar acum ...

Citeste

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!