Caraibe

Martinica Descopera

Parisul din Caraibe
Descopera Martinica - Parisul din Caraibe

Martinica este destinatia ideala pentru cei indragostiti de plaja, pentru gurmanzi, pentru scufundatori si excursionisti, dar mai ales pentru francofili. Situata in inima arhipelagului Caraibe, Martinica este una dintre insulele Windward din grupul Antilele Mici. Coastele sale estice se intind la Oceanului Atlantic in vreme ce coastele vestice sunt flancate de Marea Caraibilor. De origine vulcanica, insula este incoronata de inca fumegandul Mont Pelee, care a maturat fosta capitala a Martinicii din St-Pierre in eruptia din anul 1902. Pe ale sale pante, sunt numeroase trasee de hiking si observare a naturii dar si gradini botanice ascunse in peisajul accidentat. Martinica a fost numita Insula Florilor de primii care s-au stabilit aici, indienii Carib, datorita vegetatie luxuriante de hibiscus, poinsettias, bougainvillea, cocotieri si copaci de mango, insa nu a durat mult pana cand s-a transformat intr-o statiune aristocratica. Cunoscuta pentru snobismul sau, precum si refuzul locuitorilor de a vorbi in limba engleza, Martinica ofera una dintre cele mai inalte standarde de viata din toate insulele din Caraibe. Plajele lungi si atragatore si multitudinea locatiilor de scufundari sunt principalele atractii in sudul insulei in vreme ce sate pescaresti puncteaza coastele, majoritatea dintre ele reusind sa isi pastreze sufletul lor marin in vreme ce ofera o multitudine de lucruri de vazut si facut vizitatorilor. Exceptand regiunea muntoasa nordica, aceasta este o insula usor accesibila. Oricine poate calatori pana Presqu'ile de Caravelle dimineata pentru a se intoarce in Fort-de-France la timp pentru a gusta infloritoarea viata de noapte a orasului.

Martinica Vacante

Construim experiente Impreuna

Impresii croaziera Costa Pacifica - Decembrie

Croaziera in Caraibe cu Eturia a fost o experienta suprinzator de placuta. In ciuda preconceptiilor legate de acest tip de vacanta (ca sunt plictisitoare, ca exista multi timpi morti, etc.) ne-am simitit extrem de bine. Sa poti inota cu delfinii intr ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

De Calatorie Jurnal

Sfaturi pentru o calatorie in Africa Australa

In calatoria mea prin Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, am aflat o sumedenie de lucruri pe care le-am transformat in sfaturi utile pentru viitoarea ta vacanta in aceasta zona. Cand ...

Citeste

Cascada Victoria, un loc in care iti doresti sa ajungi

Odata ce ajungi in aceasta parte a Africii, nu poti rata Cascada Victoria, cea mai inalta cascada din lume. De fapt, ea insasi poate fi un motiv foarte solid ca ...

Citeste

Ce sa faci si ce sa vezi in Namibia – 10 atractii deosebite

Un circuit in sudul Africii este o adevarata lectie de viata, pe care ti-o ofera atat plantele, animalele, dar si oamenii. Am strabatut Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, iar acum ...

Citeste

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!