Asia

Japonia Recomandarile Eturia

Experiente intre trecut si viitor
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

In Tokyo alege pentru una din seri o cina la un sushi bar in zona Pietei de Peste. Recomandare mea este Sushi Zanmai Tsukiji.
Pentru una din serile in Tokyo iti recomand o plimbare in zona Shinjuku. Si, bineinteles, o cina sashimi la unul din localurile micute de sub liniile de tren.
In Kyoto iti recomandam o cina cu Maiko. Desi este o experienta destul de scumpa vei intelege mai bine traditiile acestui popor.
In Takayama iti recomand o cina la unul din localurile autentice care servesc celebra Hida Beef. Te va costa cca 100 euro/persoana, dar intreaga seara va fi o experienta autentica japoneza.
Mergi la ceremonia ceaiului din Kyoto pentru a invata despre arta prepararii acestuia si modul in care ar trebui sa arate un ceai verde veritabil.
Rezerva-ti mai mult timp pentru gradinile zen din cadrul templelor din Kyoto; ofera o mare forta de regenerare mentala si psihica.
In cazul in care vrei sa descoperi orasul Tokyo pe cont propriu nu ezita sa ceri ajutor localnicilor; sunt foarte amabili si dispusi sa dea explicatii elaborate.
In Tokyo, incearca si experimenteaza fara teama cele mai inedite retete de sushi, la un restaurant din apropierea celei mai mari piete de peste din lume situate aproape de centrul orasului.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!