Testimoniale

Testimoniale Eturia Jamaica

Reggae, rom si relaxare

Construim experiente Impreuna

Povestea unui loc de poveste: Jamaica - Raluca Barbu

Jamaica

O saptamana in Jamaica, intensa cum a fost cea petrecuta in acest sfarsit de an, merita un Jurnal de calatorie. Iata-l!Day 1 - Negril, o descoperire minunata!Ziua a inceput devreme, ca orice zi in Americi, cu -7 ore fata de ce stie ceasul nostru inte ... Vezi testimonial

Jamaica, o destinatie exotica prin definitie - Alexandra Negru

Jamaica

Wow, Jamaica! Aceasta a fost prima reactie, apoi un moment de tacere… nu o fi doar un vis? Si iata ca nu a fost doar un vis, a fost o poveste adevarata, cu experiente reale, autentice, adrenalina, aventura si amintiri pentru o viata. Jamaica e mai mu ... Vezi testimonial

Experienta Jamaicana - Florin

Jamaica

Incep anul cu stabilirea unei liste de dorinte in noaptea de Anul Nou, dar, in ultimii ani, constat ca inchei anul cu unele calatorii in afara listei predefinite de dorinte, prin zone cu totul nebanuite. O sclipire de moment ma face sa petrec zece zi ... Vezi testimonial

Jamaica - Bob Marley, romul si bobul - Dumitrita

Jamaica

Ya' mon, no problem! Cand auzi de Jamaica, iti apare in minte Bob Marley, romul si bobul. Muzica este sinonima cu Jamaica, fie ca este vorba de rock, reggae sau reggaeton. Este o destinatie plina de culoare, cu luxuriante recife de corali, cu cascade ... Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia