Despre Israel

Eturia - Agentie de turism

Despre Israel

Israel este locul in care trecutul si prezentul se imbina intr-un mod impresionant, un loc plin de intelesuri, o tara ale carei legende sunt balsam pentru suflet, un vis pentru civilizatia din vest. In ciuda intinderii sale destul de restranse, Israelul este de o varietate si un dramatism surprinzatoare.


Israelul este imbinarea perfecta intre traditie si nou, o combinatie de exotism, situri arheologice, malluri si kibbutzuri. Daca acum 35 de ani, Israel era o tara austera, simpla, unde luxul era o raritate, viata in stil spartan reprezentand o parte semnificativa a ideologiei nationale, astazi societatea israeliana este una impresionant de inventiva, economia cunoaste o dezvoltare fara precedent, iar standardele de viata au evoluat foarte mult.
Chemarea vechiului Israel si a trecutului sau sfant poate parea mai mult decat suficient pentru noii veniti, insa acestia vor fi surprinsi sa descopere ca vizita lor inTara Sfanta inseamna mai mult decat o lectie de istorie.
Cand te regasesti in linistea specifica acestor locuri unice, admirand peisajul desertic nesfarsit ce se intinde inaintea ta, chiar langa Marea Moarta, sau privind inaltimile abrupte ale Muntilor Iudeii in pesterile carora s-au pastrat nedescoperite timp de 2000 de ani Manuscrisele de la Marea Moarta, iti va fi greu sa crezi ca aceste tinuturi sunt reale.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Oferte de vacanta Israel Safed
 
Oferte de vacanta Israel Tiberias
 
Viza

Cetatenii romani care calatoresc in Israel in scopuri turistice nu au nevoie de viza de intrare pentru o sedere de maximum 90 zile, intr-un interval de sase luni. Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data prevazuta pentru intrarea in Israel.

Fast Facts

Nume: Statul Israel
Capitala: Ierusalim
Asezare: Stat in Orientul Mijlociu, la Marea Mediterana, intre Egipt, Liban si Iordania
Moneda: Shekel - ILS
Fus orar: UTC +2 / UTC +3

When to go Israel

Temperatura medie
Ianuarie   13 oC
Februarie   15 oC
Martie   17 oC
Aprilie   22 oC
Mai   26 oC
Iunie   29 oC
Iulie   30 oC
August   30 oC
Septembrie   29 oC
Octombrie   26 oC
Noiembrie   20 oC
Decembrie   15 oC
Clima este de tip mediteranean, cu ierni reci si ploioase si veri foarte calde. Exista doua mari anotimpuri iarna si vara. Practic, perioada de vara cu temperaturi medii intre 18-32°C este considerata din luna aprilie pana in luna octombrie cand este cald sau foarte cald, iar iarna cu o medie de temperatura de 14°C care incepe din noiembrie si se manifesta prin precipitatii dese, uneori torentiale care dureaza pana in martie. Zapada este un fenomen rar intalnit.

Vacante in Israel

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Israel . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.741.853 zile de vacanta vandute
 • 262.397.795 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia