Orientul Mijlociu

Iran Descopera

3000 de ani de istorie
Descopera Iran - 3000 de ani de istorie
Circuite
Circuite
2

Una dintre cele mai marete civilizatii din istoria omenirii, Persia (Iranul de astazi) ilustreaza cei 3.000 de ani de istorie ai sai prin monumente si situri arheologice impresionante, dar si prin povestile sale pline de talc si invataminte si, mai presus de orice, surprinde prin ospitalitatea si caldura oamenilor. Cunoscut pana in 1935 ca Persia (urmasa a fostului Regat Elam), Iran este teritoriul unora dintre cele mai vechi civilizatii ale lumii - a fost in Antichitate unul dintre polii politici, culturali si comerciali ai lumii. Perioada sa de glorie, cand imperiul se intindea din zona Balcanilor si pana in Valea Indusului, a cazut in urma razboaielor de cucerire ale lui Alexandru cel Mare. Iranul a avut o noua perioada de glorie in Epoca de Aur Islamica, atunci cand a dat lumii numerosi ganditori, artisti si oameni de stiinta. Astazi, turistii sunt atrasi de locurile incarcate de istorie, ca Persepolis, Moscheea Imam sau Palatul Golestan din Teheran, toate situri UNESCO.

Persepolis este fara indoiala un must see pentru toti turistii care vin sa cunoasca istoria si cultura acestei tari

Turnul Azadi, un exemplu edificator de arhitectura post-islamica iraniana, a fost construit in anul 1971 pentru a celebra 2.500 de ani de la fondarea Imperiului Persan

Situat in provincia Isfahan, satul istoric Abyaneh are o nota aparte data de nuanta rosiatica a materialelor folosite la constructii de intreaga comunitate

Circuit de grup - Essential Iran, 11 zile - octombrie 2023

Incepand de la:

2450 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Circuit de grup - Essential Iran, 11 zile - mai 2023 - cu Casandra Archip
Circuite de grup cu Casandra Archip
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2290 € / pers.
Exploreaza
Circuit de grup - Essential Iran, 11 zile - octombrie 2023
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2450 € / pers.
Exploreaza

Iran Vacante

Circuit de grup - Essential Iran, 11 zile - mai 2023 - cu Casandra Archip
Circuite de grup cu Casandra Archip
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2290 € / pers.
Exploreaza
Circuit de grup - Essential Iran, 11 zile - octombrie 2023
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2450 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

5 motive pentru care Iranul trebuie sa fie pe lista ta de calatorii

Trebuie sa recunoastem ca, atunci cand vine vorba despre calatorii, Iranul poate ca nu este printre primele tari care ne vin in minte cand planuim o vacanta, iar motivele pot fi multe: imaginea pe care tara o are din cauza relatiilor nu tocmai b ... Vezi testimonial

Impresii Iran - octombrie 2022

Traim intr-o lume in care, din motive obscure, totul este impartit in bine si rau!Plecarea in Iran a starnit cele mai multe comentarii din partea cunoscutilor, majoritatea fiind de surprindere cu recomandarea de a renunta.Dupa mai multi ani de turism ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 12.01.2023 - 12.09.2023, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia