Orientul Mijlociu

Iran Descopera

3000 de ani de istorie
Descopera Iran - 3000 de ani de istorie
Circuite
Circuite
2

Una dintre cele mai marete civilizatii din istoria omenirii, Persia (Iranul de astazi) ilustreaza cei 3.000 de ani de istorie ai sai prin monumente si situri arheologice impresionante, dar si prin povestile sale pline de talc si invataminte si, mai presus de orice, surprinde prin ospitalitatea si caldura oamenilor. Cunoscut pana in 1935 ca Persia (urmasa a fostului Regat Elam), Iran este teritoriul unora dintre cele mai vechi civilizatii ale lumii - a fost in Antichitate unul dintre polii politici, culturali si comerciali ai lumii. Perioada sa de glorie, cand imperiul se intindea din zona Balcanilor si pana in Valea Indusului, a cazut in urma razboaielor de cucerire ale lui Alexandru cel Mare. Iranul a avut o noua perioada de glorie in Epoca de Aur Islamica, atunci cand a dat lumii numerosi ganditori, artisti si oameni de stiinta. Astazi, turistii sunt atrasi de locurile incarcate de istorie, ca Persepolis, Moscheea Imam sau Palatul Golestan din Teheran, toate situri UNESCO.

Persepolis este fara indoiala un must see pentru toti turistii care vin sa cunoasca istoria si cultura acestei tari

Turnul Azadi, un exemplu edificator de arhitectura post-islamica iraniana, a fost construit in anul 1971 pentru a celebra 2.500 de ani de la fondarea Imperiului Persan

Situat in provincia Isfahan, satul istoric Abyaneh are o nota aparte data de nuanta rosiatica a materialelor folosite la constructii de intreaga comunitate

Revelion 2023 - Circuit de grup - Essential Iran, 11 zile

Incepand de la:

2290 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Circuit de grup - Discover Iran, 16 zile - cu Valentina Pavel
Circuit
Circuite de grup cu Valentina Pavel

Incepand de la:

2990 € / pers.
Exploreaza
Revelion 2023 - Circuit de grup - Essential Iran, 11 zile
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2290 € / pers.
Exploreaza

Iran Vacante

Circuit de grup - Discover Iran, 16 zile - cu Valentina Pavel
Circuit
Circuite de grup cu Valentina Pavel

Incepand de la:

2990 € / pers.
Exploreaza
Revelion 2023 - Circuit de grup - Essential Iran, 11 zile
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

2290 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Iran - 3000 de ani de istorie

Un vechi proverb persan spune: Nu poti trezi din somn pe cineva care se preface ca doarme. O zicala care te pune pe ganduri, la fel ca toata filosofia si intelepciunea uneia dintre cele mai marete civilizatii din istoria omenirii - Persia. Iranu ... Vezi testimonial

Impresii Iran - Mai

"Unde mergi anul asta in concediu?" "Iran". "Aaa .... da‘ acolo nu se bat?" sau "Pachetul turistic include si vesta anti-glont?" Invariabil, cam asa decurgea orice discutie legata de viitoarea mea destinatie de concediu. :) Pentru multi, Iran sa ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!